zdraveite!iskam da vi pitam kak se obli4ate we hora i koi drehi smqtate za TEEN i koi za staromodni i nai-mn se kefa na KECOVETE wow obojavam gi!vie nosite li i ako nosite KAKVI pls daite snim4ici!!??![]()
Аз нося това, което ми харесваВсъщност в ежедневието нормалното: дънки, блузка... За старомодно не смятам нищо, защото модата е въртележка от тенденции
Просто което ми е на сърце, него си купувам
![]()
Аз лично кецовете зобщо не ги харесвам, стила ми е по-женствен![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Аз нося кецове...харесва ми просто стила.Това, което ми харесва на мен, а не на всички други, гледам да съм оригинална, а не да съм поредната с едни и същи дънки или начин на обличане....Аз се обличам по спортно (не с анцузи) Много ми харесва на кецовете да си слагам друг цввят вързанки в зависимост от това, с което съм облечена.Не съм ЕМО просто ми харесва да се обличам така!
...
и аз такаПървоначално написано от chocolate`kiss
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Еми аз нямам определен стил...нося каквото ми хареса. Кецове нося да.. ето снимчици на тези които имам в момента![]()
http://www.blue-tomato.at/medias/8Sr...e-30.image.jpg
http://i254.photobucket.com/albums/h...o__/CMTGzm.jpg
И тези са последните...намерих само малка снимка в нета.
http://www.industrialrideshop.com/re...5851_small.jpg
ако става на въпрос,вече всеки 2ри е с кецове...Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
da zabelqzala sum..predi kogato pochnah da nosq kecove mn me plueha - osobeno momichetata- kak moje tolkvoa e gadno izobshto ne mi haresvat..momchetata po mi se radvaha..sega gledash kak vseki 2ri..e s kecove..smeshki :PПървоначално написано от Taste the rainbow
Life isn't about waiting for the storm to pass..It's about learning to dance in the rain
da emo dreshkite sa mn qki i aksesoarite ne az ne se ograni4avam s vida
Голям размер на картинката! /machoka/
we give it all.
Вече са в историятаПървоначално написано от extreme_
![]()
we give it all.
Мда.. РИП!Първоначално написано от TellMeYourName
![]()
What you give is what you get!
Kecove ne nosq izobshto. Haresvam se kogato sym s visoki obuvki i dori ne sym si kupuvala kecove. Ejednevnoto mi obleklo e sportno-elegantno.
в ежедневието си нося главно дънки и блузки, но за обувките - никога не бих обула кецове, просто са ми ужасно несексапилни и отблъскващи. Предпочитам по-женствени обувчици.
SMILE FOR ME NOW
Аз пък нося само кецове.Нищо,че мога да ходя и на ток,изглеждам добре в обувки и тн просто не ме привлича...преди да навърша 30 не щъ да се правя на курволяк
I koe po tochno e kurvolqshkoto v tova da nosish obuvki na visok tok? Po tazi logika poveche ot 50% ot jenite sa kurvolqci...Първоначално написано от Jamalska
![]()
daa i az tova pitam? kakvo mu e kurvenskoto v tva da si eleganten?Първоначално написано от Nadelina
Първоначално написано от ™G-Baby™
написах го с огромно удоволствие,щото се издразних,че ни изкарахме некфи мъжки едва ли не.Аз пък не го намирам секси.Смятам,че просто има дрехи,които изискват ток,и длъжности,които изискват по официално облекло,това определено не значи да се извисяваш 10см над земята.
Но ми е адски смешно като ги гледам некфи 16-17 годишни пикли на токчета.
vij sega ne iskah da te obidq,n aprotiv! az mn haresvam kecovete.... mn sladko sedqt .... i na mom4eta i na momi4etaПървоначално написано от Jamalska
prosto ne bih kazala 4e otpisvam savsem visokiq tok
i toi ima svoite priimu6testva
![]()
haha ,tova na nqkvo kupon4e li e snimano?Първоначално написано от oTPoBHa
cepi mraka
Visoka sym 155 i vinagi mi e bilo smeshno kato se gledam s kecove... Hodq na visok tok veche ot 5 godini sigurno... i v nikakav sluchai ne mislq che stila mi e kurvenski...Първоначално написано от Jamalska
да и спортно-елегантния ви стил е точно толкова спортен колкото аз съм автобус
отиди да играеш с токчета тенис и се запиши... да ни напрайш радост
ходя дрехи, които са ми удобни, ходя с обувки, за които не ми трябват 2 седмици пришки и мазоли, за да ходя адекватно с тях