- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Под ножа, моля за мнение :).
Никога не ми се е налагало да пиша тема за помощ или съвет, най-малкото точно в този подфорум ( ако не ме лъже паметта ) и все пак за всичко има първи път, а за мен този път беше днес. Правихме любов ( както аз обичам да се изразявам, тъй като много си обичам момичето и не мога да му кажа просто СЕКС ) с моето момиче, всичко тип - топ с презервативи Дюрекс Екстра Сейв, тъй като на тях най-много им се доверявам. Дойде края за мен и аз свърших, след като изкарах пениса си от нея обаче презерватива беше в нея, та се чудя дали няма шанс да е бременна, чака да и дойде след 10 дена, а до колкото знам забременяването може да стане между 13-14 ден от овулацията. Все пак не искам да играя на тото, не ме бива много. Казвам нещата, в които съм сигурен :
1. Свърших в Презерватива
2. Явно се е разхлабил по време на акта.
3. Много малко сперма е попаднала в нея след като си го извадих, ако въобще е попаднала, тъй като презерватива, които остана в нея, като, че ли не беше разлял никаква част от течноста ..
Благодаря предварително![]()
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
abe hora kvo gi pravite tezi prezervativi kak tai 6te ystane v momi4eto tyk mai mnogo takiva temi namiraitesi podxodq6ti razmeri zada nqma takiva problemi
Ne mislq,che si zaslujava da riskuvash i kakto ti sam kaza da igraesh na toto.Dori edin edinstven sprematozoid da e popadnal v neq i toi e dostatychen.Taka che za nai-sigurno idi na aptekata i kupi Eskapelle,zanesi i go i da go pie vyzmojno nai-skoro,predi da sa iztekli 72 chasa ot vyprosniq polov akt.Dano vsichko e nared!
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
abe kak moje da vi padat na men edvam mi stavat a na vas vi padat![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()