- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да постъпя
zdr!zna4i v moq klas ima edno mn gotino mom4e!samo 4ee az go haresvam,a za nego nz..!toi postoqnno me natiska i az ponqkoga nego,no problema e dr!toi e golqm cenitel na momi4etata i se natiska s vsqka ili za da ne kazvam natiska to4no-postoqnno obarva i tintiriminteri!ima 5 qki momi4eta ot moq klas i nie sme si grupi4ka!toi minava prez vsqka i sqka ot nas zapo4va da obarva nie ne go mrazim!toi e mn nejen s men i mn milo se darji i mn
paati se e slu4valo kato me obarva da se vazbudq leko ot laskite mu vapreki 4e go prikrivamm!samo 4e e mn potaen i ne obi4a da govori i nz no pove4e se zaribqva s edna ot moite best fr,koeto malko ne mi se nravi!!!kakvo da napravq spored vas da mu kaja li ili da g iz4akam da predprieme toi parvi?
![]()
Хаха обарва всичките и незнам си какво...каква връзка очакваш от това момче?Той какъвто е сега такъв ще си е и ако тръгнете...
abe ti kolko si golqma izvinqvai obarvame se,ala bala obarva 5 momicheta edna po dr da ne si 5 klas ako go iskash za postoqnno ili samo za 1 vecher deisvai ili mu kaji che go haresvash ili go drapni izchukaite se i gotovo ne vqrvam da otkaje![]()
mi i az taka smqtam no iskah da razbera i mnenieto na nepoznati hora
az sam na 14
ooo boje mili boje emi prosto moga da ti kaja che nito ti nito toi znaete vse o6te kakvo tochhno iskate...ako iskash v badeshte da imate neshto po dobre za sega izchakai
vse pak vi tanks mislq 4e 6te trqbva da si namerq dr mom4e koeto darji samo na men s tova nqmam bade6te!blagodarq vi
pak zapovqdai samo ne razbrah za kvo badeshte govorish ti si edva na 14 prosto si nqmash na ideq kvo shti podnese jivota..Uspeh
nqma smisal,zareji toi 6a nai veroqtno 6a si ostane takav i kato porasne o6te
ХаХа кви филми...ами щом обарва всички значи, че е пак от онея "лоши момчета", който всички ги знаем![]()
![]()
![]()
Най-красивите пейзажи се виждат само от ръба на пропастта... за това се нагледай, преди да паднеш ... !
Тва е момче,което не е само за едно момиче...такива под път и над път.Намери си някой,който да даржи само на теб и да не обарва другите!
Just haters make me famous! εĭз
Първоначално написано от CuRly Doll
![]()
~ МНОГО МРАЗЯ ОБИКНОВЕНИ ВАФЛИ ДА МИ СЕ ПРАВЯТ НА МУРИ ~