.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

пречат ли секса и интимните отношения на работното място...

Imam edna kolejma ama e napravo katerica i polovina veche 1 god rabotim zaedno v nachaloto samo se bazikahme i nishto ama posledno vreme mi puska tq nekvi nameci...nqkolko pati se zakleshtvame v skalda i vednaj v toaletnata,edin pat i shefa ni vidq da si puskame race...dali tva shte popreche za v badeshte shtot ako neshto se skarame...????

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Spored men da.Dosta neprofesionalno e.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

poprinci i az mislq malko taka ama samo kato q vidq i...podludavam tva e neshto neveroqtno mn ama mn otgoveren chovek i mn ama mn golqmi ombicii i mn sexapil kato q pogledne chovek i ot neq laha na SEX...

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    КАТЕРИЦА!!!ОМФГ
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Град
    In your dreams ;)
    Ako si haresvash rabotata i ne dyrjish da q smenqsh si stoi na gyza.Ako sym vi shef i vidq,che lichnite vi vzaimootnosheniq prechat na obshtata vi rabota,ediniqt nai-malko shte izhvrykne.V kraina smetka bih vi plashtala,za da rabotite,ne da se svalqte iz skladove i toaletni.Zatova sym na mnenie,che trqbva da se pravi razlika m/u dvata vida vzaimootnosheniq.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

em to ne e imalo problemi daje kogato sme dvamata na rabota se srabotvame mn dobre i stava mn gotino..seki den sled rabota na birichak posle na gosti i prikazka e ama...znam li...prosto nemoga da i ustoq neveroqtna e NAVSQKADE samo che zabravih da kaja che e s 2 godini po golqma ot men tva problem li e...???

Град
    In your dreams ;)
    Dori sega da si mislish,che ne bi vi prechilo na syvmestnata rabota ne znaesh kakvo bi stanalo za vbydeshte,taka che...

P.S.Razlikata v godinite da ti e problema. :P

Град
    *in a pink dream*
    mi ti mn ineteresni vyprosi zadavash , za rabotesht chovek , za koito se predpolaga che ima 18 uj ... daprechat , taka kazvat psiholigite
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Офффф....ужас....
    Аз бачкам в МакДоналдс и моя също Добре,че не сме в един ресторант,че иначе не знам как ще работим.Аз даже в началото исках да се преместя при него и той искаше,ама помислихме и решихме да оставим нещата както са си...та...така е и правилно,щот той е мениджър,аз хостеса...не става...той трябва да ме командори,а няма да е лесно Иначе един ден беше дошъл да ме вземе от работа и като го видях 100 пъти си обърках работата Много ме разсейва.
    Лятото има вероятност да ни съберат и не знам вече какво ще правим...Няма да е лесно,ще го засичам като се сваля с клиентките
    хаха...шегувам се

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    bate neq slu6ai ebi nared
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Супер фен
    Град
    Панацея
    Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    bate neq slu6ai ebi nared
    хаха +1
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

hottie
    Guest
    Ами зависи. Какво работиш? Екип ли сте с нея? По проект ли работите?Много зависи от работата. Ако трябва постоянно да работите по проект и там мислиш да правиш кариера е рисковано(не знам за колко сериозна работа говориш) иначе какво толкова
    Дори и да сте заедно в някой проект и да решите да се отдадете на емоциите е хубаво да си уточните отношенията - сериозни или просто секс?

ne ne pre4at! daje na rabotnoto mqsto stava po veselo
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си