.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Кой е най-романтичният начин...

..чрез който са ви предложили?
    Какво направи той/тя,за да ви впечатли и да ви признае чувствата си ?
    offline forever!

Бяхме на лагер, вървяхме по алейките край морето. Беше вечер. А времето беше приято и прохладно. Той ми подари роза и се разхождахме много дълго време, говорихме си, смяхме се и все пак го отрязах. Нямах чувства... и не съжалявам, че не тръгнах с него, защото нямаше да издържим много.

~ МНОГО МРАЗЯ ОБИКНОВЕНИ ВАФЛИ ДА МИ СЕ ПРАВЯТ НА МУРИ ~

Нямам такъв...или поне не съм запомнила...
    В повечето случаи просто се харесваме,излизаме на кафе или някъде заедно,целува ме и...се почва

Мразя романтиката и мисля че досега никой не ми е предлагал кои знае какво романтично...

Хахах ми моя случей е доста интересен.Момчето беше много хубаво.Беше рано сутринта,духаше силен вятар.Косата ми беше много зле но това друга тема.Момчето ми каза:..... много те харесвам искаш ли да ходим щях да каза каде за хляб ли но се осетих и естествено веднага му казах да,защото адски много го харесвах.Точно когато се целунахме вятърат ми отвя косата и беше прекрасно усещане :P искам да го повторя се пак това ми беше 1-та целувка с език (6 клас) и 1-то гадже!Просто не6от невероятноо!!!Но барзо се разделихме

До сега съм имала само 1 приятел(с който ходим и сега) и предложението не беше усобено романтично, но не ми и трябваше, защото си го обичам и той мен и това е много по-важно

Цитирай Първоначално написано от sexita
    В повечето случаи просто се харесваме,излизаме на кафе или някъде заедно,целува ме и...се почва
    az sashto no mn iskam da e po romantichno ,sledvashtiq pat kato mi predloji nqkoe momche da ima romantika

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ami na men ne moje da se prieme 4e mi e predlojil no okolo mesec sled kato se zapoznahme to4no v denia v koito se navur6va6e 1 godina ot opita mi za samoybiistvo (za koito toi ne znae6e) mi podari edin prusten bez nikakuv povod prosto iskal da mi napravi podaruk i poneje obojava prustite mi re6il da bude prusten.Be6e stra6no sladko i me napravi adski 6tastliva za6toto bez da podozira napravi edin ot nai-yjasnite dni v jivota mi v edin ot nai-hybavite.Spomniam si 4e togava si pomislih 4e iskam da se poly4i ne6to ne6to mn krasivo mejdy nas Az ot togava si smiatam 4e sme zaedno vupreki 4e godi6nina praznyvame na denia v koito se zapoznahme za6toto toi kazva 4e se e vliybil ot pruv pogled

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Toi me beshe haresal dosta predi da napravi pyrvata krachka kym neshto poveche. V denq v koito me pokani da izlezem na po kafe na bratovched mu se beshe rodilo detence i tai kato toi ne iskashe da otmeni sreshtata me pomoli da izlezem s bratovched mu... Kogato doide da me vzeme ot vkyshti mi donese kutiq shokoladovi bonboni i mi kaza che tova sa lubimite mu bonboni no az sym po sladka dori ot tqh... Posle otidohme da syobshtim radostnata novina za deteto na maika mu... togava se zapoznah i s neq... a toi me predstavi kato negovoto syrce... Posle otidohme na kafe... tam se zapoznah i sys sestra mu... Sled tova s chasove se razhojdahme (veche sami) i si govorehme tolkova mnogo i za tolkova razlichni neshta che mai togava oshte se vlubih... Posle me zavede u tqh... I kaza che sym po specialna ot vsichki predishni... i dori da izbyrzva ne moje da skrie che sym nai hubavoto neshto koeto mu se e sluchvalo...... Razdelihme se sled po malko ot 2 meseca... no kato se setq za tozi den i mi stava strashno priatno... zashtoto useshtam kolko mnogo dyrjeshe na men tozi chovek...

kat prydna i kat kaja izpyrdqh seeeee ai da praim sex ..... i tq e nawita !!!!!
    18 м Варна скайп nase_vn
    http://naze.aha.bg -

Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

хаха..при мен е същата работа

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не са ми предлагали......никога. На моя аз предложих. то си беше направо изнудване, де.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ъх... Ами...до сега не съм имала романтично предложение,а просто се случи изведнъж ...Е,в повечето случаи,аз им вадя думите от устата,защото са много притеснителни... ...

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от naze
    забавен тип си !

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Не помня някой да ми е предлагал романтично. За мен не е важно как ми е предложил дадения човек, а какъв е бил по време на връзката ни

Цитирай Първоначално написано от wo0p
    Цитирай Първоначално написано от naze
    забавен тип си !
    Да бе,ако на това му казваш забавно...
    offline forever!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    +1

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от Co0kIe
    До сега съм имала само 1 приятел(с който ходим и сега) и предложението не беше усобено романтично, но не ми и трябваше, защото си го обичам и той мен и това е много по-важно
    И при мен нещата са горе-долу така. Обаче при нас нещата просто си се случиха, не се познавахме особено, бяхме си писали 4 месеца отпреди да се видим за по-дълго от 1-2 минути по коридорите на училище, но вечерта на 30-ти юни срещу 1-ви юли прекарах заедно с компанията му у тях, посрещнахме изгрева... И оттогава взехме да излизаме, първите 2 пъти най-добрата ми приятелка ни изведе, защото се притеснявахме да сме сами. 3-тия път имаше концерт на Щурците, всеки си беше с компанията (макар да се бяхме уговорили по някое време 2-те компании да се видим за малко), но и двамата прекарахме времето един с друг. След края на този концерт започнахме да ходим винаги прегърнати през кръста, след това взехме и да си излизаме сами... Просто се случи.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си