Toi me beshe haresal dosta predi da napravi pyrvata krachka kym neshto poveche. V denq v koito me pokani da izlezem na po kafe na bratovched mu se beshe rodilo detence i tai kato toi ne iskashe da otmeni sreshtata me pomoli da izlezem s bratovched mu... Kogato doide da me vzeme ot vkyshti mi donese kutiq shokoladovi bonboni i mi kaza che tova sa lubimite mu bonboni no az sym po sladka dori ot tqh... Posle otidohme da syobshtim radostnata novina za deteto na maika mu... togava se zapoznah i s neq... a toi me predstavi kato negovoto syrce... Posle otidohme na kafe... tam se zapoznah i sys sestra mu... Sled tova s chasove se razhojdahme (veche sami) i si govorehme tolkova mnogo i za tolkova razlichni neshta che mai togava oshte se vlubih... Posle me zavede u tqh... I kaza che sym po specialna ot vsichki predishni... i dori da izbyrzva ne moje da skrie che sym nai hubavoto neshto koeto mu se e sluchvalo...... Razdelihme se sled po malko ot 2 meseca... no kato se setq za tozi den i mi stava strashno priatno... zashtoto useshtam kolko mnogo dyrjeshe na men tozi chovek...