- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво иска от мен и изобщо иска ли нещо?
Здравейте! Ходих два пъти с едно момче, ама когато ходихме първият път не му дадох да ме целува,, защото бях лапетия. Вторият път ме натисна на един ъгъл и тогава вече нямаше бягане
. Вече не ходим. Той обаче има огромно самочувствие и малко гаден и несъобразителен, ама е готин. Вчера една приятелка ми каза: "Хайде, признай, че го харесваш... То си личи". И аз писах на чина й : "Да". После тя му е казала и му е показала накакъв СМС, в който аз съм писала преди, че го харесвам, че е сладък и т.н. И после почнаха бъзиците от негова страна. Почна да се надува. Пред приятелите си особено. И аз от срам
го отбягвам, ама като ме сбара един път и вика на един негов приятел:"Ела, ела да видиш гълъбицата".(подигравателн ). Пред приятели се надува ама иначе като ме дръпне настрани някъде и ме заговаря и е по-различно. После ми вика "Защо не ми го каза в очите ами го казваш на приятелки? Ако ми го беше казала..." и млъкна. Понякога, когато го виждам си търси повод да се доближи до мене и често играе този номер: казва "Ела да ти кажа нещо". Притиска се до мене, съчинява поредната простотия и си тръгва. И така когато му скимне.
Въпроса ми е вие, момчетата как предпочитате:да ви казваме в очите или да сме по-потайни ние, момичетата?
Към всички: според вас той харесва ли ме или само се заиграва смен когато му скимне и се надува пред приятелите си, не иска да си признае, че ме харесва. Според мен е така. Благодаря, че ми отделихте време!![]()
ОгЛеДаЙ Ме БаВнО, ВиЖ Ме ДоБрЕ, СъРцЕтО Си ДрЪж, Да Не ВзЕмЕ Да СпРе. МоГа Да ОбИчАм, МоГа И Да МрАзЯ, ВсИчКо ДеТо Е ПрЕд МеН, ЗнАеШ, Че Го ГаЗя…[!]
emi kakvo vi prechi da kazvate sichko v ochite ne vsichki momcheta sa kato Svetlina,alena....razbirash li me?
inache toi te haresva ako ne te nqmashe da ti obrashta vnimanie i da te darpa prosto si pogovorete i se draj kat zrqla jena
Toq e nqkav super hlapak,to i ti ne ostavash po-nazad ot nego(pishesh na china).
Mislq,che te haresva ama akala mu e v gaza navrqn,i ne znae kak da se darji s momichetata.Otdavna sam gi minala tezi "premejdiq v lubovta".
Ей мн си г0ляма значи тцтцтц ама и голям0 надуване, че си голяма му удряш.......Първоначално написано от hooliganka89
![]()
Първоначално написано от Say It Right
Първоначално написано от comics
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тва ми напомня за тайното ми дневниче в което си писах точно такива глупости,когато бях на 12-13 и после кат си хванах гадже...
Хаха...не знам какво да ти кажа...малка си,тепърва ще се учиш,иначе е хубаво да се отракаш и да почнеш да мачкаш от сега мъжете,за да не те мачкат те...
Първоначално написано от sladkata_pisankaaa
![]()
И това наричаш приятелка?! Ако наистина ти беше фр нямаше да изтича да му каже за чувствата ти
na sashtoto mnenie samПървоначално написано от hooliganka89
Да се подиграваш на някой, който те харесва, е все едно да се подиграваш със себе си.
Не бих се занимавала с тъп отворен пе****с, който да се прави на важен пред приятели. Ако твоя не започне да се държи нормално и пред други хора - заебавай. Какво ще се занимаваш с детски историии простотии.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
това е то ученическа любов (свалки, бъзици, подигравки дори)колкото и да е смешно е така![]()
Аз го наричам любов за дебили.Първоначално написано от A3_CbM_MoMu4e