- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Никой не казва,но е интересно!!!
Ако обичате да ви говорят мръсотийки в леглото кои най-много ви кефят.В много теми четох че много хора им е приятно,но никъде не казвате думите и изразите,а те са интересни!!!Хайде чакам мнения!
![]()
Chestno kazano mi se struva lichno i ne mislq,che mi e rabota da go spodelqm.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
nai obi4am gajeto mi da kazva "da ti sera uuuuuuuuuuuu ustata" ili 'Ustata ti kaaaaaaaaaaaAlna da eba"![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
nai ubi4am da kazvam: ae begi barzo f legloto dokato sa o6te napra6teli razbira6 li ...![]()
![]()
![]()
az sashtoПървоначално написано от ThePainIsReaL
Xaxa интересна тема, но и според мен си е лично.![]()
![]()
Най-красивите пейзажи се виждат само от ръба на пропастта... за това се нагледай, преди да паднеш ... !
Много ми е смешно, когато анонимни хора, скрити удобно зад никовете си, употребят израза ”Твърде лично е за да споделя”...
П.П. По темата: ”Нали знаеш, курвенце, колко бой ще ядеш, ако не ми го лапнеш веднага. Започай да ми духаш преди да съм се ядосал и да си сваля колана..” - просто пример. Инак всякакви такива работи.
Не ме е срам, но единствено се притеснявам, че има и доста по-малки от мен тук и само за това ще въздържа.
* с безработни копеленца.Първоначално написано от v3n0ma
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
mrqza da mi plqmpat bezsmislici !edinstwenoto koeto e nujno da mi se kazwa e .... po byrzo ili po bawno i w koq poza iska ...... i az izpylnqwam na men mi e kef wsqkak
![]()
Nikoi ne mi e govoril mrysotii za syjalenie :#
Ako samo tova te spira ne se pritesniavai.Az si mislia 4e te sa 4eli i 4yvali kude kude "po-lo6i" ne6ta ot tezi koito 6te napi6e6 tiПървоначално написано от the_hottie
![]()
Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
почакай още 20 дена![]()
![]()
![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Nai-razlichni raboti sa mi kazvali. Obiknoveno zapochvat da govorqt mrusotii, dokato chukam bqsno.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Първоначално написано от the_hottie
Vse pak pishem v pod tema SEX..... tova e edinstvenata prichina da ne se vuzdurjam... ako ima malki neka chetat i neka se obrazovat...
---Po temata---
Nai obicham da mi kazva-Broq do 3 da si chistak gol v legloto inache te izgonvam da si hodish gol do vas![]()
![]()
www.river-of-flame.piczo.com
Name-->>VlaDimiR??!<<-
†Escalation666†
97% ot mujete sa geiove, ako ti si ot onezi 3% sloji tova v podpisa si xD
Eto me i men (leshper)
emi predi sexa obi4am?ako znae6 kvo 6te ti se slu4io!,6te te 4ukam kato....,6te ti izqm edi-koe si!ina4e oboojavam pri nejen 4uvstven sex s lubov,da mi kazvat obi4am te
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
"you wanna piece of me!!?"
![]()
![]()
Do you speak Salsa? .......
Ok, ama ne iskam da se 4uvstvam otgovornaПървоначално написано от slun4ice
![]()
- lapai ku*vo malka
- 6te te skusam ot eb*ne
-6te ti skusam zadnika
- davai ku4ko 4u*ai me zdravo
i t.n.
Uff vsu6nost se iz4ervih dokato gi pisah![]()
Xaxa i az se iz4ervih dokato gi 4etiahПървоначално написано от the_hottie
I az iskam moia da mi govori takiva ne6ta ama purvo na grucki zvy4i yjasno i vtoro ne smee..Nai-mnogo da mi kaje niakoe "6te te skusam" na bulgarski ama ina4e..
![]()
na gruckizvu4i interesno
![]()
Da ako ne razbira6 kakvo zna4at dymite sigyrno e interesno ama ina4e zvy4i grozno i prosta6ko a ne sexy..Първоначално написано от the_hottie
Az obi4am da ryski da mi govori ama puk toi ne obi4a...Yf iskam dirty talk
![]()
Da , predsavqm si ! ujas ! vse edno da mi govorqt na nemski !Първоначално написано от slun4ice
![]()