- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Никой не казва,но е интересно!!!
Първоначално написано от Lorelei
Бе щом се съдържа нещо с малкото и путенце или докато го правим по-буйно да ми каже мачкай ми циците и да ми хване ръката и да почне да десйтва, оо или докато я опипвам и целувам да прошепне вкарай ми гоо...
аайййдее изгоря.. ще неще.. :P
Офф стана ми едно такова мъркащо и ебливо![]()
:P
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Първоначално написано от amatorium
Никоя не ми е говорила баце... а иначе ти ли ги провокираш, или подсещаш...?![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
1. Спри да пускаш тъпанарски мненияПървоначално написано от tqnko
2. Ако продължаваш в тоя дух, никога няма да си намериш пр-ка. Или ша е някоя дрисла ;д
3. Смени си снимката. Смешна е.
4. Дръж се малко по-като възрастен. Не се излагай.
5. Спри да се предлагаш в почти всяка тема. Това показва колко си жалъвл, а момичетата не харесват това и те отблъксват повече
6. Кво ще кажеш за предните 5, а..
7. Лек ден.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Po princip si govorim po malko dokato go pravim. No i v povecheto sluchai te si kazvat kakvo iskat da im naravish i to po dosta vulgaren nachin. Ima razbira se i nqkoi, koito sa kato pukali.Първоначално написано от FunnYboY
Eating isn't cheating - Arnold
Първоначално написано от amatorium
Думата кърти
![]()
A be dumite ne ama po4neli da mi py6ka iiii otka4am![]()
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!
Да бе, споделяне е майката му... иначе пукали има достаПървоначално написано от amatorium
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от v3n0ma
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Дооообре, бе! Това рулира! ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХАХАХАХХАХА
ПИШЕТЕ КАДЪРНО И НА КИРИЛИЦА, БЕ БЪЛГАРИ!!!
Ми тъй де.. аз такова, то едно, дето...Първоначално написано от the_hottie
![]()
![]()
Мн кефи как човърка с пръстче.. точно и на мен така ме зачовърка отвътре
![]()
Мн ме кефи като го правим настрани и тя като почне едно несъзнателно ох-ох-ох.. и сама да се натиска в мен.. маааааа като резачка съм даай![]()
![]()
ДА БЕ...Пък на мен папата ми е баща..Първоначално написано от tqnko
Първоначално написано от kombarka
Всеки отговор по темата би нарушил т.2
Приятен ден!
Maleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee male male male.....Znaeh 4e momi4etata obi4at nqkakvi mr1sni dumi4ka,no neznaeh kakvi
...Qvno s1m mnogo nazad.Qvno s1m prekaleno romanti4en...Az p1k neznam kak bih mog1l da kaja na priqtelkata si: "nal;aprai go celiq,ili..." neznam nqkvo mi e stranno,zvu4i grubo,pone sproed men
Ее не всички обичаме!Първоначално написано от pet_14
Ако например приятелката ти е като мен,изобщо няма да се изкефи на подобни думички и ще и се стори доста грубо!
![]()
А по темата не обичам да говоря мръсотии в леглото,изобщо не ме възбужда идеята да ми викат:"Лапай к*рво" например,тва би ме отвратило...![]()
Радвам се,че не са ми говорили мръсотии по време на секс.![]()
Зависи от хората, от вкусовете и от доверието![]()
"Влизай в бокса да ти оправя задното окачване".......АУуУу супер е или "ще ти напълня задния двор.. "
ЕПА Я ЗА НАДЕНИЦА БЕХ!
Последния път си спомням кво казах на приятелката ми "курвичке ще ти напълна дупето с любов" и тя![]()
![]()
Ммм най-често е пъшкането при мен,а мръсотийките които мен ме радва да чувам са"Ооо да!...Точно така..." :P
SEX NA EKS!
"давай кучко лапай" "искаш да те чукам,нали курво" и т.н![]()
ВЪВ СЪРЦЕТО КАПКА МИЛОСТ НЯМАМ, ВЗЕМАМ ВСИЧКО И СИ ЗАМИНАВАМММ!!!...МНОГО КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАКАХА!!!
AhahahahaПървоначално написано от the_hottie
Na nemski ne e rabota,poslednoto neshto koeto moje da se kaje za tozi ezik e sexi...