- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- въпрос за фашизЪма...
Kristo,имам чувството че си от моя клас,имаш същите,убедена съм и по-големи,знания по история,това много добре личи в обяснението ти за Фашо ди комбатименти![]()
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
Ами нямам нищо против да съм от твоят клас девойче, обаче аз завърших доста отдавна, вече стават 5 години. Така, че няма как да сме съученици. Иначе нямаше да имам нищо против да е така, ама увиПървоначално написано от valentinka_1990
![]()
може някой ден да ти преподавам по история, понеже съм дипломиран учител по този предмет, ама съученици няма как. Всичко хубаво![]()
Krisko,по начина по-който се изразяваш веднага разбрах,че няма как да си на моите години,прекалено умно говориш,не че нещо искам да кажа,но си признавам,че на тези години все още нямаме необходимите знания и опит да говорим така.Предполагам си много добър в тази област,но аз догодина завършвам,а и си харесвам учителя,не бих го сменилаСамо за уточнение, уча в хуманитарна гимназия с профил история и за това са ми толкова познати тези неща
![]()
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
Ама аз не казвам, че не разбираш от история или още по-малко, че не си умна, колкото мене. Пък и аз нямам претенции да съм кой знае колко умен, със сигурност има доста хора, които знаят много повече от мен, така че изобщо не съм искал да се изтъквам, като голям "умник"Първоначално написано от valentinka_1990
. А и има много млади хора като теб, които сте достатъчно интелигентни в много области. Иначе и аз съм завършил хуманитарна гимназия между другото, само че в град Хасково и макари града да е забутан, образованието там беше на много добро ниво
. А що се отнася до знанията ми по история, има много неща, които ги знам на сън да ме бутнат, както се казва, има и области в историята, в които не съм чак толкова силен, просто защото не са ми от любимите
. Но просто историята ми е любима и в свободното си време не пропускам да прочета по нещо. А за учителите, радвам се, че си доволна от учителя си по история, аз просто казах, че ако имах възможност да ти преподавам, бих се радвал, но няма такава
. Успех ти пожелавам, дано завършиш с отличен тази и другата година и изобщо да успееш в образованието
![]()
Зная,че не си казал,че си умен,аз го казах
аз се подготвям и за олимпиадата по история догодина,участвах и тази година,но имаше само до областен кръг.
Благодаря много за пожеланието,надявам се,а и вече съм убедена,че и ти ще успееш в живота![]()
Благодаря ти много за хубавите думи, щях да те черпя за тях ако имах възможностПървоначално написано от valentinka_1990
. Успех на олимпиадата, дано се представиш и там отлично. Ако някоя тема конкретно те интересува и искаш да получиш някакви допълнителни знания по нея, пращай във форума и с каквото мога аз и другите участници в него бихме ти помогнали
. Не, че ти не знаеш разбира се, но все пак нещо допълнително можем да ти кажем ако знаем
. Благодаря ти, и аз ти пожелавам да се справиш в живота и не се съмнявам също, че ще успееш. Аз между другото миналата година бях два месеца учител на стаж в едно училище в Пловдив и мина много добре, много доволен останах, понеже класа на който преподавах беше доста силен. А и беше само от момичета, което беше доста приятно, тъй като с момичета е и по-лесно да се работи, а за момче и по-приятно разбира се
. От септември най-вероятно ще съм учител за постоянно в друго училище и съм доволен от тази перспектива
![]()