- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секунда ми е много
Искам да попитам то е ясно че не е нормално но свършвам за по малко от 10 секунди ... сички викат на психическа основа но и не само при секс е така при масторбация наи мн 1 - 2 мин ... нещто лек има ли ... ???
brato ne6to v teb ne e dobre seriozno ti govorq utidi na lekar deto gleda pi6ocite.. neznam kak mu vikat ama tfa ne e nikak normalno
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
xmm ... lek neznam dali ima ama ima sprei za zadurjane ..
тъшак няа![]()
Първоначално написано от Say It Right
chuvala sam che ima takav sprei za zadarjane na eakulaciqta ili neshto takova beshe i dokolkoto znam pomagal ama go izpolzvat maje nad 40-45 haha moji id ati pomogni no nz kak se kazva
Горкия ти![]()
wowmi trenirai da ima6 po-golqm kontrol vurhu svur6vaneto si
a tova trenirane i kontrolirane v kakvo se izrazqva .... ???![]()
Kажи ми от колко време не си барал момиче и щи кажа на кво се дължи![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
да чи мене раката ми са откачва..
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Първоначално написано от skatemore
![]()
![]()
![]()
![]()
emiiii nameri si momiche za da ne ti se otkachva rakata
хм аз преди свършвах за около 5-6 мин. значи мисля че проблема ти е ако прекалено много стискаш краката на това може да се дължи пробваи да не си стискаш краката мисля че ште издържиш повече![]()
Lord Give Me A Sign
На колко години си ? учи се да задържаш ти явно гледаш как по бързо да свършиш незнам и аз![]()
hah tva e nqkav brutalizym!
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Опитай се при мастурбация да задържиш повече. Просто се насили и виж колко ще издържиш. Наистина е възможно да е на психическа основа. 2 пъти си свършил бързо и от там си си втълпил, че ще е винаги така и така и се получава.
пич горе-долу и аз съм на твоето положениесамо че не всеки път държа 1-2 мин понякога е и 10мин ама не всеки път става...и за съжаление немога да ти кажа от какво зависи
![]()
Bravo. Kolkoto poveche durjish tolkova po-dobre. Ne gi slushai drugite kvo ti govorqt.Първоначално написано от Karamel4e_to
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
опитът идва с практиката и алкохола![]()
Do you speak Salsa? .......
Abe bez momi4e po4ti ne sam ostaval postoqnno gi smenqm .. kolkoto i stranno da vi zvy4i dori i sega si imam pr i sqka ve4er si spinka u nas no... golemi muki6a se odi na lekar to e qsno predi ne be6e taka ...
![]()
1vo zapi6i nov rekord![]()
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Т'ва ще го пробвамПървоначално написано от SWASTICA
![]()
"Олеее снощи във форума ..." хахиахиахиахиахи
Ела и създай своят измислен свят в FateCry