- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дайте малко препоръки, моля
Znam 4e zwu4i izklu4itelno tupo no wi molq da dadete nqkolko preporuki kakwo e dobre i kakwo ne e dobre da se prawi pri purwa celuwka puk i pri normalnoto celuwane.
Znam 4e e trudno da se opi6e no wi molq poneje w edna druga tema wijdam 4e ima dosta dowolni a i dosta nedowolni.
Izwinqwam se predwaritelno ako ima takawa tema no sup ot skoro wuw foruma a ne mi se prelistwat teq 400 stranici da widq dali we4e ima takawa.
of smu4i6 si ligite zatvarq6 si o4ite i leko bavno sre priblijava6 kam ustata na mackata li pi4a.. i drugoto 6te si doide ot samosebe si, btw sb1rkal si razdela pi6i v liobov tam e po dobre :P
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
emi nishto specialno prosto spri da mislish za tfa che ti e 1va celuvka i t.n. i prosto ostavi ustnite i ezika ti da si svarshat rabotatatfa e g.d nishto slojno nqma ili prosto se ostavi momicheto da te vodi shtom ti e za 1vi pat
![]()
problema e 4e toi e mom4eПървоначално написано от Karamel4e_to
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
as si zadavh dulgo tozi vupros predi purvata mi istinska celuvkada ti kaja vsi4ko stava samo ne ii hapi ezika
edin priatel be6e potresen 4e kato celunal nqkakva i tq go zahapala
su6to taka edna 4esta gre6ka e da si zavre6 ezika do gurloto i da misli6 4e taka nai 6te ii haresa! naprotiv!
![]()
Ми според мен най-важното при първа целувка специално е човек да е спокоен и да не се ококоли и да зяпа в очите на другия,защото се получава доза притеснение и малко конфузно!другото си става само!![]()
Ми не пускай мн слюнка(преглъщай по-често), погрижи се да си с меки устни и без мн червило, не си завирай езика навътре.Даже за като начинаеща може само да му близваш леко устната, докато свикнеш. Остави го 1 път той да води и НЕ СЕ ОПИТВАЙ ДА ПРАВИШ разни сложни изпълнения, видяни от филм от първия път !!!!
Каквото и да ти кажем пове4е сега, просто тогава няма да ти влезе в употреба и ще изклю4иш напълно![]()
Споко, то си е вродено, просто трябва да се доразвие-иначе всеки може.![]()
Mersi za preporukite.
Ne znam za6to nqkoi ot was sa ostanali s wpe4atlenie 4e sum momi4e ama az sum mom4e.
Ot postowete wi ostawam s wpe4atlenieto 4e celuwkata trqbwa da se s ezik. A taka li e?
Bohe moi...ti filmi ne gledash li ?!Първоначално написано от bawareca
![]()
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
emi ne e zadaljitelno da e s ezik no taka e po priqtno i na dvaamata no moje i bez ezik ti si reshavash no po dobre da e s ezik a i vse nqkoga shte trqbva da q celunish s ezik ne moje vse bez ezikПървоначално написано от bawareca
emi da se ostavi tq da zapochne 1va shtom toi nemoje a moje i toi da pochnne no kato gledam e dosta obarkan i neznae kfo da pravi s ezikaПървоначално написано от tqnko
Ми на според мен не е задължително да е с език!Първоначално написано от bawareca
![]()
Na men mi e predelno qsno 4e wse nqkoga te trqbwa s ezik i s towa nqmam problem i to nikakuw. Wuprosa mi po skoro e dali e po dobre purwata s ezik. A tozi mi wupros idwa ot tam 4e kato e s ezik ima powe4e kakwo da oburkam a kato ne e mislq 4e ima po malko za oburkwane.Първоначално написано от Karamel4e_to
1. Подготви устните си за първия трепет - трябва да бъдат плътни, меки и страстни. За целта, ако имаш проблем с напуканите устни и балсамът не помага, изпробвай една бърза маска за устни - нужни са ти малко захар и мед, първо използвай захарта като абразив за премахване на мъртвите клетки, след което намажи с мед и остави известно време да попие.
2. Синхронизирайте движенията си, за да не се получат неприятни инциденти.
3. Изключително важно е да имаш свеж дъх - можеш да го постигнеш с дъвка, бонбон или спрей за уста.
4. За да бъде по-страстна целувката се притиснете силно в партньора, галете го/я по главата, шията, гърба.
5. Избягвайте дългата целувка - тя оставя партньора без дъх и без желание за следваща; няколко по-кратки целувки са по-добра идея.
6. Дълбоката целувка също не е за предпочитане; целувката има за цел да породи приятни чувства и емоции, а не да изследва устната кухина.
7. Целувайте навсякъде - не е казано, че целувката трябва да бъде само по устните, голямо удоволствие пораждат и тези по очите (когато са затворени), по бузата, по нослето.
8. Сменяйте ритъма, бъдете нежни, страстни, експериментирайте, за да разберете какъв тип целувка ви допада най-много.
След като вече сте се насладили на първата целувка и още тръпнете в очакване за следващата, разбери какъв е той/тя в зависимост от начина, по който се целува.
Моята първа целувка беше без език,но няма и 5-10 секунди след нея вече почнахме с език и беше много приятно!Първоначално написано от bawareca
![]()
Dobre a ima li na4in da se prawqt "trenirowki na suho"?![]()
![]()
ami da, az kat bqh maluk ( 7-8 ) i kat gledah po filmite kak sa mlqskat, i az si celuvah rakata![]()
. I tfa pomogna kolkoto i sme6no da zvu4i. S kolkoto momi4eta da sam se celuval mi kazvat 4e se celuvam perfektno
emi togava daavai 1vo bez ezik tova nqma koi znai kfo znachenie kakto ti reshishПървоначално написано от bawareca
Бъди себе си !Да не ти пука дали си се целунала добре или не
![]()
Най-красивите пейзажи се виждат само от ръба на пропастта... за това се нагледай, преди да паднеш ... !
Първоначално написано от monkata93
hahaha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gorkootto momche i az go pomislih za momiche 1vo
ami 6tom nqma6 svoi "stil" sledvai neiniq ili neogviq i v nikav slu4ai ne si otvariq ostata taka 4e edva li ne da q glutne6 cqlata i v nikav slu4ai ne si zabivai ezika v ustata i bez da pravi6 ni6to i prosto da go durji6 tam![]()
![]()
аз съм чувал че си въртиш езика обратно на часовниковата стрелка![]()
Lord Give Me A Sign
spoko be!! samo se otpuska6 i dopira6 ustni do tezi na pr si! i to si4ko 6e stane!
Неподходящ размер на снимка в подпис!
a ne si li probvalПървоначално написано от Maja
![]()
Hm, poneje celuvata mi e nai-intimnoto neshto i kato bqh maluk mnogo se vulnuvah kak shte mi mine purvata celuvka shte ti kaja kakvo da napravish. V nikakuv sluchai ne burzai da si puhash ezika v ustata i. Kogato momenta nastupi se pribliji bavni kum neq i samo otukai ustnite si. Postepenno zapochni da si puskash ezika leka poleka. Bavno da usetish vurha na ezika i. Ne zaburzvai tempoto v nikakuv sluchai purviq put. Tova e nai-vajnata celuvka, koqto se pomni cql jivot.![]()
Eating isn't cheating - Arnold