.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    E na hora kato teb se vika frd , da se jertva6 za dobroto na sveta .Da po4vam li ?

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Да!Ама ако искаш си дай скайп ,че да не прайм спам теми тука.

--------------------------------------------------------

Емм няя начин да не го нараниш това момче,просто няя.Просто му обясни без заобиколки,че между вас не може да има нищи му кажи,че с бест френда му се харесвате.Кви мили идеи искаш???Се ще го заболи,неизбежно е!Пък ако те са истински приятели не мисля,че ше се скарат заради едно момиче...
    Just haters make me famous! εĭз

emi namekni mu go no ne mu go kazvai direkttno she go naranish

Ох, по лично мнение, май не трябва да заставаш между тях. Ако те могат да се разберат, ок. Не можеш да му го кажеш направо, ако не му кажеш, ще му е много гадно, но ще му мине след време, в крайна сметка, не е възможно, всеки който харесвам да ме харесва. Ако направо тръгнеш с приятеля му, има шансове да се почувства, все едно сте му забили нож в гърба, и ако са наистина добри приятели, може ти да се окажеш губещата. За сравнение, всичките ми приятели, когато почват нова връзка има едно условие: "Може да няма друга като тебе, но ти между мене и приятелите ми няма да застанеш, по скоро ще спра да контактувам с теб, от колкото с тях." Идеята ми е, че те вероятно ще се сдобрят, но накрая да не се окаже, че нито един от тях не иска да общува с тебе, заради стореното. Мисля, че те трябва да се разберът по мъжки.

If you want to fuck the sky, you must teach your dick to fly.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си