- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ще ви падне ли в очите
За кво трябва да ми пада в очите просто няма да има причина да съм с нея.
Аз лично не предпочитам да го правя с девствена. Слувало ми се е няколко пъти и само нерви ми коствашеи никво удоволствие
Fuck the skYpE ... ICQ forever & ever
Мале девствеността до там ли е срамна, че девстените момичета вече падат в очите на останалите "отворени". и аз като девственица се носех с къси поли и дълбоки деколтета, флиртувах, целувах се на 1-ва срреща и прочие. ама секс......да не съм луда, я?
Добре де, какъв секс с девственица, при положение че девственицата няма намерение да го прави с "нас"?Първоначално написано от insomnia79
След като няма намерение да го прави с нас - какво значение има дали е девственица или не?
Нещо логиката се губи.
mm da tuka si prav ne sum se izrazila pravilno .Opitvah se da vmukna 2 temi v edna . Ednata "dali biha zarqzali momi4eto ako kaje 4e nqma da mu pusne "i drugata dali mom4etata predpo4itat sex s devstvena - tva be6e vupros na edna frka koqto nqma reg.. za tva e izlqzlo taka ..
Ne sum 79ti nabor ei
Bravo na tebe, macka!!Първоначално написано от krem4et0
Samo taka :P
Пич, ти си повреден. Само защото не иска да спи с всеки цървул ти пада в очите? Интересно съждение...Първоначално написано от insomnia79
Колкото до девствеността - все пак мюсюлманите ги очакват 72 девственици в рая, ако умрат за религията си; през Средновековието са принасяли в жертва девственици - явно има разумна причина за тази прастара мъжка любов към неопорочените момичета.
I'll take pleasure in guttin' you, boy.
Да ми падне в очите не знам, ама със сигурност ще ми стане смешна, защото познавам една такава "отворена" девственица на доста години вече, която ако не я знаеш, че е такава ще кажеш, че доста народ я е минал. Такива ми стават смешни, защото се мислят за голяма работа, а всъщност са пълни дървета.
Първоначално написано от krem4et0
+5475646 че кво му е лошото на това да си девствен...? тц-тц-тц, накъде отива светът![]()
![]()
![]()
Не,не би ми паднала в очите![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Mersi za mnenieto no sum momi4eПървоначално написано от Sam Rothstein
i napulno podkrepqm gorenapisanoto
![]()
![]()
Ne sum 79ti nabor ei
Ха-ХхА-аХа ЗзЗначи... много момичета ако не и повечето... "лисици" правят така... прават се на големата работа... на кой знае кфи богинии са.... провокират момчетата... нарочно към това (секса; това да я пожелаят... а едно момче пожелае ли момиче това е = на секс) и после.... момичето казвам "АМА НЕМОЖЕ... АМА НЕ ИСКАМ.." това са прояви.... на кифличкикойто търсят внимание....От дРуга страна... пък... що тя да не си напраи кефа... и да си пофлиртува... и ЕСТЕСТВЕНО че (колкото и кифла=тъпа да е) няма да даде на некаф сулио и плио да я прасне....
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
+1Първоначално написано от Maja
в очите не .. м/у краката по - може да ми падне ..![]()
![]()
Изпадал съм в подобна ситуция 2 пъти! Първия път се вързах и викам айде отидохме да се чукаме и повярвай по скапан секс не бях правил...но си викам то тва от първия път...после още няколко пъти го правихме...същото дърво...тя седи и дзяпа никфо движение аз седя и си бича като изнасилвач...по едно време викам Абе аз кфо правя тука. Фанах си дръмките и си заминах...Втория път направо си и отказах...но не ми е паднала в очите...но все пак аз си търся секса,удоволствието като не мога да го получа от такова момиче...сори ама next...въпреки, че винаги има будали като мен тогава....
Едно време мъжете са предпочитали девственици, щото е имало много болести а малко лекарства и е нямало презервативи. Съответно - ако е минала 1000 човека вероятно е болна от нещо и ще ти го лепне и на теб.
Сега почти всичко се лекува, а и презервативи ползват умните момичета, така че няма голяма полза от девственица, освен моралното удоволствие да си първия и да я научиш на разни неща дето ти харесват, ако имаш търпение и ако мацката проявява желание да научи нещо.
Ама тва не значи че мъжете си падат по курви дето се праскат с всеки. Трябва да има умереност във всичко.
По-глупаво и гадно изказване скоро не бях чела, може би защото от няколко дни не бях влизала във форума. Разбирам вече защо. Ще кажеш, че вече никой не се ражда дествен или, достигнал до определена възраст, на всеки му се иска да наебе всичко живо, що се движи, и сексът става фундаментален въпрос в живота му.Първоначално написано от insomnia79
![]()
Ако наистина си набор '79, направо ме е срам да съм с 2 години по-малка и да те уча тепърва, че някои не се проебават на 14. И не говоря само за свитите момчета, на които трудно им се отдава да общуват с момичета. Говоря за самоосъзнали се, печени момчета, на които просто им е хрумнало, че не искат да хванат първата от улицата и да я изчукат, а искат първият им път да бъде със специален на сърцето им човек, с когото всичките му интимности изглеждат по-смислени - все пак няма млади хора, които да се обичат, а да не се стремят да са възможно най-сплотени и тялом, и духом.
Надявам се идеята, за която говоря, горе-долу да стана ясна...
П.П. В интерес на истината, след месец и половина правя 17, а и аз съм девствена, да се чувствам ли задръстена, изостанала и старомодна?
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
по скоро ще ми се издигне в очите...
Do you speak Salsa? .......
Хах не се знаеПървоначално написано от Pedq_Chovek
![]()
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.