.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44

Град
    София
    За кво трябва да ми пада в очите просто няма да има причина да съм с нея.

Аз лично не предпочитам да го правя с девствена. Слувало ми се е няколко пъти и само нерви ми костваше и никво удоволствие
    Fuck the skYpE ... ICQ forever & ever

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Мале девствеността до там ли е срамна, че девстените момичета вече падат в очите на останалите "отворени". и аз като девственица се носех с къси поли и дълбоки деколтета, флиртувах, целувах се на 1-ва срреща и прочие. ама секс......да не съм луда, я?

Re: Ще ви падне ли в очите

Цитирай Първоначално написано от insomnia79
    v razgovor razbirate 4e tqq ne go e pravila i nqma namereniq da go pravi s vas...

...Drugoq4e kazano sexa s devstvenica bi li vi naradval pove4e?
    Добре де, какъв секс с девственица, при положение че девственицата няма намерение да го прави с "нас"?

След като няма намерение да го прави с нас - какво значение има дали е девственица или не?

Нещо логиката се губи.

mm da tuka si prav ne sum se izrazila pravilno . Opitvah se da vmukna 2 temi v edna . Ednata "dali biha zarqzali momi4eto ako kaje 4e nqma da mu pusne "i drugata dali mom4etata predpo4itat sex s devstvena - tva be6e vupros na edna frka koqto nqma reg.. za tva e izlqzlo taka ..
    Ne sum 79ti nabor ei

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Мале девствеността до там ли е срамна, че девстените момичета вече падат в очите на останалите "отворени". и аз като девственица се носех с къси поли и дълбоки деколтета, флиртувах, целувах се на 1-ва срреща и прочие. ама секс......да не съм луда, я?
    Bravo na tebe, macka!! Samo taka :P

Predstavete si slednata kartinka: Zabivate se s nekvo moimi4e ,mn vi kefi ,tq se durji otovoreno nahakano bihte trugnali s neq no bez luboF i po specqlni 4uvstva . Ta vie nqmate seriozna frka i est otvarqte temata "sex". Vie ne ste devstven ( ma to tva e qsno ve4e nqq takiva) oba4e v razgovor razbirate 4e tqq ne go e pravila i nqma namereniq da go pravi s vas . Ot tova bi li vi padnala v o4ite . Bihte li si kazali "pff taq kvo mi se prai na mnou otovorena a dori ne go e praila "

I 2ro pri su6tata situaciq bihte li predpo4eli mackata da e devstvena ili ne ? Drugoq4e kazano sexa s devstvenica bi li vi naradval pove4e?
    т.7
    krem4et0
    Пич, ти си повреден. Само защото не иска да спи с всеки цървул ти пада в очите? Интересно съждение...

Колкото до девствеността - все пак мюсюлманите ги очакват 72 девственици в рая, ако умрат за религията си; през Средновековието са принасяли в жертва девственици - явно има разумна причина за тази прастара мъжка любов към неопорочените момичета.
    I'll take pleasure in guttin' you, boy.

само се повтаряте с тея теми ама квото е ...

Голям фен
    Да ми падне в очите не знам, ама със сигурност ще ми стане смешна, защото познавам една такава "отворена" девственица на доста години вече, която ако не я знаеш, че е такава ще кажеш, че доста народ я е минал. Такива ми стават смешни, защото се мислят за голяма работа, а всъщност са пълни дървета.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0

+5475646 че кво му е лошото на това да си девствен...? тц-тц-тц, накъде отива светът

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Не,не би ми паднала в очите
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Цитирай Първоначално написано от Sam Rothstein
    Predstavete si slednata kartinka: Zabivate se s nekvo moimi4e ,mn vi kefi ,tq se durji otovoreno nahakano bihte trugnali s neq no bez luboF i po specqlni 4uvstva . Ta vie nqmate seriozna frka i est otvarqte temata "sex". Vie ne ste devstven ( ma to tva e qsno ve4e nqq takiva) oba4e v razgovor razbirate 4e tqq ne go e pravila i nqma namereniq da go pravi s vas . Ot tova bi li vi padnala v o4ite . Bihte li si kazali "pff taq kvo mi se prai na mnou otovorena a dori ne go e praila "

I 2ro pri su6tata situaciq bihte li predpo4eli mackata da e devstvena ili ne ? Drugoq4e kazano sexa s devstvenica bi li vi naradval pove4e?
    т.7
    krem4et0
    Пич, ти си повреден. Само защото не иска да спи с всеки цървул ти пада в очите? Интересно съждение...

Колкото до девствеността - все пак мюсюлманите ги очакват 72 девственици в рая, ако умрат за религията си; през Средновековието са принасяли в жертва девственици - явно има разумна причина за тази прастара мъжка любов към неопорочените момичета.
    Mersi za mnenieto no sum momi4e i napulno podkrepqm gorenapisanoto
    Ne sum 79ti nabor ei

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Ха-ХхА-аХа ЗзЗначи... много момичета ако не и повечето... "лисици" правят така... прават се на големата работа... на кой знае кфи богинии са.... провокират момчетата... нарочно към това (секса; това да я пожелаят... а едно момче пожелае ли момиче това е = на секс) и после.... момичето казвам "АМА НЕМОЖЕ... АМА НЕ ИСКАМ.." това са прояви.... на кифлички който търсят внимание....От дРуга страна... пък... що тя да не си напраи кефа... и да си пофлиртува... и ЕСТЕСТВЕНО че (колкото и кифла=тъпа да е) няма да даде на некаф сулио и плио да я прасне....
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Цитирай Първоначално написано от Maja
    бахти филма
    +1

Град
    в куза :)
    в очите не .. м/у краката по - може да ми падне ..

Изпадал съм в подобна ситуция 2 пъти! Първия път се вързах и викам айде отидохме да се чукаме и повярвай по скапан секс не бях правил...но си викам то тва от първия път...после още няколко пъти го правихме...същото дърво...тя седи и дзяпа никфо движение аз седя и си бича като изнасилвач...по едно време викам Абе аз кфо правя тука. Фанах си дръмките и си заминах...Втория път направо си и отказах...но не ми е паднала в очите...но все пак аз си търся секса,удоволствието като не мога да го получа от такова момиче...сори ама next...въпреки, че винаги има будали като мен тогава....

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    София / Бургас
    Едно време мъжете са предпочитали девственици, щото е имало много болести а малко лекарства и е нямало презервативи. Съответно - ако е минала 1000 човека вероятно е болна от нещо и ще ти го лепне и на теб.
    Сега почти всичко се лекува, а и презервативи ползват умните момичета, така че няма голяма полза от девственица, освен моралното удоволствие да си първия и да я научиш на разни неща дето ти харесват, ако имаш търпение и ако мацката проявява желание да научи нещо.
    Ама тва не значи че мъжете си падат по курви дето се праскат с всеки. Трябва да има умереност във всичко.

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...

( ma to tva e qsno ve4e nqq takiva)
    По-глупаво и гадно изказване скоро не бях чела, може би защото от няколко дни не бях влизала във форума. Разбирам вече защо. Ще кажеш, че вече никой не се ражда дествен или, достигнал до определена възраст, на всеки му се иска да наебе всичко живо, що се движи, и сексът става фундаментален въпрос в живота му.

Ако наистина си набор '79, направо ме е срам да съм с 2 години по-малка и да те уча тепърва, че някои не се проебават на 14. И не говоря само за свитите момчета, на които трудно им се отдава да общуват с момичета. Говоря за самоосъзнали се, печени момчета, на които просто им е хрумнало, че не искат да хванат първата от улицата и да я изчукат, а искат първият им път да бъде със специален на сърцето им човек, с когото всичките му интимности изглеждат по-смислени - все пак няма млади хора, които да се обичат, а да не се стремят да са възможно най-сплотени и тялом, и духом.
    Надявам се идеята, за която говоря, горе-долу да стана ясна...

П.П. В интерес на истината, след месец и половина правя 17, а и аз съм девствена, да се чувствам ли задръстена, изостанала и старомодна?
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

по скоро ще ми се издигне в очите...
    Do you speak Salsa? .......

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Pedq_Chovek
    На мене няма да ми се случва такава ситуация ожених се
    Хах не се знае
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си