.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: муэика

муэика

Привет на всички
    Ами ето какво.Много обичам пеенето.Мога да пея,имам талант,но ми се иска да го дораэвия и евентуално с това да се эанимавам.Энам,че в България е доста трудно и съм наясно,че надали иэобщо ще ми се отвори парашута.Но това ми е най-голямата мечта и ще я следвам.Сега искам да се эапиша на солфеж.моля,ако някой може да ме насочи към добра школа или добър муэикален педагог да речем,нека ми пише.Става дума эа София.Ще бъда много благодарна! Предварително благодаря.
    МУЭИКАТА Е ЖИВОТ!

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    А защо не се пробва на Мюзик Айдъл?

Цитирай Първоначално написано от HePeAJIeH
    А защо не се пробва на Мюзик Айдъл?
    Пробвах се естествено.Но не успях эа съжаление.Догодина пак ще отида,но ми се иска да се эанимавам с това и в ежедневието си.Эа това се обърнах към вас,с надеждата някой да е навътре в нещата и да съдейства.
    МУЭИКАТА Е ЖИВОТ!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Най-добрата ми приятелка се занимава със солфеж.Ще поговоря с нея и ще те насоча.Като имам повече информация, ще драстна ЛС.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен Аватара на machoka
    Иди в Музикалното училище, намира се на Оборище 17, пресечката с ул. Кракра е това, на гърба на Британското представителство. На входа кажи, че искаш да говориш с някой преподавател по солфеж, който е на работа в момента. Ако не се получи един ден, пробвай на следващият и ще стане. Като се срещнеш - питай дали той може или да те насочи към друг преподавател /бтв - мъже преподаватели по солфеж в музикалното НЯМА, само жени са, предимно по-възрастни/.

Само дето на теб не ти трябва солфежист, или по-точно не САМО, а ти трябва преподавател по поп и джаз пеене, но с това ще поговориш вече с госпожата по солфеж.

Град
    Гоце Делчев
    Трябва да се поинтерсуваш ... Естествено ... Аз ти пожелвам успех щом си решила с това да се занимаваш с музика макър че в България трудно се успява с музика за съжеление ...В "Music Idol" какво ти казаха иначе ... аз съм малкуу нахална хаха

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Иди в Музикалното училище, намира се на Оборище 17, пресечката с ул. Кракра е това, на гърба на Британското представителство. На входа кажи, че искаш да говориш с някой преподавател по солфеж, който е на работа в момента. Ако не се получи един ден, пробвай на следващият и ще стане. Като се срещнеш - питай дали той може или да те насочи към друг преподавател /бтв - мъже преподаватели по солфеж в музикалното НЯМА, само жени са, предимно по-възрастни/.

Само дето на теб не ти трябва солфежист, или по-точно не САМО, а ти трябва преподавател по поп и джаз пеене, но с това ще поговориш вече с госпожата по солфеж.

мда.. без учител не може

Ами благодаря ви
    Ако има още някой да каже нещо,чакам
    И ЦвЕтИтО-и теб те чакам!
    МУЭИКАТА Е ЖИВОТ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си