Заглавието говори само по себе си! Опитвам се, опитвам се, и все немога. Ок запознавам се с хора, общувам, уж съм забавен, но като се обърна, зад гърба ми няма никой. С какво толкова отвращавам хората незнам. Отвращавам е точната дума, друго обеснение няма. Гледам хора с компаний, всяка вече насам натам, пък аз кво?! Ям патката сам в къщи. Немога, просто явно не мога да се впиша в колектива. Приятелите ми се пбоят на пръсти. И те си имат компаний с които движат по нощите. Защо тогава никой не ми казва "Ей човек аде да движиш с нас" или нещо такова. С какво аз съм по различен от тебе или от него примерно? Неразбирам. Не съм асоциален, не! Обичам шума, пък и да не е шум, поне по големите групи. И дори когато съм в голяма група, по някаква случайност, трябва да движа с тоя дето ме е вкарал. Незнам какво да правя. Все пак съм тийн, и една от особенностите да си тийн, е че имаш много тийнове прокрай тебе, с които общуваш. Може би съм твърде сериозен от начало и не правя добро впечетление, или може би съм твърде несиозен, незнам. Надявам се един от вас поне да ми каже нещо, което може да ми помогне, мерси...