Пффф....принципно не съм такъв човек...донякъде гледам с насмешка на хората,които си споделят проблемите по форумите...та все пак тва е форум...ма както и да е....просто в момента няма с кой друг да споделя и...
Пфф избрах тоя раздел,щото тва което ме мъчи е свързано с любовта...или поне ми се иска да е така....Ох...моя...просто ме подлудява на моменти с държанието си...Гръмвам тотално..Пиша тва и едвам се всдържам да не ревна...а дори не знам от яд ли е или от болка...
Просто държанието му е някво скапано днеска...а и завършихме тъпо деня си заедно и....Значи неска се опита да ми звънне на няколко пъти ама аз си бях изключила звуците...та не съм чула...и затва се вдигна няква убийствена патардия и скандал...макар че да си кажа честно доста често телефона ми е със изключени звуци...но тва е друга тема...та уж се оправим и все става нещо...Иии вече си ме докара към нас..и седим в колата и аз си се чудя на глас дали да не си зема яке утре с ограничения капитал,с който разполагам...И той вика ми то тва яке ти е хубаво аа уу...И аз му казах,че с него съм като чукча...а той попита кво е чукча...и докато му обяснявах...повиших тон...Пфф...и после аз викам ше си хода иии той мм и аз имаш ли нещо да ми кажеш и той мда мило обичам та и сори,че съм тъп и не знам кво е чукча...И аз напрао щях да ревна...бахти не стига че цяла вечер си го мрънкам за една целувка ми и някво кат изпросено ми го каза...Супер тъпо се почувствах...ии аз му писах смс че и аз го обичам ама просто ми е станало гадно и затва не съм му го казала....Обаче от одеве телефона си му беше без батерия....ии не го е получил...ии бахти страх ме е да не се сърди нещо или знам ли...просто е толкова докачлив...чак си представям как утре ми казвай kрай... Пффф ...не знам дали изобщо някой е в състояние да ми помогне...освен аз и той да поговорим ама ...исках да спооделя с някой..Съжелявам за протяжната и безсмислена тема...както и ви моля да си спестите злобни коментари...и без друго ми е някво убито....Лека вечер...