.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Подлудява ме..!

Пффф....принципно не съм такъв човек...донякъде гледам с насмешка на хората,които си споделят проблемите по форумите...та все пак тва е форум...ма както и да е....просто в момента няма с кой друг да споделя и...
    Пфф избрах тоя раздел,щото тва което ме мъчи е свързано с любовта...или поне ми се иска да е така....Ох...моя...просто ме подлудява на моменти с държанието си...Гръмвам тотално..Пиша тва и едвам се всдържам да не ревна...а дори не знам от яд ли е или от болка...
    Просто държанието му е някво скапано днеска...а и завършихме тъпо деня си заедно и....Значи неска се опита да ми звънне на няколко пъти ама аз си бях изключила звуците...та не съм чула...и затва се вдигна няква убийствена патардия и скандал...макар че да си кажа честно доста често телефона ми е със изключени звуци...но тва е друга тема...та уж се оправим и все става нещо...Иии вече си ме докара към нас..и седим в колата и аз си се чудя на глас дали да не си зема яке утре с ограничения капитал,с който разполагам...И той вика ми то тва яке ти е хубаво аа уу...И аз му казах,че с него съм като чукча...а той попита кво е чукча...и докато му обяснявах...повиших тон...Пфф...и после аз викам ше си хода иии той мм и аз имаш ли нещо да ми кажеш и той мда мило обичам та и сори,че съм тъп и не знам кво е чукча...И аз напрао щях да ревна...бахти не стига че цяла вечер си го мрънкам за една целувка ми и някво кат изпросено ми го каза...Супер тъпо се почувствах...ии аз му писах смс че и аз го обичам ама просто ми е станало гадно и затва не съм му го казала....Обаче от одеве телефона си му беше без батерия....ии не го е получил...ии бахти страх ме е да не се сърди нещо или знам ли...просто е толкова докачлив...чак си представям как утре ми казвай kрай... Пффф ...не знам дали изобщо някой е в състояние да ми помогне...освен аз и той да поговорим ама ...исках да спооделя с някой..Съжелявам за протяжната и безсмислена тема...както и ви моля да си спестите злобни коментари...и без друго ми е някво убито....Лека вечер...

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Епа и аз незнам кво означава тая дума
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

мии де да знам.. може би го избива на нерви понякога когат не му вдигаш телефона. все пак малко или много се интересува от теб след като те търси, обаче к'во е т'ва да ти се кара? ако някой напрай т'ва с мене дирекшън и айде секи по дом си. и т'ва изпросено "обичам те .." не ми мяза на истинско. човек като изпитва нещо, колкото и да е ядосан си показва чувствата без заобикалки и оправдания

Мега фен Аватара на Spider4eto
    ееее не е дошъл края на света. Ние с моя мн често си се джавкаме за подобни глупости. Тва да ти е проблема. Успокой си се сега и да знаеш ще си се оправите

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Стиа де ...верно ми е сдухано...не съм в настроение да обяснявам кво значи...По темата..не че някой му дреме ама си пиша като в дневник...Та писах на братовчед му да ми се обади моя...или поне да си включи GSM-а...друго не ми дойде на акъла : ( : ) : (

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от KimBerLy1912
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Стиа де ...верно ми е сдухано...не съм в настроение да обяснявам кво значи...По темата..не че някой му дреме ама си пиша като в дневник...Та писах на братовчед му да ми се обади моя...или поне да си включи GSM-а...друго не ми дойде на акъла : ( : ) : (
    Ама нещо гадно ли означава??

Та писах на братовчед му да ми се обади моя...или поне да си включи GSM-а...друго не ми дойде на акъла : ( : ) : (
    що трябва да му ходиш по задника? се пак знае къде си и ще те намери. и незабравяй телефона да си го оставяш със звук

Ти па...край Споко бе Утре ще поговорите и ще се оправите

Значи и аз не знам какво значи думата "чукча" и на негово място и аз бих попитала.

Спокойно ще се оправите,ако моя приятел беше на твоето до сега да ми е показал червен картон.Надявам се няма да ти се разсърди за такова нещо,просто си поговорете като се видите и тей.

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Град
    somewhere over the rainbow
    Нз можеби всички момчета си имат такива дни(някакъв техен си вид цикъл ).И ние сме били така.Имало е дни,в които се държи,като пълен кретен.Каквото му кажеш и той-веднага да се заяде и да ти се подиграе. Адски е кофти и ми беше суперстранно,щото досега не се беше държал така.Имм аз някъде към 2-3 дни не влизах в скаип и той взе че се усети,та ми се обади и се извини.Пробвай да се дръпнеш пък ти.Не му звъни и не му пиши смс-и ,остави го той сам да се замисли над това,което е направил и казал.Ако и така не стане-значи си е говедо по природа и нямаш работа с него.

Мега фен Аватара на Spider4eto
    аве чукча е такъв дето живее на южния или на северния полюс не помня точно и е облечен в дебели дрехи пфф

Фффф...обади ми се..и бааам в Аристократи е...Густооо не се сърдел...да съм спяла спокойно...ше земе и да се получи... Бахтиииии ...ного ме дразни така като се скараме и се емне по кафетата ииии дискотеките..а един път даже от Пловдив до Хисар беше решил да ходи... ффффф.... Бахти дразнещите съществааа

Град
    hate city plovdiv, майна
    Фффф...обади ми се..и бааам в Аристократи е...Густооо не се сърдел...да съм спяла спокойно...ше земе и да се получи... Бахтиииии ...ного ме дразни така като се скараме и се емне по кафетата ииии дискотеките..а един път даже от Пловдив до Хисар беше решил да ходи... ффффф.... Бахти дразнещите съществааа
    то щот от пловдив до хисар са 100 километра... пък щом го ядосваш, така ти се пада и аз да съм и аз ше излена някаде

Град
    Shumen
    Ami sluchva se Vseki si ima kofti dni ....Eto i az naprimer se sdyrpah s moq dneska Taka che ....spox shte se opravite pogovorete nai-dobre.
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Супер фен
    Град
    Панацея
    Цитирай Първоначално написано от A3_CbM_MoMu4e
    мии де да знам.. може би го избива на нерви понякога когат не му вдигаш телефона. все пак малко или много се интересува от теб след като те търси, обаче к'во е т'ва да ти се кара? ако някой напрай т'ва с мене дирекшън и айде секи по дом си. и т'ва изпросено "обичам те .." не ми мяза на истинско. човек като изпитва нещо, колкото и да е ядосан си показва чувствата без заобикалки и оправдания
    Ае ти наред ли си ?
    ХАх кв0 вкарваш паранои на момичето>? КАт й е ядосан, мн ясно, че ня тръгне да проявява най- красиви любовни чувства и трепети ( и аз не знам какво казах ) !!! И аз да бях на негово място, и аз така щях да постъпя.
    Секи път момичетата най-добри, пък момчетата- черни овци Яааа си гледай раб0тата! Да не сме длъжни 24/7 да сме в добро настроение и готови за любов, секс и т.н. !??! Да не сме р0боти !??!
    Ае да си имаме уважението към пол0вете!
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Цитирай Първоначално написано от comics
    Цитирай Първоначално написано от A3_CbM_MoMu4e
    Ае ти наред ли си ?
    ХАх кв0 вкарваш паранои на момичето>? КАт й е ядосан, мн ясно, че ня тръгне да проявява най- красиви любовни чувства и трепети ( и аз не знам какво казах ) !!! И аз да бях на негово място, и аз така щях да постъпя.
    Секи път момичетата най-добри, пък момчетата- черни овци Яааа си гледай раб0тата! Да не сме длъжни 24/7 да сме в добро настроение и готови за любов, секс и т.н. !??! Да не сме р0боти !??!
    Ае да си имаме уважението към пол0вете!
    poslednite izre4eniq me razbiha izkefi me g0rkite, izmu4eni su6testfa[!]vie imate dostoinstvo[!]ne ste kukli[!] tctctc...ne,ne,ne me razbirai pogre6n0,mn fi uvajafam

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Ей сладури сте бе, миличко ми стана докато ти четох историята. Всичко е наред, не се притеснявай

Животът е адът описан в Библията!

На мен като не ми вдига аверката и аз почвам леко да се нервя от притеснение .. не за нещо друго.Много се притеснявам за нея И поговори с приятеля си за поведението му, ама щом е такъв характер да се пали лесно може би пак ще избухне
    Истински всеки ден и щастлив всеки ден, озлобен всеки ден, всеки ден е за мен, мойте хора са със мен и във парти и в проблем... абе говориш пак за мен.. нещо искаш ли от мен ....?

Ем..да...на мен ми е ясно,че ше се оправим...И се сещам,че не е фатално тва..Обаче тва му поведение напоследък започна да се проявява доста по често..В някой по-горен пост бях прочела,че е нормално и да не искам от него винаги да е на кеф за мен...Ем аз не искам..просто смятам че за едната година,в която сме заедно поне съм заслужила някво доверие...И е редно да ми каже,ако има нещо..Такъв си е...някъв избухлив,прекалено потаен...

Мега фен Аватара на koalka
    Скарали сте се за глупости и се сърдите за такива дребни работи...
    Обади му се, кажи му, че го обичаш и му се извини.Дори и да не виновна колкото него, и ти имаш вина.Явно и двамата сте били изнервени и от там всичко е станало.Говори с него и мисля, че и двамата ще стигнете до решението да не се карате за такива глупости.Поне единия трябва да отстъпи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си