- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искреност
Iskam da vi popitam dali spodelqte vsichko s gadjetata si... Imam predvid dali smqtate che e nujno da se kazvat neshta kato tova che ti e zvynql bivshia ti priatel/priatelka za da ti kaje che oshte te obicha... za da te pokani na kafe... ili prosto za da te chue... ili che nqkoi myj v diskotekata primerno vi e pokanil na tanc... ili e doshyl da se zapoznaete zashtoto vi e haresal... ili pyk mislite che e izlishno da predizvikvate takiva nepriatni chuvstva i useshtania u gadjeto si... i mu spestqvate podobni neshta prosto za da ne se drazni ot tqh... Az lichno sym napylno iskrena s priatelq si... no ponqkoga se chudq dali e nujno zashtoto sym mu vqrna i obicham edinstveno nego...
ima ne6ta, za koito trqbva da si traika6. tezi, koito izredi sa sred tqh.
Еми .. според зависи какъв характер има приятеля ти. На моя приятел ако му кажа че бившото ми гадже се е обадило да ми каже че ме обича.. ще се вбеси.. По принцип е хубаво да му казваш.. но ти решаваш до къде.. за да не се ядоса..
Мечтите са безкрайни..
spodelqm wsi4ko oswen iznewqraneam kuraj da si priznaq 6tot znam kwo sledwa a ne iskam ......
az mu kazvam obsulutno vsi4ko. da vqrno e- toi se vbesqva mnooo naistina mn.daje ponqkoga az izlizam vinovnata. no po dobre e d amu kaja.... ina4e bi se qdosal o6te pve4e ako razbere ot nqkade. DA AZ MU KAZVAM VSI4KO!
Първоначално написано от ™G-Baby™
За такива неща-да,казвам му...Или поне по-важните...Но той на мен не....И като го питам:Що не ми каза че тая седнала при тебе в рейса...И той вика:Щото знаех,че ше се ядосаш...
Тва е само пример..обаче почти винаги за такива случки го ползва..и се дразня се едно крие нещо...Пуу
![]()
Бих му казала, даже и съм му казвала такива неща.В момента знае да кажем кой ме харесва, но е напълно сигурен в мен, защото обичам него.Естествено, малко ревнува, но нито ми е дигал скандали, нито нищо.
И ако някога разбере за тях,да си прави някви негови изводи ли?И айде скандала...така 4е по-добре да се подхожда с искреност !...според менПървоначално написано от teen-age-R
![]()
Az si kazvam vsi4ko i bih iskala i toi da go pravi ma nego go e strah 4e 6te se iadosam![]()
Всички му казвам. Смятам, че той трябва да знае всичко. Все пак нали сме заедно за това, да си споделями хубави, лоши неща и да преодоляваме проблемите.![]()
~ МНОГО МРАЗЯ ОБИКНОВЕНИ ВАФЛИ ДА МИ СЕ ПРАВЯТ НА МУРИ ~
Az si mu kazvam vsi4ko, toi na men su6to, koeto go kara ponqkoga da revnuva, no ni6to pove4e. Mnogo po-gadno bi bilo ako ne mu kaja tezi ne6ta i posle razbere ot nqkude - zna4i imam kakvo da kriq, a i toi bi bil besenAz su6to. Imam mu doverie i si mu kazvam vsi4ko, taka sum spokoina.
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Обикновенно му казвам,защото смятам,че е по-добре да ги разбере тия неща от мене вместо от някои друг.
Преди месец някои от непознат номер ми звънна и ми траеше в 1h. през нощта,естествено казах на приятеля ми и тои разбра,че това е бил бившия ми и дори имаше малко разправии..След което не посмя да звънне 2-ри път.
Така избегнах голяма интрига-защото ако някои друг му беше казал "абе знаеш ли,че бившия на приятелката ти и е звънял от ония вечери.." ..100 работи щяхада му минат през главата и може би нямаше да го видя повече..все пак живея в малък град и всичко се раздухва със скоростта на светлината..
Затова съм си искрена![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
spored men za kakvo i da spodelq6 v edna vr1zka p1rvo trqbva da predrazpoloji6 partniora si za tova koeto 6te mu kaje6 dori i da se qdosa 6te ti olekne tova e moe mnenie =]
mislq 4e po4ti nishto netrqbva da se kazva
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Ami az spodelqm po4ti vsi4ko s gadjeto mi.Slu4valo mi se e da mi se obadi star priqtel i da me pokani na kafe,posle da se okaje 4e si pada po men.Gadjeto mi e p1rviqt na kogoto kazvam,za6toto vse nqkoi moje da me vidi s1s stariqt priqtel i da doukrasi istoriqta za pred moito mom4e.Taka pone si spesqvam problemi kato "6to ne mi kaza?","l1je6 me" i sqkvi podobni...
My dream isn't an absurd...it's just imposible for your possibilities