- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вдигане на самочувствие след 1-вия път
Бихте ли ми обеснили , защо момичето започва да се надува , след 1вия и полов акт ?Смисъл става по-отворена !
И още нещо при момчетата има ли такова явление ?!
![]()
za6toto kato lapne za 1vi p1t xui i kato go smu4i smu4i mno v1zdux i sa naduvat sled tfa 1 mesec nemoi6 q svali6 ot nEBEto![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
za6toto se 4uvstva jelana,po-golqma,porasnala![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
ей такави надуфки толкова ги мразя, че няма накъде като земат да ми се праят на мн големи и напрао ми дигат нервите.
Лично аз не бих коментирала нещата точно по този начин, но все пак. Въпрос на възпитание е поведението на всеки един човек. Нищо и никой не оправдават неправилното поведение в обществото
SY
не е лошо да се чустват какички вече, ама да не се правят на мене на големи![]()
Do you speak Salsa? .......
Щото тоя тип искат още няколко броя в устата, за това![]()
Ave kak go izmisli tova 4e se bili naduvali kato go napravqt za parvi pat!
Ne sam sre6tala dosega nqkoq da se naduva ot tva 4e e spala s maj i ve4e ne e devstvenica
това го правят само тъпите ку*вички дето са чааакали първо да им дойде...след това да срещнат първия загорял за секс да се из*укат в някой изоставена сграда...и после да не ви казвам кво става!!!
Един приятел ми се беше оплакал оттакова момиче . Думите му бяха " Тая к*чка фана Х*я и почна се мисли за безсмъртна "...
Имал съм "инциденти с такива момичета ... зярязвам ги на секундата .Не губя нищо![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Ами явно почват да се мислят за по-пораснали след като почнат да правят секс...е все пак не можете да слагате всички момичета под един знаменател![]()
Доста срещано тъпо и смешно явление.
Щото ся е на мода да не си девствен бре.. хахахах.
И щото вече си "голяма" и отркана кака и си различна.
Смешна история. Аз такива знаеш лика ги режа, брат... ;д;д;д;
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ами не знам аз не съм станала надута или със самочуствие след първия ми път..
Russian Aerospace Agency
realno e ne6to takova... no az NE mislq 4e e 4esto sre6tano qvlenie tova... mislq 4e tova go pravqt stra6no glamavi momi4eta... 6otto zagoreli tipove bol - vinagi moje6 da se iz4yka6... izob6to ne e nqkakav lyks... no p1k kato znae 4e sa q iskali i go e napravila.. togava ve4e se 4yvstva po 'qka' ot drygiteПървоначално написано от marina star
ama kak go obqsnih i az....
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ми аз не мисля , че ние не се надуваме (винаги има изклиучения) , но по скоро момчетата стават големите ебачи след първия път ....!!!!![]()
![]()
![]()
~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski
tai si eПървоначално написано от MishitoOo
pri men i sled i predi parviq put vse si se darjah na nivo
![]()
Защото секса до една определена възраст се приема не като нужда, като чуство, като емоция, а като даденост, като възможност да си сред "готините". Поне те предполагам се приемат за много напреднали с материала, защото секса е за "възрастни".Първоначално написано от NightGuardian
а такаПървоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
![]()
Хах, имах една такава позната... Първо беше девойче, тип 'задръстено'... после си хвана първото гадже (по стечение на обстоятелствата - сегашният ми приятел...) и стана по-отворена... А след като го направиха (кой ти гледа това, че е било само 1 път, нали все пак има нещо там да се изфукаме...) вече не можеше да се говори с нея.
Според мен... ами просто избиване на комплекси. И тези комплекси ги компенсират чрез голямото фукане... 'аз правих секс'... Аз пък пих вода.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!