- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С пръст или ?
Как да отворим момиче с пръст или дирекно с пениса(но нежно) ?![]()
s penisa ..
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Estestveno che s penisa.
Eating isn't cheating - Arnold
Pyrvo s pryst.
tctctcПървоначално написано от Nadelina
1.Ne mislq che si pravil sex oshte.Първоначално написано от tqnko
2.Oshte po malko da znaesh kak da otvorish momiche.
3.Mnogo po opitna sym ot teb i znam che bolkata ot tova da vkarash penis ot samoto nachalo e dosta po golqma ot tazi ako predi tova porabotish s pryst.
4.Ne go kazvam za da sporq s teb a zashtoto nqkoi moje da ti se hvane na akyla i vmesto da dostavi udovolstvie na momicheto shte i prichini bolka.
mi ne misliПървоначално написано от Nadelina
![]()
s otwara4ka ???? ebati wyprosa
mn qsno 4e s pi6katai naistina nejno 6toto boli !! moita kato e rygnah malko po rqzko i kat pisna ..... naprao mi stana kofti .... 4e i pri4inqam bolka .....
parvo s prast i to postepenno.1-vo 1 posle 2 ii kato vliza6 svobodno s dva tokava s pi6lionkata
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Бях първия на 2 момичета . И двете ги отворих с пенис .... не гъкнаха ... След което 2 дена ми се обясняваха че са мислили че ще е много по страшно ..... Важно е да си знаеш работата ..Затова че не говори !!!!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от Nadelina
![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Зависи,аз също смятам,че направо с пенис трябва.Мен само като пробваше моя приятел с пръст и...![]()
Mi ne znam...Priatelia mi se zaigrava6e s prusti dosta predi da go napravim i biah se nay4ila da se otpyskam i vupreki tova purvo si vkara prustite nai-malkoto za da se vuzbydia po-dobre i posle si vkara penisa..![]()
Mnogo zavisi ot debelinata na penisa zashtoto az naprimer kato zapochvam da pravq sex otnachaloto vinagi me boli malko dokato vaginata mi svikne s debelinata na penisa... Tova imah predvid kato kazah da se izpolzvat prysti.. zashtoto prystite sa po tynki ot penisa i pronikvaneto im e po lesno... a kogato zapochnesh pyrvo s prysti i posle vkarash penis bolkata e po malka...Първоначално написано от Xtuning
То консерва да беше,сигурно по-мило щеше да се изкажеш за нея.Първоначално написано от NightGuardian
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Според зависи как иска момичето!
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Лупкай здраво с лангата![]()
Ho Ho Ho, I'm using tEh internet
Напълно съм съгласна с Наделина.Естествено, че първо с пръст трябва, а на момчетата, които се смятат за много просветени искам да кажа по-добре да слушат женското мнение, защото идея си нямат каква болка могат да причинят!Първоначално написано от Nadelina
![]()
Според мен първо трябва с пръсти , за да се възбуди максимално и след това с пениса. Преди да правя секс приятелят ми няколко пъти използва пръстите си, но точно когато ме отвори направо с пениса и малко ме заболя... Мисля, че ако беше пробвал първо с пръсти болката щеше да е по-малка, но явно много му се е е*ало и не му се е чакало![]()
I MaY Be AwAy BuT I'm SuRe...EvEn WhEn We ArE FaR ApArT... DiSTaNcE CaN NeVeR ChAnGe ThE LOVE I HaVe FoR YoU in My HeArT... Thinking ot you...
Аз съм за пръст.Мен с него ме болеше малко, какво остава и с нещо по-голямо 0.0
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ako go govorim za podgrqvashtata sesiq, estestveno che s eziche i prustcheta. Posle obache trrqbva da igrae golqmata hurka.Първоначално написано от cba
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Трябва момичето да е добре възбудено и първоначлно е жилателно с пръст, после с два; и чак тогава да се пристъпи към проникване с пенис![]()
+1Първоначално написано от ~FAiThLeSs~
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
С бейзболна бухалка.
Като ти е малък пишока така става - питаш по форуми...
OTVORI6 LI DEREKNO S PENICA NE SAMO BOLKA 6TEI PRI4INI6 NO I MOMI4ETO 6TESI ZNAE MQSTOTO VAV VRASKATA VI NO NEE ZA PREDPO4ITANE TOVA