.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Ne sym razbrala...
    Ama v toq sluchai i az iskam da razbera kakvi problemi moje da si dokara mackata ?
    Vse pak i az go pravq po vreme na cikyl i imam pravo da znam kakvi riskove poemam.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    Ne sym razbrala...
    Ama v toq sluchai i az iskam da razbera kakvi problemi moje da si dokara mackata ?
    Vse pak i az go pravq po vreme na cikyl i imam pravo da znam kakvi riskove poemam.
    Az daje sum 4ela 4e jenite s mnogo silni bolki po vreme na menstryacia e dobre da praviat seks za6toto bolkite namaliavat i im svur6va po-burzo.

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Ne sym razbrala...
    Az daje sum 4ela 4e jenite s mnogo silni bolki po vreme na menstryacia e dobre da praviat seks za6toto bolkite namaliavat i im svur6va po-burzo.
    Chestno kazano tova ne go bqh chuvala ;\
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Chestno kazano tova ne go bqh chuvala ;\
    Mi to e logi4no niakak si.Vse pak endorfin ala bala puk i ot kontrakciite na matkata po vreme na seks i orgazum kruvta izliza po-burzo.To i migrena sus seks i redovna mastyrbacia se lekyva

Мхм благодаря на всички

е кво да пречи да няма паве дет да седи и да не мое да се влезе вътре но е някак си тъпо щот е доста нечистоплътно...и неприятно като гледка после(според мен де)

vuzmojno e dori kazvat 4e e po-qko za6toto momi4eto e po-vlajno .....stiga mom4eto da ne go e gnus i da ne se pritesnqvat za mrusnite 4er6afi si struva da se opita.......no v tozi period merkite sa mn vajni ta opasen sex ne trqbva da se pravi

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Правила съм го по време на менструация и то не един път и не се е слбучвало да изцапаме чаршафи. Просто аз съм отгоре и така, ако капне нещо остав на приятеля ми, това той ми го предложи още пръвия път ми се стори най-рационално, въпростът е момчето да не е гнусливо. Сексът си е много хубав, защото тогава всяко проникване се усеща по-силно, но и затова ми е адски хубаво до около 15-тата минутка и после изведнъж ми става кофти, спираме, почивка, миене, при което от топлата вода изтича каквото има, слагам превръзка, плакнене с хладка вода и втори път 15-тина минутки. Кръвта не тече постоянно все пак, но и не трябва да се прекалява, за да не стават мазаници, защото то чаршафът лесно ще се изпере, ама ако попие в матрака...

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    Цитирай Първоначално написано от menta_loverka
    vuzmojno e dori kazvat 4e e po-qko za6toto momi4eto e po-vlajno .....stiga mom4eto da ne go e gnus i da ne se pritesnqvat za mrusnite 4er6afi si struva da se opita.......no v tozi period merkite sa mn vajni ta opasen sex ne trqbva da se pravi
    axxaxaaxaaxxaaxaxaxaxaxaxaxaxax ax xxa xa axxa axa a ax x eb asi qkoto
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Фен Аватара на Alice Fox
    Град
    ...до теб...и преди да се усетиш ме няма..
    Възможно е ...в банята и задължително обаче с презерватив защото кръвта е мръсна и не е добре да е без..може да му лепнеш някое възпаление..
    Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing

Pravim go pochti vseki put,kogat sum nerazpolojena...Sled tva malko se chustvam kofti i me nabolqva korema,no ina4e e qko..puk i sega se vijdame 2 puti v meseca i se sluchva da "ylychvame"takiva periodi

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Разбира се, че е възможно и няма никаква разлика. Само после като извадиш хуя и е поизцапан с кръв, но друга разлика няма.
    Левски шампион але але!

Възможно е,даже мн момичета го правят.Да,обаче аз не го намирам нито за нужно,нито за хигиенично.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си