- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Прави го по време на цикъл?!
Ne sym razbrala...![]()
Ama v toq sluchai i az iskam da razbera kakvi problemi moje da si dokara mackata ?
Vse pak i az go pravq po vreme na cikyl i imam pravo da znam kakvi riskove poemam.![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Az daje sum 4ela 4e jenite s mnogo silni bolki po vreme na menstryacia e dobre da praviat seks za6toto bolkite namaliavat i im svur6va po-burzo.Първоначално написано от Lorelei
Chestno kazano tova ne go bqh chuvala ;\Първоначално написано от slun4ice
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Mi to e logi4no niakak si.Vse pak endorfin ala bala puk i ot kontrakciite na matkata po vreme na seks i orgazum kruvta izliza po-burzo.To i migrena sus seks i redovna mastyrbacia se lekyvaПървоначално написано от Lorelei
![]()
Мхм благодаря на всички![]()
е кво да пречи да няма паве дет да седи и да не мое да се влезе вътрено е някак си тъпо щот е доста нечистоплътно...и неприятно като гледка после(според мен де)
Правила съм го по време на менструация и то не един път и не се е слбучвало да изцапаме чаршафи. Просто аз съм отгоре и така, ако капне нещо остав на приятеля ми, това той ми го предложи още пръвия път ми се стори най-рационално, въпростът е момчето да не е гнусливо. Сексът си е много хубав, защото тогава всяко проникване се усеща по-силно, но и затова ми е адски хубаво до около 15-тата минутка и после изведнъж ми става кофти, спираме, почивка, миене, при което от топлата вода изтича каквото има, слагам превръзка, плакнене с хладка вода и втори път 15-тина минутки.Кръвта не тече постоянно все пак, но и не трябва да се прекалява, за да не стават мазаници, защото то чаршафът лесно ще се изпере, ама ако попие в матрака...
axxaxaaxaaxxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxПървоначално написано от menta_loverka
ax
xxa
xa
axxa
axa
a
ax
x eb asi qkoto
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Възможно е ...в банята и задължително обаче с презерватив защото кръвта е мръсна и не е добре да е без..може да му лепнеш някое възпаление..![]()
Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing
Pravim go pochti vseki put,kogat sum nerazpolojena...Sled tva malko se chustvam kofti i me nabolqva korema,no ina4e e qko..puk i sega se vijdame 2 puti v meseca i se sluchva da "ylychvame"takiva periodi![]()
Разбира се, че е възможно и няма никаква разлика. Само после като извадиш хуя и е поизцапан с кръв, но друга разлика няма.![]()
Левски шампион але але!
Възможно е,даже мн момичета го правят.Да,обаче аз не го намирам нито за нужно,нито за хигиенично.