Dnes S priqtelq mi pravim 3 meseca. Nashata istoriq e dalga i slojna, Az mu izneverih toi sashto no tova beshe 1viq mesec. sled tova vsichko se promeni toi mn se privarza kam men , a az kam nego ne ,taka i nemojah da go zaobicham ,prichinata e v momcheto s koeto mu izneverqvah makar da se vijdahme rqdko s tfa momche nii si pishehme po skype govorehme za seriozna vrazka mejdu men i nego no tfa taka i ne stana predi 3 sedmici sichko okonchatelno prikliuchi makar che az bqh ostavila priqtelq mi za malko zaradi nego. Mn go naranqvam priqtelq mi . golqma ligla sam priqtelite mu predi mu se podigravaha "kak moje oshte da q tarpish taq,samo te izlaga" a sega nz dali mu govorqt taka . Az napravo sam mu se kachila na glavata ,pravq si koto iskam a toi za sichko mi ogajda,Vinaga stava taka kakto kaja az , nemu pozvolih da otide v seloto mu za 1 praznik zashtoto tam mi beshe izneveril i toi ne otide makar che mn mu se hodeshe .. mn pati sam mu kazvala da se razdelim che moeto povedenie e ujasno sprqmo nego no toi ne iskashe kazvashe che toi e shtastliv taka i che iska samo da e s men . Ei takova momche sam iskala vinagi no kogato go imam nemoga da go ocenq prosto prichinaata e che se vliubih v onova momche s koeto mu izneverih {toi e turchin } mnogo iskam da otvarna na chuvstvata na priqtelq mi da go napravq shtastliv no prosto ne se poluchava toi pravi sichko za men... moje bi i tfa e problem che mnogo me e raglezil ,snoshti mu kazah otnovo che e nai dobre da se razdelim zashtoto ne iskam da go naranqvam , a toi otkaza kaza che ne go naranqvam che me obicha mn i iska da e s men , kazah mu che nemoga da prodaljavam taka che ne iskam da strada poveche che ne iskam pooveche taka da go razgiravam {ne stava na rochno } no toi otkazva da prieme iska da s iprodaljim qvno prekaleno mnogo me obicha ili ne moje da si nameri druga nz nz iska dnes da izleznem a az ne iskam shoto znam che pak she se saberem i sichko she pochne otnachalo mn vi molq kajete mi kakvo da pravq ne izdarjam veche taka