.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

идеи за есе

здравейте. за понеделник трябва да напиша есе на тема "корабкрушението на моя съвременник" ,но нямам никаква идея какво да напиша.Ако някой има някаква идея ще се радвам ако я сподели ще му бъда много благодарна. Благодаря прадварително.

Супер фен
    на мен първата мисъл, която ми дойде, щом прочетах темата, е за: съвременникът, който в стремежът си да натрупа пари, да работи неуморно и усилено, загубва човешкото у себе си. Превръща се в машина за пари. Отделяйки повече внимание на работата, забравя да се грижи за хората, които обича и така се наблюдава силно отчуждение.

Друго, което се сещам, свързано с корабокручението, са компютрите. Отново отчуждение от хората, автоматизиране се наблюдава. На човека му липсват топлите и сърдечни взаимоотношения

Нещо такова

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Tova koeto mi iznikna v syznanieto pri prochitaneto na zaglavieto e statiata napisana sled smyrtta na syprugata na Djordj Garlin ot nego... daje namerih statiata za da q prochetesh i ti i da vidish kakvo imam predvid ako ne si q chela... http://www.tagnet.org/gabrovo/re_garlin.html ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си