.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Как?

Град
    На КраЯ нА СвЕтЪъъ

Как?

Днеска трябваше да ми дойде,обаче още не е.има ли някакъв начин тва да стане?аз съм чувала,че като се напариш с топла вода и ти идва,обаче не действа ако знаете други такива плс да ми кажете
    Мнооого сте ми забавнии (happy) {}
    Слави Трифонов-Изхвърлете боклука (music)

Град
    Враца
    Е, напълно нормално е да не ти дойде точно на днешния ден... Защо пък толкова настояваш да ти дойде днес??? И защо искаш да го "предизвикаш" ? И да, не съм чувала за начини, по които това да става...

Град
    На КраЯ нА СвЕтЪъъ
    еми нз ама ако не днес,утре вече трябва да ми дойде и не ме интересува

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Sega ne uspqh da razbera pritesnena li si ot tova che ne ti e doshlo dneska ili imash angajimenti za koito ne trqbva da si v cikal che tolkova dyrjish da ti doide dneska... Normalno e da ne ti doide na sashtata data... Mmm... dali ima nachini da go predizvikash... ne mislq....

тъп въпрос!менструацията не е с пейджър...не мисля че е смислено да се притясняваш за това при положение че вече имаш менструация и би трябвало да си запозната с "правилата"й

Град
    На КраЯ нА СвЕтЪъъ
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Sega ne uspqh da razbera pritesnena li si ot tova che ne ti e doshlo dneska ili imash angajimenti za koito ne trqbva da si v cikal che tolkova dyrjish da ti doide dneska... Normalno e da ne ti doide na sashtata data... Mmm... dali ima nachini da go predizvikash... ne mislq....
    нямам ангажименти ама...

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    ако беше споменала на каква възраст си, от колко време имаш цикъл, с каква ритмичност той се явява и дали и как тази ритмика е нарушена - питането ти би имало смисъл!

иначе си е абсолютен боклук и не би трябвало да очакваш отговори различни от ниво "боклук"

до сега съм нямала проблеми със закъсняването най-много 2 дена и тва е а доколкото за тия бабини девитини нямам инфо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си