.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 58

Hybrid View

FuunYboY Извинявай, но малко много не мога да те разбера ... С кого ше говориш? Кво ше праиш ? Проблема си е мои, а и не се сещам да те познавам...
    Не ми е до ебавки ...
    I don`t KnoW

Попринцип лекарите не казват.....Мен като ме оперираха ме питат :Пушиш ли ? -Да , Пиеш ли ? -Да , Имаш големи мускули,пиеш ли някакви хапчета - Да ...Но наще не знаят така че спох лекарите не казват такива тайни
    Fitness Forever

Po-dobre predvaritelno razberi pri koi ginekolog 6te hodi6 s maika si i otidi sama ili s fr i go pomoli ako ne si devstvena da bade diskreten i da kaje samo na teb a ne ne dr........ USPEH!!!
    Голям размер на картинката! /machoka/

ПО принцип днес лекарите повече гледат на ехограф,отколкото да гледат да бъркат.Мен винаги ме преглеждат с вагинален ехограф.
    Отиваш там,казваш ,че не си девствена.Всъщност като си записваш час си обясняваш проблемите-ако цикъкълът ти е нередовен , пиеш много вода,ще ти обяснят ,ще те прегледат с ехограф през корема и така.

Повече от фен
    Оле ако все пак ще те качват на магарето,просто кажи на майка си,че щом си достатъчно голяма да ходиш на гинеколог,значи да уважава това,че не си бебе и че желаеш самостоятелен преглед и за теб това е унизително.Все пак тя ако е едн анормална жена ще разбере,че можечето деца в пубертета се срамуват от всичко и сигурно ще си помисли,че това е причината.
    [img] [/img]

Цитирай Първоначално написано от FunnYboY
    Мила, принципно лекаря няма право да говори за тези работи, без твоето съгласие! Можеш да го съдиш после, но той едва ли ще пренебрегне това негово задължение, така че споко - отиди. Здравето е на първо място !
    Ако се пълнолетен - да, но ако не си родителите ти имат право да узнаят всичко което знае доктора, за сега само църквата не си позволява да издава тайните на малолетни при изповед

Супер фен Аватара на rakiQ
    ne misli6 li ,4e edvali vsi4ki genekolozi 6te kajat na roditelite "dy6terq vi e pravila sex!" i ako roditelq znae misli6 li kak 6te otg.??

+ tfa taq cipa se kusa ne samo ot sex !

Авторката така и не каза защо ше ходи на гинеколог.Аз си мисля ,че няма да я качат на магарето,а ще я прегледат в ехографа.

ti ne si devstvena 6tom o6te ne si go pravila istinski.Ginekologat e dlajen da te preglejda bez maikati i ba6tati za6toto tova e li4no i bi trqbvalo da pazi taina za ne6tata koito ne iska6 te da razberat.

Re: Гинекологът може ли да каже на нашите, че не съм...

Цитирай Първоначално написано от ^-Cat-WoMaN-^
    Ще се наложи да ходя на гинеколог, наще ме карат, но не за това дали съм девствена или не, ами защото имам други проблеми... Както и да е, но мен ме е страх точно за девствеността ми, не съм правила го правила, но доста пъти приятелят ми ми е бъркал с пръсти ... Знам, че е съвсем различно с хуй, но може ли докторите да кажат, че не съм девствена ... ?!?! Много тъпо звучи ама не ми се мисли, ако кажат на наще това ...

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
    ако си под 18 имат пълното право да кажат на ваще

Който се смее последен, най бавно загрява!!!

Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    Цитирай Първоначално написано от Karamel4e_to
    Znachi 1vo trqbva da kajesh kaf ti e problema zashtoto ne vsichko pri ginekologa se pravi kati ti barka v ..... m oje i na videozon da e nqma strashno a edvali priqtelq ti e braknal tolko navatre che da te otfori spored men si oshte devstvena a za info na kolko god . si ? A ako ne si devstvena veche maika ti she razbere ako vleze s teb v kabineta . doktora 100% she te popita vodish li polov jivot ako si sama v kabineto po dobre mu kaji istinata che priqtelqti ti e barkal s prasti zashtoto ne se znae kof moje da ti ima i tova she okaje vliqnie . kaji na maikati che se pritesnqvash ako i tq vleze s teb v kabineta i iskash da si sama
    Xa-xa-xa.Aman ot razbirachi...Kolko navytre trqbva da i brykne,che da q otvori i togava si zagubva devstvenostta li,ili kak tochno stava? Q ni obqsni,che da se posmeem.
    А я ти кажи да се посмеем, според теб колко пръста трябва да напъха, че да я отвори? И ти като толкова разбираш я обясни не би ли следвало да се отвори с МЪЖКИ ПОЛОВ ОРГАН, А НЕ С РЪКА? И би ли обяснила сега на непросветените, понеже ти много знаеш, че пръстите са просто за подготовка?
    Едва ли ти е разкъсана девствената ципа, така че не се притеснявай.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Ми отначалото и аз бях така и моя приятел си вкарваше пръстите и сувсем леко я беше раскъсал ципата даже и кръв потече!Еми ако наистина отиде- на гинеколок и ако се е раскъсала ципата кажи че спортуваш някъв вид спорт и се е раскъсала по време на практика

Ми най-вероятно ще се разбере - дали си или не си - той и лекаря ще пита - за да знае къде и как да бърка

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    boje nqmam ideq dali tova va6to vyob6te se broi za otvarqne...
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Град
    in the this universe
    Цитирай Първоначално написано от ЛаСт!К
    Кажи на майка ти,че те е срам,и че искаш да отидеш с приятелка-тФа беше мн добра идея и може да изпозваш някое трикче от сорта на"ако ме уважаваш,трябва да вземаш под внимание собственото ми мнение и желание!"-знам,че е тъпо
    Но,щом не искаш,казваш,че те е срам и толкоз!Ама го кажи твърдо!тФа си е твоя работа,твоя п***а ,и майка ти няма работа там!!!
    napulno sa saglasna

Цитирай Първоначално написано от v3n0ma
    kakvoto i da ti vkara 6te ti razkusat cipata. A i za6to lekarite trqa da kajat na va6te. Vse pak si ima lekarska taina. Nqmat pravoto da kajat na nikoi ako ti ne im kaje6
    Айде моля ти се,лекарски тайни.Много филми гледаш.Най-малкото майката ще влезе с нея при гинеколога.
    По темата-Засега си си девствена и можеш да си сигурна,че лекарите ще се постараят да не разкъсат девствената ти ципа.Не знам какви са гинекологичните ти проблеми,но ако са например някакви съмнения за кисти на яйчниците и така нататък може да ти се направи и преглед с видеозон,което не изисква да сядаш на "магарето".
    +1

Много са ми смешни лекарските ви тайни

А бе общо взето няма да ти е приятно там.. ;р
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен Аватара на dirtyyy
    Цитирай Първоначално написано от v3n0ma
    kakvoto i da ti vkara 6te ti razkusat cipata. A i za6to lekarite trqa da kajat na va6te. Vse pak si ima lekarska taina. Nqmat pravoto da kajat na nikoi ako ti ne im kaje6
    Айде моля ти се,лекарски тайни.Много филми гледаш.Най-малкото майката ще влезе с нея при гинеколога.
    По темата-Засега си си девствена и можеш да си сигурна,че лекарите ще се постараят да не разкъсат девствената ти ципа.Не знам какви са гинекологичните ти проблеми,но ако са например някакви съмнения за кисти на яйчниците и така нататък може да ти се направи и преглед с видеозон,което не изисква да сядаш на "магарето".

Град
    с0фия
    помоли гинеколога да не казва а ако те е барал с 1-2 пръста не мисля че има проблем
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Град
    V MoQtA StAq
    Мила, принципно лекаря няма право да говори за тези работи, без твоето съгласие! Можеш да го съдиш после, но той едва ли ще пренебрегне това негово задължение, така че споко - отиди. Здравето е на първо място !
    kak she go sadi be tq she hodi s maika si edvali ima 16 dori a maika i v tozi sluchei ima pravo da znae vsichko svarzano s neq

Не съм много сигурен кой, какво право има... но мисля че без изричното съгласие на пациента, никой няма право да констатира подробности...
    но тя няма 18 все пак...
    Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...

chela sam che cipata ti moje da se razkasa i povreme na sport taka che v nishto ne mogat da te obvinqt spoko

Цитирай Първоначално написано от PLuScHeTo
    kak she go sadi be tq she hodi s maika si edvali ima 16 dori a maika i v tozi sluchei ima pravo da znae vsichko svarzano s neq

Не съм много сигурен кой, какво право има... но мисля че без изричното съгласие на пациента, никой няма право да констатира подробности...
    но тя няма 18 все пак...
    Е,и като няма 18 си няма мнение така ли?И аз знам,че без нейно съгласие не може да каже..Иначе ше е гаден дебил/ка..Аз искам без мама
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

SK0RP10N
    Guest
    И от какъв зор някои майки са толкова на зор да водят дъщерите си на гинеколог ?

родителите на една не и давали да прави секс
    и майка и редовно я водила на гинеколог....
    онаа обаче яко се разцепвала анално...
    та след поредния преглед майката питала лекаря:
    -Как е цветето на моето момиче?
    и лекаря отговорил:
    - Цветето е наред ама саксията е яко напукана
    ...
    бой, йебанье и чалга

Цитирай Първоначално написано от SK0RP10N
    И от какъв зор някои майки са толкова на зор да водят дъщерите си на гинеколог ?

za da sa sigurni che sa zdravi!!! ne devstveni a zdravi

Супер фен Аватара на BladeDancer
    е какво като си правила секс
    въпреки че съм момче не знам какво толкова доктора ще се притеснява че си правила секс освен ако нямаш някакви проблеми .И той няма защо да казва на майка баща или на някой друг щом не е голям проблем така че спокойно .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си