- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гинекологът може ли да каже на нашите, че не съм...
FuunYboY Извинявай, но малко много не мога да те разбера ... С кого ше говориш? Кво ше праиш ? Проблема си е мои, а и не се сещам да те познавам...
Не ми е до ебавки ...
I don`t KnoW
Попринцип лекарите не казват.....Мен като ме оперираха ме питат :Пушиш ли ? -Да , Пиеш ли ? -Да , Имаш големи мускули,пиеш ли някакви хапчета - Да ...Но наще не знаяттака че спох лекарите не казват такива тайни
Fitness Forever
Po-dobre predvaritelno razberi pri koi ginekolog 6te hodi6 s maika si i otidi sama ili s fr i go pomoli ako ne si devstvena da bade diskreten i da kaje samo na teb a ne ne dr........ USPEH!!!![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
ПО принцип днес лекарите повече гледат на ехограф,отколкото да гледат да бъркат.Мен винаги ме преглеждат с вагинален ехограф.
Отиваш там,казваш ,че не си девствена.Всъщност като си записваш час си обясняваш проблемите-ако цикъкълът ти е нередовен , пиеш много вода,ще ти обяснят ,ще те прегледат с ехограф през корема и така.
Оле ако все пак ще те качват на магарето,просто кажи на майка си,че щом си достатъчно голяма да ходиш на гинеколог,значи да уважава това,че не си бебе и че желаеш самостоятелен преглед и за теб това е унизително.Все пак тя ако е едн анормална жена ще разбере,че можечето деца в пубертета се срамуват от всичко и сигурно ще си помисли,че това е причината.
Ако се пълнолетен - да, но ако не си родителите ти имат право да узнаят всичко което знае доктора, за сега само църквата не си позволява да издава тайните на малолетни при изповедПървоначално написано от FunnYboY
![]()
ne misli6 li ,4e edvali vsi4ki genekolozi 6te kajat na roditelite "dy6terq vi e pravila sex!" i ako roditelq znae misli6 li kak 6te otg.??
+ tfa taq cipa se kusa ne samo ot sex !
Авторката така и не каза защо ше ходи на гинеколог.Аз си мисля ,че няма да я качат на магарето,а ще я прегледат в ехографа.
ti ne si devstvena 6tom o6te ne si go pravila istinski.Ginekologat e dlajen da te preglejda bez maikati i ba6tati za6toto tova e li4no i bi trqbvalo da pazi taina za ne6tata koito ne iska6 te da razberat.
ако си под 18 имат пълното право да кажат на ващеПървоначално написано от ^-Cat-WoMaN-^
Който се смее последен, най бавно загрява!!!
А я ти кажи да се посмеем, според теб колко пръста трябва да напъха, че да я отвори? И ти като толкова разбираш я обясни не би ли следвало да се отвори с МЪЖКИ ПОЛОВ ОРГАН, А НЕ С РЪКА? И би ли обяснила сега на непросветените, понеже ти много знаеш, че пръстите са просто за подготовка?Първоначално написано от Lorelei
Едва ли ти е разкъсана девствената ципа, така че не се притеснявай.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ми отначалото и аз бях така и моя приятел си вкарваше пръстите и сувсем леко я беше раскъсал ципата даже и кръв потече!Еми ако наистина отиде- на гинеколок и ако се е раскъсала ципата кажи че спортуваш някъв вид спорт и се е раскъсала по време на практика
Ми най-вероятно ще се разбере - дали си или не си - той и лекаря ще пита - за да знае къде и как да бърка![]()
boje nqmam ideq dali tova va6to vyob6te se broi za otvarqne...![]()
Първоначално написано от Riot
napulno sa saglasnaПървоначално написано от ЛаСт!К
+1Първоначално написано от Lorelei
Много са ми смешни лекарските ви тайни![]()
А бе общо взето няма да ти е приятно там.. ;р
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
помоли гинеколога да не казва а ако те е барал с 1-2 пръста не мисля че има проблем
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
но тя няма 18 все пак...Първоначално написано от FunnYboY
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
chela sam che cipata ti moje da se razkasa i povreme na sport taka che v nishto ne mogat da te obvinqt spoko![]()
Е,и като няма 18 си няма мнение така ли?И аз знам,че без нейно съгласие не може да каже..Иначе ше е гаден дебил/ка..Аз искам без мамаПървоначално написано от PLuScHeTo
![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
И от какъв зор някои майки са толкова на зор да водят дъщерите си на гинеколог ?
родителите на една не и давали да прави секс
и майка и редовно я водила на гинеколог....
онаа обаче яко се разцепвала анално...
та след поредния преглед майката питала лекаря:
-Как е цветето на моето момиче?
и лекаря отговорил:
- Цветето е наред ама саксията е яко напукана
...
![]()
бой, йебанье и чалга
Първоначално написано от SK0RP10N
za da sa sigurni che sa zdravi!!! ne devstveni a zdravi
е какво като си правила секс
въпреки че съм момче не знам какво толкова доктора ще се притеснява че си правила секс освен ако нямаш някакви проблеми .И той няма защо да казва на майка баща или на някой друг щом не е голям проблем така че спокойно .