.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 58

Гинекологът може ли да каже на нашите, че не съм...

Ще се наложи да ходя на гинеколог, наще ме карат, но не за това дали съм девствена или не, ами защото имам други проблеми... Както и да е, но мен ме е страх точно за девствеността ми, не съм правила го правила, но доста пъти приятелят ми ми е бъркал с пръсти ... Знам, че е съвсем различно с хуй, но може ли докторите да кажат, че не съм девствена ... ?!?! Много тъпо звучи ама не ми се мисли, ако кажат на наще това ...

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
    I don`t KnoW

Re: Въпрос ?!?!

mi napraktika o6te si devstvena 6tom neti go e vkarval no tova sas prast neznam kakvo moje da kaje doktora kaji na maika si 4e moje da ytide6 sas tvoq priqtelka na lekar nee zadaljitelno da hodi6 s maika si

Град
    Бургас
    kakvoto i da ti vkara 6te ti razkusat cipata. A i za6to lekarite trqa da kajat na va6te. Vse pak si ima lekarska taina. Nqmat pravoto da kajat na nikoi ako ti ne im kaje6

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от v3n0ma
    kakvoto i da ti vkara 6te ti razkusat cipata. A i za6to lekarite trqa da kajat na va6te. Vse pak si ima lekarska taina. Nqmat pravoto da kajat na nikoi ako ti ne im kaje6
    Айде моля ти се,лекарски тайни.Много филми гледаш.Най-малкото майката ще влезе с нея при гинеколога.
    По темата-Засега си си девствена и можеш да си сигурна,че лекарите ще се постараят да не разкъсат девствената ти ципа.Не знам какви са гинекологичните ти проблеми,но ако са например някакви съмнения за кисти на яйчниците и така нататък може да ти се направи и преглед с видеозон,което не изисква да сядаш на "магарето".
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    piI 1 studena voda da se oprai6 malko i kfo maikati kato nau4i ni6to sramno :P
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

oh mila i az imam podoben problem lo6oto pri men e 4e sum go pravila i 4e maika mi iska i tq da hodi na genekolog i iska da sme dvete .......nz kvo da pravq samo otlagam i nz..........

Кажи на майка ти,че те е срам,и че искаш да отидеш с приятелка-тФа беше мн добра идея и може да изпозваш някое трикче от сорта на"ако ме уважаваш,трябва да вземаш под внимание собственото ми мнение и желание!"-знам,че е тъпо
    Но,щом не искаш,казваш,че те е срам и толкоз!Ама го кажи твърдо!тФа си е твоя работа,твоя п***а ,и майка ти няма работа там!!!
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

hottie
    Guest
    Dobria ginekoloh ne samo pazi lekarska taina, ami i te preglejda samostoiatelno(bez maiki, gadjeta i pr.). Tia sama bi triabvalo da pomolia maika ti da napusne staiata. A ako ne go napravi(koeto ne govori dobre za neia) ti pomoli maika ti da izleze.

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Мила, принципно лекаря няма право да говори за тези работи, без твоето съгласие! Можеш да го съдиш после, но той едва ли ще пренебрегне това негово задължение, така че споко - отиди. Здравето е на първо място !
    ~ EviL DeViL ~

Znachi 1vo trqbva da kajesh kaf ti e problema zashtoto ne vsichko pri ginekologa se pravi kati ti barka v ..... m oje i na videozon da e nqma strashno a edvali priqtelq ti e braknal tolko navatre che da te otfori spored men si oshte devstvena a za info na kolko god . si ? A ako ne si devstvena veche maika ti she razbere ako vleze s teb v kabineta . doktora 100% she te popita vodish li polov jivot ako si sama v kabineto po dobre mu kaji istinata che priqtelqti ti e barkal s prasti zashtoto ne se znae kof moje da ti ima i tova she okaje vliqnie . kaji na maikati che se pritesnqvash ako i tq vleze s teb v kabineta i iskash da si sama

Цитирай Първоначално написано от FunnYboY
    Мила, принципно лекаря няма право да говори за тези работи, без твоето съгласие! Можеш да го съдиш после, но той едва ли ще пренебрегне това негово задължение, така че споко - отиди. Здравето е на първо място !
    kak she go sadi be tq she hodi s maika si edvali ima 16 dori a maika i v tozi sluchei ima pravo da znae vsichko svarzano s neq

На 15 години и 8 месеца съм, ако тряа да съм точна ....
    I don`t KnoW

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от ^-Cat-WoMaN-^
    На 15 години и 8 месеца съм, ако тряа да съм точна ....
    Еми тогава какво се учудваш. Не 'ако случайно', ами 'задължително' трябва да уведоми вашите какво е състоянието ти.

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Цитирай Първоначално написано от Karamel4e_to
    kak she go sadi be tq she hodi s maika si edvali ima 16 dori a maika i v tozi sluchei ima pravo da znae vsichko svarzano s neq

Не съм много сигурен кой, какво право има... но мисля че без изричното съгласие на пациента, никой няма право да констатира подробности...
    ~ EviL DeViL ~

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от Karamel4e_to
    Znachi 1vo trqbva da kajesh kaf ti e problema zashtoto ne vsichko pri ginekologa se pravi kati ti barka v ..... m oje i na videozon da e nqma strashno a edvali priqtelq ti e braknal tolko navatre che da te otfori spored men si oshte devstvena a za info na kolko god . si ? A ako ne si devstvena veche maika ti she razbere ako vleze s teb v kabineta . doktora 100% she te popita vodish li polov jivot ako si sama v kabineto po dobre mu kaji istinata che priqtelqti ti e barkal s prasti zashtoto ne se znae kof moje da ti ima i tova she okaje vliqnie . kaji na maikati che se pritesnqvash ako i tq vleze s teb v kabineta i iskash da si sama
    Xa-xa-xa.Aman ot razbirachi...Kolko navytre trqbva da i brykne,che da q otvori i togava si zagubva devstvenostta li,ili kak tochno stava? Q ni obqsni,che da se posmeem.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

аа аз като съм ходила на генеколог и винаги майка ми влиза с надеждата че никой няма да я отпрати отвън,но гинекололожката е много пекана и знае че се притеснявам аз да и кажа и винаги тя я моли да напусне..

emi toi toq lekar ako e umen 6ti zapzi tainata pakako te pitaveno vodish li polov jivot mu kaji 4esno
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

Град
    Пловдив/Фитнес Клуб Масъл Арт
    Цитирай Първоначално написано от tqnko
    piI 1 studena voda da se oprai6 malko i kfo maikati kato nau4i ni6to sramno :P
    за теб може да не е но тя е момиче ние сме мъже и се гордеем с това че сме загубили дествеността си

Lord Give Me A Sign

hottie
    Guest
    Ако издаде прекалено лична информация значи не е изрод.

Re: Гинекологът може ли да каже на нашите, че не съм...

Цитирай Първоначално написано от ^-Cat-WoMaN-^
    Ще се наложи да ходя на гинеколог, наще ме карат, но не за това дали съм девствена или не, ами защото имам други проблеми... Както и да е, но мен ме е страх точно за девствеността ми, не съм правила го правила, но доста пъти приятелят ми ми е бъркал с пръсти ... Знам, че е съвсем различно с хуй, но може ли докторите да кажат, че не съм девствена ... ?!?! Много тъпо звучи ама не ми се мисли, ако кажат на наще това ...

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
    Oh nz kak da ti pomogna SETIH SE : DOKTORAT NQMA PRAVO DA KAZVA NA RODITELITE TI BEZ TVOE SAGLASIE DOKOLKOTO ZNAM pogovori s nego p1k moje da e svesten 4ovek i da si zam1l4i

Аз бях по същия начин.Отидох,гинеколожката преди да се събуя ме пита дали съм правила секс,аз й казах "Не",и то си беше истина.
    И моя бивш приятел по същия начин си беше вкарвал пръстите,но без да правим нищо друго.
    Тя ме прегледа,нищо не каза.
    Аз знам,че има разлика от това да си девствена и да си правила секс.
    Т.е-девствената ципа може да се разкъса при спортуване,гимнастика,бях чела,че дори докато караш колело(не мога да гарантирам,че последното е вярно).Обаче като правиш секс,самата вагина се разширява.
    Отиди спокойно.Не се притеснявай.Ти можеш дори да ги помолиш да не споменават нищо.
    Моята гинеколожка не спомена нищо пред майка ми,без да съм я карала.
    Успех!
    offline forever!

..и на мен се е случвало. Вече не бях девствена и когато гинекологът ме попита - отрекох. Той си знае кво е видял, важното е че не ми оспори 'мнението' по темата (: Аз с всичката си наглост дори си давах спокоен вид и нашите не разбраха. Не знам какво е положението при теб, но ако си спокойна и един вид успяваш да се 'правиш на ударена' няма да има квито и да било съмнения =]
    успех!
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    НЕ МОЖЕ
    ~ EviL DeViL ~

НЕ МОЖЕ
    защото ?
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Цитирай Първоначално написано от 136179
    НЕ МОЖЕ
    защото ?

Предварително ще го предупредя... а пък и без да го правя това си е негово задължение - да пази тайна, без изричното съгласие на пациента... Имам 18 и е длъжен да се съобразява с изискванията ми, понеже нямам нужда от родител-настойник...
    ~ EviL DeViL ~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си