- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гинекологът може ли да каже на нашите, че не съм...
Ще се наложи да ходя на гинеколог, наще ме карат, но не за това дали съм девствена или не, ами защото имам други проблеми... Както и да е, но мен ме е страх точно за девствеността ми, не съм правила го правила, но доста пъти приятелят ми ми е бъркал с пръсти ... Знам, че е съвсем различно с хуй, но може ли докторите да кажат, че не съм девствена ... ?!?! Много тъпо звучи ама не ми се мисли, ако кажат на наще това ...![]()
![]()
![]()
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
I don`t KnoW
mi napraktika o6te si devstvena 6tom neti go e vkarval no tova sas prast neznam kakvo moje da kaje doktora kaji na maika si 4e moje da ytide6 sas tvoq priqtelka na lekar nee zadaljitelno da hodi6 s maika si
kakvoto i da ti vkara 6te ti razkusat cipata. A i za6to lekarite trqa da kajat na va6te. Vse pak si ima lekarska taina. Nqmat pravoto da kajat na nikoi ako ti ne im kaje6
Айде моля ти се,лекарски тайни.Много филми гледаш.Най-малкото майката ще влезе с нея при гинеколога.Първоначално написано от v3n0ma
По темата-Засега си си девствена и можеш да си сигурна,че лекарите ще се постараят да не разкъсат девствената ти ципа.Не знам какви са гинекологичните ти проблеми,но ако са например някакви съмнения за кисти на яйчниците и така нататък може да ти се направи и преглед с видеозон,което не изисква да сядаш на "магарето".
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
piI 1 studena voda da se oprai6 malkoi kfo maikati kato nau4i ni6to sramno :P
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Кажи на майка ти,че те е срам,и че искаш да отидеш с приятелка-тФа беше мн добра идея и може да изпозваш някое трикче от сорта на"ако ме уважаваш,трябва да вземаш под внимание собственото ми мнение и желание!"-знам,че е тъпо
Но,щом не искаш,казваш,че те е срам и толкоз!Ама го кажи твърдо!тФа си е твоя работа,твоя п***а ,и майка ти няма работа там!!!
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
Dobria ginekoloh ne samo pazi lekarska taina, ami i te preglejda samostoiatelno(bez maiki, gadjeta i pr.). Tia sama bi triabvalo da pomolia maika ti da napusne staiata. A ako ne go napravi(koeto ne govori dobre za neia) ti pomoli maika ti da izleze.
Мила, принципно лекаря няма право да говори за тези работи, без твоето съгласие! Можеш да го съдиш после, но той едва ли ще пренебрегне това негово задължение, така че споко - отиди. Здравето е на първо място!
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Znachi 1vo trqbva da kajesh kaf ti e problema zashtoto ne vsichko pri ginekologa se pravi kati ti barka v ..... m oje i na videozon da e nqma strashno a edvali priqtelq ti e braknal tolko navatre che da te otfori spored men si oshte devstvena a za info na kolko god . si ? A ako ne si devstvena veche maika ti she razbere ako vleze s teb v kabineta . doktora 100% she te popita vodish li polov jivot ako si sama v kabineto po dobre mu kaji istinata che priqtelqti ti e barkal s prasti zashtoto ne se znae kof moje da ti ima i tova she okaje vliqnie . kaji na maikati che se pritesnqvash ako i tq vleze s teb v kabineta i iskash da si sama
Първоначално написано от FunnYboY
![]()
![]()
![]()
![]()
kak she go sadi be
tq she hodi s maika si edvali ima 16 dori
a maika i v tozi sluchei ima pravo da znae vsichko svarzano s neq
На 15 години и 8 месеца съм, ако тряа да съм точна ....
I don`t KnoW
Еми тогава какво се учудваш. Не 'ако случайно', ами 'задължително' трябва да уведоми вашите какво е състоянието ти.Първоначално написано от ^-Cat-WoMaN-^
Първоначално написано от Karamel4e_to
Не съм много сигурен кой, какво право има... но мисля че без изричното съгласие на пациента, никой няма право да констатира подробности...
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Xa-xa-xa.Aman ot razbirachi...Kolko navytre trqbva da i brykne,che da q otvori i togava si zagubva devstvenostta li,ili kak tochno stava? Q ni obqsni,che da se posmeem.Първоначално написано от Karamel4e_to
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
аа аз като съм ходила на генеколог и винаги майка ми влиза с надеждата че никой няма да я отпрати отвън,но гинекололожката е много пекана и знае че се притеснявам аз да и кажа и винаги тя я моли да напусне..
emi toi toq lekar ako e umen 6ti zapzi tainata pakako te pitaveno vodish li polov jivot mu kaji 4esno
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
за теб може да не е но тя е момиче ние сме мъже и се гордеем с това че сме загубили дествеността сиПървоначално написано от tqnko
Lord Give Me A Sign
Ако издаде прекалено лична информация значи не е изрод.
Oh nz kak da ti pomognaПървоначално написано от ^-Cat-WoMaN-^
![]()
![]()
![]()
![]()
SETIH SE : DOKTORAT NQMA PRAVO DA KAZVA NA RODITELITE TI BEZ TVOE SAGLASIE DOKOLKOTO ZNAM pogovori s nego p1k moje da e svesten 4ovek i da si zam1l4i
Аз бях по същия начин.Отидох,гинеколожката преди да се събуя ме пита дали съм правила секс,аз й казах "Не",и то си беше истина.
И моя бивш приятел по същия начин си беше вкарвал пръстите,но без да правим нищо друго.
Тя ме прегледа,нищо не каза.
Аз знам,че има разлика от това да си девствена и да си правила секс.
Т.е-девствената ципа може да се разкъса при спортуване,гимнастика,бях чела,че дори докато караш колело(не мога да гарантирам,че последното е вярно).Обаче като правиш секс,самата вагина се разширява.
Отиди спокойно.Не се притеснявай.Ти можеш дори да ги помолиш да не споменават нищо.
Моята гинеколожка не спомена нищо пред майка ми,без да съм я карала.
Успех!
offline forever!
..и на мен се е случвало. Вече не бях девствена и когато гинекологът ме попита - отрекох. Той си знае кво е видял, важното е че не ми оспори 'мнението' по темата (: Аз с всичката си наглост дори си давах спокоен вид и нашите не разбраха. Не знам какво е положението при теб, но ако си спокойна и един вид успяваш да се 'правиш на ударена' няма да има квито и да било съмнения =]
успех!
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
защото ?Първоначално написано от FunnYboY
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
Първоначално написано от 136179
Предварително ще го предупредя... а пък и без да го правя това си е негово задължение - да пази тайна, без изричното съгласие на пациента... Имам 18 и е длъжен да се съобразява с изискванията ми, понеже нямам нужда от родител-настойник...![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()