Април ше ядем туистъри или че пием бира?
И двете. Някак си не мога да избера кое е по-висше. Пък и все пак имам шкембенце да поддържам!

Ти сра ли днес?
Още не съм, щото сега ставам, ама ако искаш мога да те инфомирам като се случи :P

Имала ли си интимен контакт с жени?
Не съм имала. Само съм се целувала с някфи, ама това май не се брои.

А искаш ли да имаш?
Ако се отдаде възможност в подходящ момент - бих. Но в момента нямам нужда и не го мисля това.

За каква професия мечтаеш?
Нещо свързано с психология и/или деца.

Вярно ли е, че всички жени рано или късно искат деца?
В момента се опитвам да се сетя за някоя жена, която познавам и няма деца на зряла възраст, обаче не мога да се сетя. друг е въпроса тези с децата колко са и ги искали, но все пак... Такова генерално обощение не може да се направи, но мисля, че повечето жени искат деца рано или късно. Ох, не знам, трудно ми е да кажа, познавам толкова малко "жени", всичко е или момиченца или рода, а там все пак всичко е доооста ограничено откъм разнообразие.
Това беше много интересен въпрос за отговаряне.

А ти искаш ли?
В момента съм твъъъъъърдо не - и за сега, и за в бъдеще. Защото съм малка и не особено отговорна, пък и си мисля, че цял живот ще съм такава. Обаче ще дойдат други времена, предполагам. Аз... много обичам дечица.

Какви са тайните ти планове да завладееш света о.О Surprised

Нърд. Посредством тази тема, всички посетители на тийнпроблем да се влюбят в мен и да ми служат като роби. След това с армия от чалгари, емА и пАнкари ще се движа устремено напред!