Не е тайна, че в момента тенденцията е семейството vs. работата. Мислиш ли, че наистина не може и двете едновременно и кое би избрала?
Работа и семейство едновременно може. Кариера и семейство мисля, че е бая трудно, клонящо към невъзможно. Аз май клоня към семейство...

Хомофобите са... ?

Тъпаци. Мога да почна да развивам теорийки, че са прикрити педерасти и т.н., но всъщност не. Просто са тъпаци.

Животът ти е... ?
в момента точно е безумно скучен. По принцип е смех и песни

Възможно ли е да те е грижа за някого повече, от колкото за самия себе си? Има ли такъв в твоя живот? Докажи го.
ух, още един сложен. Май не е възможно да ме е грижа за някого повече от колкото за мен самата. Просто си е един нормален чист човешки егоизъм. Има хора, за които ме е грижа също толкова, колкото ме е грижа и за мен, но повече... не знам. Абе всъщност, ако си забраняваш да правиш нещо, което обичаш, само защото човека Х. ще се почувства зле от това, значи ли, че те е грижа за него повече от колкото за теб? Или пък пак си те е грижа за теб, защото отношението на Х. ще си е същото, което пак е насочено към теб и всъщност го правиш за себе си? Еййй, пак ме хвърли в размисли...

Музиката определя човека или човекът определя музиката?
До една степен музиката определя човека. След това човекът определя музиката.

Секс с непознат или вибратор?
Секс с непознат.