.
Отговор в тема
Страница 4 от 9 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 208
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Emo Doll
    Мммм слушам алтърнатив, алтърнатив-рок, рок и etc понякога /рядко/ слушам и някои поп песни, но не си и помисляйте за Бритнито или за Пусикет Долс аз американски чалги не слушам а за българска чалга да не говорим
    хаус и техно мразя
    едит: не си и помисляйте, че се обличам според стиловете музика, които слушам

е, не се обличам като няква мазна гадна чалгаджийка де

Хм, старая се да бъда винаги елегантна и женствена, харесвам високите токчета, макар и да не ги нося често. Обикновено из училище разцъквам с ниски обувчици. Маратонки не съм носила от 6 клас, няма и да сложа.
    Иначе си щъкам яко с дънки, поли, чиято дължина е малко под коляното и така.

Цветовете.. хм, мразя шаренията. Тъй де, на мен подобно нещо не ми отива. В гардероба ми преобладават тъмните цветове - черно, кафяво. Имам 1-2 ярки блузки, но рядко ги обличам.
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

Цитирай Първоначално написано от Taste the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от the_black_heart
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    ^грозен
    ооооооооооо добре ве добре
    а,не..
    добре, сега ако кажеш че твоя е по-готин
    Да Не Ти ПуКа ЧоВеЕеЕеЧеЕеЕ, жИвОтА Си Е тВоЙ!!!
    http://ku6ti.com/vote.php?|vote&id=11036

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    ^и бъчва да облече пак ще е по-готин
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Цитирай Първоначално написано от _SL_
    ^и бъчва да облече пак ще е по-готин
    добре ве добре
    Да Не Ти ПуКа ЧоВеЕеЕеЧеЕеЕ, жИвОтА Си Е тВоЙ!!!
    http://ku6ti.com/vote.php?|vote&id=11036

ДА ЖИВЕЕ МЕТЪЛА !! !! !!

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Po4ti vsi4ki kazvate razli4en,moi,strahoten i t.n. a vsa6tnost vsi4ki ste tolkova ednakfi.. nqmate razlika.. nqma raznoobrazie..a za moq stil..hm..moq stil e hip hop malko 6iroki danki,sui4ari,kecove,6apki,karpi i da pod4ertaq momi4e sam

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от eu.hyricane

ako znaete adresa na nqkoi takav, plz pi6ete xD
    яяя тва е елмо...от къде го познаваш?

Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    Po4ti vsi4ki kazvate razli4en,moi,strahoten i t.n. a vsa6tnost vsi4ki ste tolkova ednakfi.. nqmate razlika.. nqma raznoobrazie..a za moq stil..hm..moq stil e hip hop malko 6iroki danki,sui4ari,kecove,6apki,karpi i da pod4ertaq momi4e sam
    Странно и моя стил е такъв и аз съм момиче

Цитирай Първоначално написано от Psychopath*
    Цитирай Първоначално написано от eu.hyricane

ako znaete adresa na nqkoi takav, plz pi6ete xD
    яяя тва е елмо...от къде го познаваш?
    омг...
    тоя с две различни обувки ли е

Всъщност и аз бих ходилас различни обувки

аз с различни чорапи ходя попринцип щщото никога не мога да им намеря половинаката ... вчера и с два различни кеца се мъканх ама то беше за 5 минути щото не издържях без да ги обуя ...

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Аз съм тру корав
    EMO-scene-keжуал-стрейт едж! Ама слушам чалга и черно.

и кво? нещо да кажете?
    Grumpy old madman

Отдолу-нагоре ...кецове(без значение малки или големи)панталон(черен,шаре ,понякога дънки)най-обикновени блузи или суи4ери и тва е

Цитирай Първоначално написано от bub4eto_933
    Отдолу-нагоре ...кецове(без значение малки или големи)панталон(черен,шаре ,понякога дънки)най-обикновени блузи или суи4ери и тва е

Никога не съм се обличала като "типичното момиче" .. Смисал..поли, "обуфчици", тесни дънки .. НЕ ..

Попринцип от 6ти клас нося кубинки..и повече черни дрехи..понякога сами си ги прая..майка ми беше довлачила нек'ви грозни дънки..и с ножицата ги напрайх да "лъщят" .. имам си и една тениска Tokio motel r fuckin' gays..или пък FUCK FACE..само да ми се занимава и мога да се занимавам с тея простотии с дни..
    Но..от както срещнах едно момиче се запалих много по бг рап ии вече близо месец нося смъкнати дрехи, кърпи, суичери, шапки, кецове (не от тея шибани "гуменки", които емоционалните задници носят) .. и така..
    Обичай ближния,ближи обичния..

От Гъза в Устата - 6A Завинаги .

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от xxDeeDeexx
    Никога не съм се обличала като "типичното момиче" .. Смисал..поли, "обуфчици", тесни дънки .. НЕ ..

Попринцип от 6ти клас нося кубинки..и повече черни дрехи..понякога сами си ги прая..майка ми беше довлачила нек'ви грозни дънки..и с ножицата ги напрайх да "лъщят" .. имам си и една тениска Tokio motel r fuckin' gays..или пък FUCK FACE..само да ми се занимава и мога да се занимавам с тея простотии с дни..
    Но..от както срещнах едно момиче се запалих много по бг рап ии вече близо месец нося смъкнати дрехи, кърпи, суичери, шапки, кецове (не от тея шибани "гуменки", които емоционалните задници носят) .. и така..
    а сега кой клас си? 7ми?
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

...не от тея шибани "гуменки", които емоционалните задници носят .. и така..
    Аз пък да ти кажа ,че не само емоционалните задници носят гуменки...Ти ако определяш човек по обувките значи си хиииииипер ЗЛЕ! Ти начи като ме видиш мене по улицата сигурно и мене ше ме опреличиш на ЕМО а ?!? Лелее поне да разбираше значението на емо стила ...

Бг Рапърски Задник

Цитирай Първоначално написано от _siNNer_
    ...не от тея шибани "гуменки", които емоционалните задници носят .. и така..
    Аз пък да ти кажа ,че не само емоционалните задници носят гуменки...Ти ако определяш човек по обувките значи си хиииииипер ЗЛЕ! Ти начи като ме видиш мене по улицата сигурно и мене ше ме опреличиш на ЕМО а ?!? Лелее поне да разбираше значението на емо стила ...

Бг Рапърски Задник
    Хах благодаря
    Повечето 'емота' , които съм виждала носят от тези кецове.......а и наистина не се изразих правилно ..
    Значението на емо стила Емо е музика..ама, карай..кажи к'во е значението..та поне да ми стане ясно..

И да, 7ми клас съм .
    Обичай ближния,ближи обичния..

От Гъза в Устата - 6A Завинаги .

Unikalen . Ne se pravq nito na emo , nito na metalka , nito na chalgarka.Slusham vsqkakuv vid muzika , zashtoto ot vseki takuv ima hubavi pesni , koito na men mi haresvat.Banalni grupi sa mi teq emovskite gluposti , Evanessence (ako se pishe taka) .Sushto taka za banalni smqtam Black Eyed Peas , PCD .Nenavijdam Nelly Furtado , Timbaland i Avril Lavigne .Oblicham se qko .Nosq kecove , qki bluzki , dunki i suitchari.Kosata mi e mnogo qka i taka .Povqrvaite mi moje da vi zvuchi obiknoveno , no kombiniram vsichko ,mnogo originalno i qko .Tova ne e samo moe mnenie , a i na drugi hora.Tova e moeto mnenie otnosno moqt stil na oblichane i muzikata , koqto slusham .Ne mi puka kakvo mislqt drugite za moqt stil na oblichane .Interesuva me samo kakvo mislqt za men kato chovek , no tova e druga tema .

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Unikalen . Ne se pravq nito na emo , nito na metalka , nito na chalgarka.Slusham vsqkakuv vid muzika , zashtoto ot vseki takuv ima hubavi pesni , koito na men mi haresvat.Banalni grupi sa mi teq emovskite gluposti , Evanessence (ako se pishe taka) .Sushto taka za banalni smqtam Black Eyed Peas , PCD .Nenavijdam Nelly Furtado , Timbaland i Avril Lavigne .Oblicham se qko .Nosq kecove , qki bluzki , dunki i suitchari.Kosata mi e mnogo qka i taka .Povqrvaite mi moje da vi zvuchi obiknoveno , no kombiniram vsichko ,mnogo originalno i qko .Tova ne e samo moe mnenie , a i na drugi hora.Tova e moeto mnenie otnosno moqt stil na oblichane i muzikata , koqto slusham .Ne mi puka kakvo mislqt drugite za moqt stil na oblichane .Interesuva me samo kakvo mislqt za men kato chovek , no tova e druga tema .
    така и не разбрах какъв точно ти е стила, освен това, че е "оригинален", "як" и "уникален"

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    o ne znaeh 4e EVANESCENCE stanaha emo misleh 4e sa 4alga ujas ve4e nqma da gi slu6am
    i za da ne e oftopic stilut mi ne e ni6t oosobeno nablqgam na 4ernoto i bqloto imam i 3 gothic rokli ama tqh ne gi nosq mn 4esto za6toto edin p1t 6tqha da me ubiqt

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    ako pitate okolnite e tup ako pitate men e qk nedeite vqrva na nikoi
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dedencety
    emi stila mi na ubli4ane e takuf kakufto mi haresva ne se vliqq ot 4ujdoto mnenie koto me kefi mene tva e....
    просто си те представям...

като гледам как пишеш "убличане"

Emi da ti kaja i az nz to4no kak da go opredelq azdor ne sm go postignala vse o6te Iskam neshto sportno n i elegantno Zaribih se mnogo po stila namom4etata vyv filma Rich Kids
    Мисли за мига...живей на ръба...Не позволявай страха от грешките да ти попречи!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си