- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какъв е вашият СТИЛ ?
ми даПървоначално написано от exploitedteen
с по една глава, две ръце и два крака
е, верно ся, че има някои дето се различават по имущество на сиво вещество-тоест тези дето стила им е много "як" и "оригинален"
![]()
![]()
мой...
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
mY $tYl3 !s MY $tyL333... !rR3pL@c3aBl3 !!!
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Бих каэала странен.На 1-во място гледам да ми е удобно.Напоследък эапочвам да упреквам себе си эа начина по които се обличам и държа,ама тва съм си аэ!
Първоначално написано от iuyt
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от comics
Първоначално написано от Ke1th
Първоначално написано от exploitedteen
rapa is the best
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
![]()
opazil me gospod ot originalnostta vi
![]()
Хип Хоп..
This is West coast nigga thinkin California quicksand got a nigga sinkin I can give a fuck what you niggaz drinkin"smoke some weed"
нося черно, може би повече, отколкото би трябвало. нося и високи токчета, понякога - изкуствена кожа (pvc примерно). косата ми винаги е пусната. хората се учудват, като видят нещо цветно в дрехите ми. не обичам да хoдя раздърпана, панталон почти не слагам. това са фактите.
stil " Kurvi4ka "![]()
golemi dikolteta kusi poli pusnata kosa i golemi o4ila
![]()
Нukoi няма таzi вLasт да bъде аз!
.. Fаbриka за щаsTие..
mi ti znachi nishto ne slushash...Първоначално написано от PeBuLs_BaBe
![]()
Спортно-елегантно. Работата ме задължава, а и аз винаги съм го предпочитал този стил.
N2O
амиииииииииии обличам се по-изтърсено .... там кецове ... шаренки дрешки .. плетени гривнички ...забавни комбинацййки и т`кa![]()
Да ми е кеф на душата![]()
Feshansko emo... s metalski naklonnosti .
Напоследък съм почнала да се обличам като кифличка малко ама иначе е стилно и нашите ме харесват... а понякога спортно![]()
![]()
![]()
е аз ддзн как се обличам.С дънки,суитчъри тениски както повчеето ляд.Каквито цветове попаднат,такива![]()
мой собствен![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
оф, като почнете да се описвате така...Първоначално написано от crazy_style
на даскало съм униформена, навън съм малко обикновенa, по-рядко съм с някои други широки панталони и т.н.
нямам определен стил (малко скучна съм, ама сега съм доста по-добре отколкото преди 2 години - с тениски, гримове, нам си кво)
тепърва си изграждам стилец, защото доста неща ми харесват - ако ги комбинирам правилно и през моята jghgh призма наистина ще съм уникат!![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
с гащеризон и плетени обувки, слушам вичко( гръцко и сръбско) и най-вече Лепа Брена![]()
jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!
Най-обикновено си ходя-маратонки,дънчици и някоя блузка или суитчър![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !