- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какъв е вашият СТИЛ ?
Пейкино-парков :Р
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Като съм на учлище съм в доста боен стил или иначе казано:кубинки,камофлажни панталони и кожени якета.Като съм на вън изглеждам малко по-различно от войник от нациската армия: Дънки,кецове или маратонки и пак кожено яке.
Йога и мъдрост
дънки кецове блуза и суитчир![]()
~[!]ħۼๅۼۛۛۛ เś ทอ ไองۼ [!]
Trust me...anything you can do...I can do better than you
списък с имена за тикчета 'що няма?
нЕмам си стил.
Аз съм![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
преди всичко гледам да приличам на момиче![]()
а на училище ходя стил "разпрана дамаджана" обличам квото набарам и хич не ме ебе външността ми
вече по празници, събирания, купони мязам на кифладжийка![]()
ахах да е ... секи се има за .. пхаха ... смешка*
различен и интересен...залагам на многото цветове...![]()
There are 3 important things:1.To make sex.2.To think for the effects of sentence"1".3.Don't think!Operate! ..
xaxaaaz puk ne priznavam mom4eta bez kecove
obi4am kecove...
Кифленски.
Бъзик де.
Мой си, е такъв е.![]()
Ем..В момента косата ми е...дългичка смисъл бритона ми е до очите имам и малко опашка,но попринцип не си я оставям толкова дълга ами си я дигам отгореАми..Нося дънки+риза и пуловер+ горница
Мн яки :П
Обичам да ходя със суитчъри и широки дънки и кецове ,а лятото - с широки тениски![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
уникатче без дубликатче.![]()
кецове (задължително етнес), дънки (черни, сини или сиви), блузка (4ерна, сива, тъмно лилава) и някаква горница пак в тези цветове![]()
коса-дълга тъмно кафява с лилав долен пласт... леееееко топиран бретон...некви герданчета там гъзарски и тва емалко черен молив, спирала..тук там очна линия
музика: рап
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Ами широки панталони, дънки широки или по мен - черни и сини. Предимно черни блузки, но не са по мен. Ако облека блузка по тялото, то горе слагам риза. Понякога слагам тениска на някаква група, иначе нося кецове. Музика: рок и металика![]()
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
ми по-принцип съм металка ,но не се придържам към някви стериотипи нося тва което ми харесва иначе повече се обличам в черно и нося кецове.Колкото до бижута и дрънкулки обичам да нося кръстчета или някви символи ,също така и плочки абе be yourself![]()
не много тесни дънки, маратонки или кецове, блузки... тениски...
Raise your fist!