- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какъв е вашият СТИЛ ?
Готин
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Моят стил ?? хах
стилът ми е... черен![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
на мен също.. не си харесвам дрехите..Първоначално написано от Briseis
![]()
обличай се както се чустваш, дрехите повдигат самочуствието, но не правят човека...Първоначално написано от music_soul
Raise your fist!
Стилът ми е смесица от Скейт, Пънк-рок и малко Емо.
т.е. диарияПървоначално написано от Vesk0u
Raise your fist!
Стилът ми е... малко странен, но ходя с официални костюми, ризи и обувки, заради работата иии се занимавам с брейк денс и графити![]()
![]()
Слушам хип-хоп и фънк и в общи линии съм от тези които всички гледат и им се смеят че са с костюм и куфарче, но тях ги боли фара щото вадят по 1800 лева на месец![]()
![]()
An Evil Man
Небрежен. Бъркам в гардероба, вадя първото нещо, което намеря и го обличам...![]()
Sha_ля..ля!
It's summer.time!
Що не покажете по една снимка да ви видим колко сте "уникални"?![]()
И ето ме - нося се над града като птица без кости, спускам се стремително надолу и студеният въздух ме обгръща, и ме омаломощява, и ме притегля там, където лунната светлина посребрява водата..
Да това е добра идея.
На думи всички са уникални, а после - еднакви.
Аз се обличам - кубинки (камелот, 14ки), Некви, дънки, камуфлажи, панталони, тениски, блузи, каквото има и рокерия.
УнИкааЛЕн СъМ НалИ:P
Войни на Тангра
това малко ми напомня на "синчето на мама"Първоначално написано от Corporatedesign
ОО ами според хората е мн як и аз ест си го харесвам, той не е определен-разнообразен "квото ново излезне"![]()
![]()
Първоначално написано от Jumbie483
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
хахахПървоначално написано от Dumb
![]()
![]()
аз съм f3ш@нч3![]()
приспособявам се към всичко![]()
Бъди пастет,но с ъкъл! You are in pain
Take your LIFE, take your life with COCAINE
But I am who I am
so I do what I can, when I can
but I can't really do a damn thing
Различен![]()
You haven't met yourself yet.But the advantage to meeting others in the meantime is that one of them may present you to yourself.
Koлко шокиращо.13 страници форумци се обличат 'както никой друг'.
епа да, ти друго ли очакваше да се изпише? :ЬПървоначално написано от Jamalska
стандартна смесица от суичър, дънки, кецове /през зимата кубинки/, спортно насочени якета. нищо особено.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."