- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се изразя?
Ходя с едно момче от 2 месеца и изпитвам много силни чувства към него, но все още не съм му казала, че го обичам. Не че ме е срам или нещо такова. Познаваме се от около година. Той беше човека на който споделях всичко за бившия ми докато ходехме, а и той от своя страна за бившата си. Един вид бяхме близки приятели.
Веднъж стана въпрос как сме казвали на бившите колко ги обичаме и той ме попита на майтап кога ще му кажа и на него така(все още бяхме в началото на връзката ни). Аз му отговорих на майтап, че много бърза. Сега когато съм най-сигурна какво изпитвам се сещам за разговора ни и ми е малко кофти за това, което казах преди и незнам кой е най-удобния момент? Знам, че ще кажете, че всеки момент у хубав, но въпросния разговор ме кара да се замислям кога да направя тази крачка![]()
винаги е подходящо времето да кажеш "обичам те" на някого!!!
NO COMMENT
да обаче думите са ми на устата и като се сетя за оня разговор ми става някакво гузно, тъпо, кофти и т.н.![]()
според мен най-подходящия момент да му кажеш че го обичаш е когато се разделяте, примерно късно вечер когато те изпращаАиде Успех!
+1Първоначално написано от Raderfort
![]()
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
лелеее.. 2 месеца.. аз на моето момиче му казах на 5ия ден.. а от 3тия го чувствах.. и вече 5 месеца се обичаме...... иначе да... тва на изпращане е добре като вариант... или най добре според мен когато сте се гушнали и си мълчите да и го прошепнеш...
![]()
NUFF BUMBACLOTS N RASSCLOTS- ONE LOVE!!!
Щом нещо те спира да му го кажеш, значи може би подходящия момент не е настъпил.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Кажи му го, какво толкова...Да, важно е, но трябва да си напълно сигурна.
Лелее..аз така и не му го казах първа.Гласех се..гласех се..обмислях го как да му го кажа.И всеки ден си виках "днеска ще му го кажа",но все не смеех и накрая тои ме изпревари.Няма да забравя като ми го каза за първи път ...цялата настръхнах..направо блокирах.
Щом държиш ти да му го кажеш първа, го гушни силно,затвори очи и му го кажи..А и забрави за въпросния разговор-тои е вече минало
![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Няма точно фиксиран момент,в който да му го кажеш.Щом го чувстваш и искаш да му го споделиш,можеш да му го кажеш винаги,когато пожелаеш,защото това е нещо спонтанно и именно в това се крие сладостта,от това да го чуеш!Успех!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
az smqtam 4e ti sama 6te useti6 momenta ne b1rza sma a 6te go useti6 =]