- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- колко сексуални партньора сте имали?
ами аз съм на 20 и до сега съм спала с 5 момчета и с едно от тях съм и в момента :P :P
2![]()
V momenta sym s 3-tiq
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
еми с една.. ьха и за 1 пътно шанс
Направо се изумих ...как може момичета на по 12-13 години вече да са спали с повече от 5-ма![]()
![]()
![]()
Това не е нормално,а ТРАГИЧНО!
....не мога да повярвам още.На къде отива този свят???
Това само в България го има,съвсем сериозно говоря.
По темата - 4
![]()
4
ВиНаГи СъМ БиЛа МаЦка СъС СтиЛ !!!
Vie mi se SMeeTe 4e sAm RaZzLi4nA , A aZz Vi sE smEq 6toT stE ednAkviI....
любовта е като да пееш песен,но няма песен без край!!
А дяли има такива , които си остават девствени за цел животПървоначално написано от baby_bitch
![]()
Nadhvyrlil sym normata mnogokratno... znachi trqbva da se spiram.. ili da gi pochvam da gi vyrtq edni i syshtiПървоначално написано от baby_bitch
![]()
![]()
na 16 sam i s 4ma...
s parviq si bqh 1godina...s drygi 2ma samo za po 1no6t i sega s 4tiq sme si samo sex partniori -demek imame samo intimna vryska![]()
Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!
Само един и още съм с него :P
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
+1Първоначално написано от didi_baby
To love is easier than to prove your love!!!
turkinq si nali ..... vsichki turkini si pazqt devstvenosta ne otrichai che i ti si trurkinqПървоначално написано от _ivi_
a po temata imala sam samo 1
Аз бях девствена до близо 21 и не съм туркиня или мюсюлманка изобщо. Просто имам принципи и моралА и в изследването на Дюрекс, средният брой сексуални партньори на човек са 9.
Имам да наваксвам мноооооооооого, ама не ща!
1![]()
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
на 17 съм и само с един-приятела ми в момента![]()
ToVa ChE Te GlEdAm Ne ZnAcHi ChE Ti Se LuBuVaM,Na PaZaRa VsIcHkO GlEdAm,No Ne VsIcHkO kUpUvAm......
Първоначално написано от CrazyBear
![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
+1Първоначално написано от macety_91