- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- колко сексуални партньора сте имали?
само 1 :P
Ами с 14 съм бил, но като за 8 години "трудов" стаж...![]()
2![]()
![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
3-и
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"
1![]()
![]()
![]()
Ко ти пука при положение, че теб още не съм минавал ...
Eating isn't cheating - Arnold
Това е без значение.може да имаш само 1 , но да ти отвори очите за мн. неща.
А може да имаш 100, но да са пълни хаптали.
s dvama![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Първоначално написано от baby_bitch
![]()
Изненадвате ме, хора. Сериозно!
Всички с по 1-2 партньора....
А аз 10......![]()
1![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
Първоначално написано от asdfrewq
ех ех ех айде стига сега сме се хвалили![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
знае знае и то много добре ... ама ако иска да му скоча втори път няма да стане номераПървоначално написано от asdfrewq
![]()
скоро пак шще ти скочаПървоначално написано от asdfrewq
![]()
![]()
![]()
54671835413548![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Toda mi vida habia sonado alguien como tu....
8
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Ее много малко беее ..Първоначално написано от AnChItOoOo
Изостанала си ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
2 с 2рия в момента го праим мн редовно![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
не мисля че е важно количеството...пък и мноогото брой на мен лично не ми прави някакво добро впечатление
аз съм била само с 2ма
40..momicheta ne si gubete vremeto pravete si broiki,majete trqbva da se izpolzvat,plus tva ot ebane do ebane ima tolkova golqma razlika