- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- колко сексуални партньора сте имали?
До скоро бяха двама, върнах се за лятната ваканция в България и станаха трима![]()
.
1
и да ви кажа често не ми се иска да са повече. според мен колкото повече опознаеш партньора толкова по добър става секса.
С четирима
Само един и ми е достатъчен![]()
![]()
![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
Двама
И харесва ли ти аналния секс ?Първоначално написано от _ivi_
двама
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
1 и продължам да съм си с него...за ся съм мн доволна![]()
Оффф като почнете с тва...такава тема има/имаше/имало е ми иде да се киллна....щом хората я постват явно не са открили адекватен отговор и имат нужда от съветнали за тва са форумите
един
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
1 и съм си с него![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
42 и сега ходя с последния.![]()
В живота трябва да опиташ от всичко.
Чакай, чакай... нали бяха 24 а беше обърнала цифрите по погрешка... Ахаха малеееПървоначално написано от Drogiranata_
![]()
По темата: 3![]()
Е едва лиПървоначално написано от darla_f
Сигурно е спала с 90 ма си признава за 40 само,да не изглежда като (самоцензурирам се)
![]()
![]()
Никога не знаеш колко скоро ще бъде вече твърде късно...
2ма,но съжалявам мн за първия..![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Кучето, 2те ми котки, кокошките и прасетата на съседите,таралежа на приятеля ми, котката на приятеля ми , кучетата на приятеля ми...
По темата- 1 , който си го обичам адски много :P
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
2ma :P
Ne e vajnoto da si qk vajnoto e da si maniQk!!!
Съгласна съм.Първоначално написано от some_on3
Аз просто не знам колко време след като съм с нов приятел ще се стигне до там.Но съм сигурна,че няма да си лягам с някой ей така за кефа или бройката.![]()
Първоначално написано от Drogiranata_
![]()
![]()
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Virgin![]()
......
Това е наистина прекрасно и може да се гордееш със себе си(ез никаква ирония)Първоначално написано от fenkata_kn
*По темата:иска ми се да е само един,но са малко повече...![]()
Give me one reason to stay here and I'll turn right back around.Because I told you that I loved you
And there ain't no more to say