- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- колко сексуални партньора сте имали?
+1Първоначално написано от beb4eto0o
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
И какво е значението на бройката? Тя се явява критерий за нещо ли? Не мисля, че има значение! "Колкото повече, толкова повече" е казал Мечо Пух, аз казвам "С колкото повече, толкова повече опит!", което НЕ означава, че съм ЗА безразборния секс! Казвам го за да не бъда разбрана погрешно !!!
Мисли позитивно! Усмихвай се! Вярвай в себе си!
maybe...Първоначално написано от firesnow
![]()
2 сексуални партньора имам.Лявата и дясната![]()
един и все още съм с него.![]()
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
+1Първоначално написано от NeLLy_BaBy
dai si ednata buza, posle si dai drugata buza ,i nakraq dai tova, koeto e medu dvete buzi
Спокс и ти кат мене 0Първоначално написано от Spincho_LIVE
Дреме ми на Кура-как - Дреме ми БрАтО за всички - Дреме ми на Кура -как-Ето така го правя копелле ето така.
-------------------------------------------------------
който желае да пише на
Skype-Sedrik_Zehrokie име-Wheyzs_team
И аз ще кажа "достатъчно" за протокола![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
2![]()
![]()
2 .Десислава и Левислава![]()
![]()
и о6те няколкко ...
Аз съм девствен, ама търся някоя кака да ми отнеме девствеността (може и на сила и със злоба).
Има кръв, има чест, има страст, има слава! Няма страх, няма измама, … няма мое, няма твое … „Светът е Берое"
И аз така... и не мисля,че ще е скоро...Първоначално написано от Spincho_LIVE
![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
hah ai az taka...Първоначално написано от мече гризли
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!
If you wanna ride, go ride the white pony...Първоначално написано от gergana_sweet
![]()
The Spark
3-ма![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
3![]()
DORI JIVOTA DA TE PROMENI,SHTE TE OBICHAM,CHUVASH LIII... {{}}
Левислава и ДесиславаПървоначално написано от mirenceto
![]()
Първоначално написано от -/-
![]()
![]()
+1! A иначе съм имала трима.
![]()
Ама че си невъзпитан!!!Първоначално написано от Чичко_Полицай
Как ще ги обиждаш на "лявата и дясната"
Все пак си имат имена - Лилито и Десито