- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- колко сексуални партньора сте имали?
Ох, айде стига! Все едно на 15 не си още дете, нали? Бреййй, че ум извади. Няма лошо като си девствена, ама поне не говори за по-малките от теб. То е ясно, че нямат нищо в главата, но това не значи, че 2 години разлика е много!!!Първоначално написано от fenkata_kn
все още с 0...но докога нз???
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
17![]()
1![]()
С 5.Петия ми е от 2 години- приятеля ми![]()
![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
хохохо аз как съм тръгнал - скоро ще направа 19 и съм девсвен! Аре верно тука да си направиме клуб на девсвеняцитеВсеки ще се хвали с неволите си по отношение на сексуалното развитие
![]()
начиииииииии Десислава е по-добра от Левислава , както и да ги смятам 2те праят цяло число 2
аз ак0 ги бр0яаааах...![]()
Първоначално написано от Say It Right
Ти не беше ли на 14?Първоначално написано от mi6ito2
![]()
10![]()
Само Болката е Истинска
http://prize.bg/amnesiaibiza
Първоначално написано от elitututu
Има кръв, има чест, има страст, има слава! Няма страх, няма измама, … няма мое, няма твое … „Светът е Берое"
ми не е баш мн ниска...аз съм на 19 и съм била само с един, все още съм с негоПървоначално написано от eblio
![]()
Това е невъзможно! - казала Причината. - Това е безрасъдство! - казал Опитът. - Това е безполезно! - отсякла Гордостта. - Опитай... - прошепнала Мечтата.
Край с вас не се говори вече бе .... още не сте проходили и сте се ебали с по 10-15 човека ... или наистина сте големи курви или адски много сте разгонени и всяка нощ сънувате че се ебете като след тва се изказвате че тва е станало на живо ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ох, май ви убидих нещо ... нищо случва се![]()
![]()
![]()
12 часа ако 2-та мача излязат 2-ки![]()
Ръцете броят ли се?
Не са много, но с тези, които съм го правила, ми казват, че съм супер опитна, който си го може, си го може..![]()
![]()
Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
KoRn - Twisted Transistor
Темате е модерирана по т.9. А чатещите по-полека!
още ли не се е намерил някой лапак на 12, дето да каже, че е на 22 и е чукал към 1000 :P
неПървоначално написано от Paul Crewe
ти си 1вия
може да го патентоваш
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
7...![]()
![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Доста не, че искам да звучи като хвалба, но над 15...може би нямат 20, но там някъде...но повечето са били за по веднъж...И само 2 от тях са ми били гаджета...