.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 60
    Супер фен Аватара на Exothermic
    Аз от моето съм си напълно доволна.
    Добро училище е, пък и буквално е на 5 минути от нас.
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

ее само камерие къде ми пречат иначе греашка няа :P:
    Не съМ сТанДартНия модеЛ-мИс курВа [!]. Не се вПечаТляваМ леСн0,нЕ хаРесВам префъРцуНЕни, НаДути лигАви и МазнИ хорица..ЖивеЯ си В моя свЯт и не ме интересуват правилата.Имам св0е виЖдАне зА нещАтА.ОтдАвАм се нА мАх зА приЯтЕлитЕ ми,тЕ са м0я жив0т...

Голям фен
    Ако поставяме оценка от 1 до 10, на учителите и всички ученици бих писала 9.9, а на класа ми 11
    Don't worry, be happy!

Цитирай Първоначално написано от SweeT_FreaK
    ее само камерие къде ми пречат иначе греашка няа :P:
    Ти къде учиш бе?! Щото то и в мойто даскало има камери де ..

Много си харесвам училището, доволна съм от него. Даскалите само ръсят простотии, учениците повечето са страхотни, а директорката ни е просто върха...
    *HaPpiLY EvEr AfTeR*
    But no matter what you'll never see me cry...

Френската...най-якото даскалоооооо!!! Сичко в него е супер...ученици,учители...PERFF F

Мега фен Аватара на SunSmile
    въобще не си харесвам училището!!! И класа ми е един... само свободни електрони и тук - там някоя групичка. Учителите ... някои са много печени, други - пет пари не струват!!!
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Сегашното "училище" - НЕ!

Предишното - това е най-якото даскало.

Град
    In ThE CoRnEr Of ThE RoUnD RoOm
    Аз мойто много си го харесвам...просто е перфектно... учениците са страхотни, повечето даскали са доста печени, а от класа ми сички са големи образи... просто нема втори такива... а иначе материарната база е доста добра... Иначе се води за едно от най-елитните в Благоевград, но не съм много сигурна че е такова...
    ~HoUsE MuSiC aLL NiGhT LoNg...[!]~

СПГЕ 'Джон Атанасов' - София

Няма второ такова даскало просто.Малко ни карат да учим в повече , но иначе сичко е мноо яко.Някои даскали са гадни , ама се търпи.Класа ми е повече от откачен и съм пре доволна

моето училище

Досега съм сменила само 3 училища, във всяко намирам нещо по-добро(е разбира се и лошо). Специалоно в сегашното ми училище ме задържат приятелите ми, защото те ми показаха, че животът наистина може да бъде хубав

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Ем,мне,не ми харесва,но не ми пука,тая година е последната ми в него,надявам се.

Аз не го харесвам особено. класът ми е само моми4ета.. и някакси цялото даскало е едно.... не съм му фенка....а ина4е имам френдове и тфа е якото.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Абе можеше и да е по-добре,но се радвам,че намерих доста готини хора там
    The best and the most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.They must be felt with the heart.

Град
    някъде там...и аз не знам къде :)
    аз си харесвам училището дисциплината е добра ( ),не и в нашия клас.Но иначе учителите(повечето)са мн печени.Радвам се,че отидох да уча там
    Живей си живота,защото така или иначе жив от него няма да излезеш

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    еми не бях много сигурна преди дали искам да съм в тва даскало,но с течение на времето опознах хората и адски се привързах...имам много яки фрс..даскалите са перфе..знанията та ниво..Е,какво повече човек мое да иска

Мн си обичам даскалото

Град
    Лондон
    Ami to moeto ne e daskalo, ami universitet, ama karai da razkaja za nego...
    Ami kefi si me, prepodavatelite sa dobri ( s izklyu4enie na edin lyud deto i toi neznae z\a kvo govori v lekciite, govori edno 15min pri koeto ve4e si zaspal i vednaga po4va savsem drugo i tai.. ). Haresva mi daje i samata sgrada 4isti4ka podredena, vsravnenie s minaloto daskalo i koleja . Mnogo priqteli si namerih, no daje i hroata koito nepozavam mi pomagat ako se naloji. Abe dovolna sam, az o6te ot samoto na4alo iskah da u4a tam.
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Мразя го. Класа ми е отвратителен.Всички се делят на групи - отличници/зубъри/,"аристокрацията" и тези,които за нищо не стават. Ужасно е.

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Преди ми харесваше. Но всичко се промени и вече нямам същите симпатии към това учреждение. От учителите има и свестни, но другия вид преобладават. За учениците като цяло не мога да си кажа експертното мнение, защото нямам наблюдение..
    За последна година съм там, надявам се.
    А, мда, забравих и за класа да си кажа мнението.. отврат!.. а като се сетя какви бяхме преди..
    You are broken, I can fix you...

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    моето е... какво да ви кажа...

1. даскали
    - има пекани, има ужасни, има строги,прекалено строги и недостатъчно строги. 50% са някви стабилярки, другите 50%
    хубавото при тях е, че те разбират в повечето ситуации (въпреки че някои са си на възраст) и гледат да не намесват родителите. има си обаче и изключения.

2. ученици
    - пълна неграмотия... не става въпрос за ТЪПОТА от гледна точка на целия живот, а и в училище. елементарни грешки по граматика... елементарни грешки и в живота. тук също има изключения, като цяло не го говоря, защото съм им ядосана или нещо от сорта, приятелите ми също пишат аЗ със С

3. материална база
    - скръб! в училище има нови чинове и столове, които обаче директорката не иска да ни сложи под предлог "ще ги надраскате и ще ги изпочупите" за сметка на това, половината оттях сложи в учителската стая, а почти новите столове (на няма и година) от учителската бяха сложени в склад, при останалите нови... жалко... тъпотията ходи по хората...

Град
    Na sedmoto nebe
    Tъй като е математическа гимназия ни стапят лагерите от учене и направо ще лудна,ама после пък ми се отварят много пътища за реализация

Град
    Veliko Tarnovo
    Мноу ме кефи!Няма по-добра гимнаэия в целия град Имам мноу приятели и всички са мноу яки и печени.И батковците са готини :P ПМГ - ВТ rulzz!
    EvEn HeAvEn Is HeLL WiThOuT U :PpP~

Стреми се към звездите! И да не ги достигнеш, поне ще се научиш да летиш!

Az haresvam moeto daskalo!Sama si izbrah da u4a tam sled 7 klas,e,sega s1m zai4e ama ne se oplakvam,super e!Klasa ni e mn qk!Vaob6te horata sa super!Na vsi4ko otgore s gadjeto mi u4im prez 2 stai e,ima i drazniteli de,oba4e to nqma perfektno u4ili6te...taka 4e s1m pove4e ot dovolna ot moito!
    My dream isn't an absurd...it's just imposible for your possibilities

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си