- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Мнението ви за вашето училище
Аз от моето съм си напълно доволна.
Добро училище е, пък и буквално е на 5 минути от нас.
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
ее само камерие къде ми пречат иначе греашка няа :P:![]()
Не съМ сТанДартНия модеЛ-мИс курВа [!]. Не се вПечаТляваМ леСн0,нЕ хаРесВам префъРцуНЕни, НаДути лигАви и МазнИ хорица..ЖивеЯ си В моя свЯт и не ме интересуват правилата.Имам св0е виЖдАне зА нещАтА.ОтдАвАм се нА мАх зА приЯтЕлитЕ ми,тЕ са м0я жив0т...
Ако поставяме оценка от 1 до 10, на учителите и всички ученици бих писала 9.9, а на класа ми 11![]()
Don't worry, be happy!
Ти къде учиш бе?!Първоначално написано от SweeT_FreaK
Щото то и в мойто даскало има камери де ..
![]()
Много си харесвам училището, доволна съм от него. Даскалите само ръсят простотии, учениците повечето са страхотни, а директорката ни е просто върха...![]()
*HaPpiLY EvEr AfTeR*
But no matter what you'll never see me cry...
az sam v 96-to,super si e
Френската...най-якото даскалоооооо!!!Сичко в него е супер...ученици,учители...PERFF F
![]()
въобще не си харесвам училището!!! И класа ми е един... само свободни електрони и тук - там някоя групичка. Учителите ... някои са много печени, други - пет пари не струват!!!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Сегашното "училище" - НЕ!
Предишното - това е най-якото даскало.
Аз мойто много си го харесвам...просто е перфектно... учениците са страхотни, повечето даскали са доста печени, а от класа ми сички са големи образи... просто нема втори такива... а иначе материарната база е доста добра... Иначе се води за едно от най-елитните в Благоевград, но не съм много сигурна че е такова...![]()
![]()
СПГЕ 'Джон Атанасов' - София
Няма второ такова даскало просто.Малко ни карат да учим в повече , но иначе сичко е мноо яко.Някои даскали са гадни , ама се търпи.Класа ми е повече от откачен и съм пре доволна![]()
Досега съм сменила само 3 училища, във всяко намирам нещо по-добро(е разбира се и лошо). Специалоно в сегашното ми училище ме задържат приятелите ми, защото те ми показаха, че животът наистина може да бъде хубав![]()
Ем,мне,не ми харесва,но не ми пука,тая година е последната ми в него,надявам се.![]()
Аз не го харесвам особено. класът ми е само моми4ета.. и някакси цялото даскало е едно.... не съм му фенка....а ина4е имам френдове и тфа е якото.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Абе можеше и да е по-добре,но се радвам,че намерих доста готини хора там![]()
The best and the most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.They must be felt with the heart.
аз си харесвам училищетодисциплината е добра (
),не и в нашия клас.Но иначе учителите(повечето)са мн печени.Радвам се,че отидох да уча там
![]()
Живей си живота,защото така или иначе жив от него няма да излезеш
еми не бях много сигурна преди дали искам да съм в тва даскало,но с течение на времето опознах хората и адски се привързах...имам много яки фрс..даскалите са перфе..знанията та ниво..Е,какво повече човек мое да иска![]()
Мн си обичам даскалото![]()
Ami to moeto ne e daskalo, ami universitet, ama karai da razkaja za nego...
Ami kefi si me, prepodavatelite sa dobri ( s izklyu4enie na edin lyud deto i toi neznae z\a kvo govori v lekciite, govori edno 15min pri koeto ve4e si zaspal i vednaga po4va savsem drugo i tai..). Haresva mi daje i samata sgrada 4isti4ka podredena, vsravnenie s minaloto daskalo i koleja
. Mnogo priqteli si namerih, no daje i hroata koito nepozavam mi pomagat ako se naloji. Abe dovolna sam, az o6te ot samoto na4alo iskah da u4a tam.
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Мразя го. Класа ми е отвратителен.Всички се делят на групи - отличници/зубъри/,"аристокрацията" и тези,които за нищо не стават. Ужасно е.
Преди ми харесваше. Но всичко се промени и вече нямам същите симпатии към това учреждение. От учителите има и свестни, но другия вид преобладават. За учениците като цяло не мога да си кажа експертното мнение, защото нямам наблюдение..![]()
За последна година съм там, надявам се.![]()
А, мда, забравих и за класа да си кажа мнението.. отврат!.. а като се сетя какви бяхме преди..![]()
You are broken, I can fix you...
моето е... какво да ви кажа...
1. даскали
- има пекани, има ужасни, има строги,прекалено строги и недостатъчно строги. 50% са някви стабилярки, другите 50%
хубавото при тях е, че те разбират в повечето ситуации (въпреки че някои са си на възраст) и гледат да не намесват родителите. има си обаче и изключения.
2. ученици
- пълна неграмотия... не става въпрос за ТЪПОТА от гледна точка на целия живот, а и в училище. елементарни грешки по граматика... елементарни грешки и в живота. тук също има изключения, като цяло не го говоря, защото съм им ядосана или нещо от сорта, приятелите ми също пишат аЗ със С
3. материална база
- скръб! в училище има нови чинове и столове, които обаче директорката не иска да ни сложи под предлог "ще ги надраскате и ще ги изпочупите" за сметка на това, половината оттях сложи в учителската стая, а почти новите столове (на няма и година) от учителската бяха сложени в склад, при останалите нови... жалко... тъпотията ходи по хората...
Мноу ме кефи!Няма по-добра гимнаэия в целия градИмам мноу приятели и всички са мноу яки и печени.И батковците са готини :P ПМГ - ВТ rulzz!
![]()
EvEn HeAvEn Is HeLL WiThOuT U :PpP~
Стреми се към звездите! И да не ги достигнеш, поне ще се научиш да летиш!
Az haresvam moeto daskalo!Sama si izbrah da u4a tam sled 7 klas,e,sega s1m zai4eama ne se oplakvam,super e!Klasa ni e mn qk!Vaob6te horata sa super!Na vsi4ko otgore s gadjeto mi u4im prez 2 stai
e,ima i drazniteli de,oba4e to nqma perfektno u4ili6te...taka 4e s1m pove4e ot dovolna ot moito!
![]()
My dream isn't an absurd...it's just imposible for your possibilities