- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Мнението ви за вашето училище
Даскалото ми се води едно от елитните, но въпреки всичко съжалявам че уча там, исках да уча нещо съвсем друго..
иначе... местоположение - центъра на софия, сравнително приятно е, а и наоколо се намират най-хубавите магазини
учители - общо взето си знаят работата (повечето) и се стараят да ни научат на нещо...
материална база - бива... салона ни е ремонтиран, имаме алуминиева дограма и хубави тоалетни (чиито врати не се затварят обаче), навсякъде сме с бели дъски... а и компютрите са хубави...
ученици - има две групи - такива, на които им пука, пишат редовно домашни, а и в същото време не са някакакви зубъри... другия вид са по-сколонни към преписване, не учат кой знае колко, но успяват да вържат 4,50-5 за края на срока... наркоманите и алкохолиците не са кой знае колко...
като цяло даскалото е добро и има ред в него...
sssssssssssuuuuuuuuuuuuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx!!!
не ме кефи щото е много строго и даскалите повечето са некфи прости ама поне класа ми е горе-долу печен та изкарвам някак си...![]()
Като всяко даскало-луксозна дупка с решетки,обитавана от хлебарки и торни бръмбари. Ходя там само заради приятели или да се наспя. Нашите даскали са или напити като животни или корумпирани. Искат пари за шестици,пушат с учениците и все са болни или имат събрания. Обиждат и бият с летвата. Абе я...Няма се оправи тая държава...![]()
Слуховете са големите лица от вашето даскало стигат чак до РусеПървоначално написано от v3n0ma
![]()
.
Аз моето даскало много си го харесвам и не бих го сменила. Имаме строга дисциплина, но само на хартия си мисля аз и определено има индивиди, на които не им е мястото в нашето училище, което си е елитно. Трябва да се измислят и да се спазват правилата, според които тези индивиди да изхвърчат. Иначе има готини хора, има и пълни отврати. Учителите са пекани. Моят клас не е особено сплотен, но като цяло всички ученици чувстват принадлежност към училището. Доказателстовот беше като се вдигнаха хиляда човека да ходят на стачка да не ни махат директора. Майка ми искаше да уча в езикова гимназия, но й заявих, че ако е толкова навита, може да се запише тя в нея. Винаги съм искала да уча в това даскало и за нито един миг не съм съжалявала за избора си
"Христо Ботев" - Русе![]()
Memento moriendum esse!
Първоначално написано от Io4ito
uhhhh moito beshe perfektno dokato ne ni smeniha direktora ... mojeshe da si bqgash da diveesh kvo li ne no sega ni stqgat qko.........![]()