.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60
    Супер фен
    Град
    в килера
    Даскалото ми се води едно от елитните, но въпреки всичко съжалявам че уча там, исках да уча нещо съвсем друго..
    иначе... местоположение - центъра на софия, сравнително приятно е, а и наоколо се намират най-хубавите магазини
    учители - общо взето си знаят работата (повечето) и се стараят да ни научат на нещо...
    материална база - бива... салона ни е ремонтиран, имаме алуминиева дограма и хубави тоалетни (чиито врати не се затварят обаче ), навсякъде сме с бели дъски... а и компютрите са хубави...
    ученици - има две групи - такива, на които им пука, пишат редовно домашни, а и в същото време не са някакакви зубъри... другия вид са по-сколонни към преписване, не учат кой знае колко, но успяват да вържат 4,50-5 за края на срока... наркоманите и алкохолиците не са кой знае колко...
    като цяло даскалото е добро и има ред в него...

sssssssssssuuuuuuuuuuuuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx!!!

Хубаво ми е даскалото,ама камерите и униформите го развалят

Град
    Долината На Идиотщината
    не ме кефи щото е много строго и даскалите повечето са некфи прости ама поне класа ми е горе-долу печен та изкарвам някак си...

Град
    Where streets have no name
    Като всяко даскало-луксозна дупка с решетки,обитавана от хлебарки и торни бръмбари. Ходя там само заради приятели или да се наспя. Нашите даскали са или напити като животни или корумпирани. Искат пари за шестици,пушат с учениците и все са болни или имат събрания. Обиждат и бият с летвата. Абе я...Няма се оправи тая държава...

Цитирай Първоначално написано от v3n0ma
    ПМГ Бургас - елитно.

Най-големите лица и най-простите учители

НЕВЕРОЯТНО Е
    Слуховете са големите лица от вашето даскало стигат чак до Русе .
    Аз моето даскало много си го харесвам и не бих го сменила. Имаме строга дисциплина, но само на хартия си мисля аз и определено има индивиди, на които не им е мястото в нашето училище, което си е елитно. Трябва да се измислят и да се спазват правилата, според които тези индивиди да изхвърчат. Иначе има готини хора, има и пълни отврати. Учителите са пекани. Моят клас не е особено сплотен, но като цяло всички ученици чувстват принадлежност към училището. Доказателстовот беше като се вдигнаха хиляда човека да ходят на стачка да не ни махат директора . Майка ми искаше да уча в езикова гимназия, но й заявих, че ако е толкова навита, може да се запише тя в нея. Винаги съм искала да уча в това даскало и за нито един миг не съм съжалявала за избора си
    "Христо Ботев" - Русе
    Memento moriendum esse!

Аз харесвам училището си.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Мойто даскало рулира
    The Spark

Цитирай Първоначално написано от Io4ito
    аз си харесвам училището дисциплината е добра ( ),не и в нашия клас.Но иначе учителите(повечето)са мн печени.Радвам се,че отидох да уча там

uhhhh moito beshe perfektno dokato ne ni smeniha direktora ... mojeshe da si bqgash da diveesh kvo li ne no sega ni stqgat qko.........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си