.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Град
    Piнk w(o)rlД

Пиърсинг на ухото

Здравейте, разгледах къде мога д апусна тази тема и невидях някъде да е най правилно но пиърсингите все пак се отнасят и за тиййн
    Таа искам да си направя такъв пиърсинг на ухото
    Искам да попитам тези от вас които имат там боли ли?Имахте ли някакви проблеми след слагането(например да се зачервяват,подуват .. нещо такова )От колко време я имате?
    Аз четох какво представлява но искам да разбреа от човек който има такава!

Супер фен Аватара на rakiQ
    спокс де ,не е болка за умиране!

аз нямам там и не ща да имам.
    трябва да го промиваш редовно и ако се грижиш добре за него едвали ще има проблем със подуване ,гноясване и тн..
    нормално да е леко червено и подуто след като ти пробият ушето
    ти като отидеш в студиото там ще ти кажат какво да правиш.
    но задължително в студио и с абокат !!!
    с пистолет недей !!

спокс

Град
    Piнk w(o)rlД
    амм аз не се притеснявам от болката а от последствията иначе това за абоката ще го имам впредвид!

Супер фен Аватара на rakiQ
    Този пиърсинг се прави от външната страна на извивката на ухото. Всички пиърсинги в тази област могат да бъдат наречени хеликси. Дори индустриала (прочето по-надолу) минава през два хеликса. Хеликсът, както и всички други пиърсинги на хрущяла, зараства малко по-бавно от останалите пиърсинги.
    Зараства напълно за: от 1 до 12 месеца.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Само като ти го дупчат леко и после те щипе,но няма страшно!Аз имам там,където искаш да си слагаш.Много е яко и даже си мисля да си правя още 2 дупки на ухото... :P

Поискай да ти сложат упойка (в никакъв случай не се дупчи сама)
    Редовни промивки, качествени обици и няма да има проблеми

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Естествено,първо ще вметна,че за нищо на света не трябва да ходиш при козметик или да позволяваш да те пробият с пистолет!Отиваш си в студио,там си има хора,които разбират от това.
    Аз имам там.Честно ще ти кажа,болката е минимална.А и не е толкова важна.Това е,просто болка.Боли и след време спира.
    Ммм...недей да си слагаш сребърна обеца.Промивай редовно,поне 3 пъти всеки ден.Ако се грижиш добре за нея,проблеми няма да има.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC
    Този пиърсинг се прави от външната страна на извивката на ухото. Всички пиърсинги в тази област могат да бъдат наречени хеликси. Дори индустриала (прочето по-надолу) минава през два хеликса. Хеликсът, както и всички други пиърсинги на хрущяла, зараства малко по-бавно от останалите пиърсинги.
    Зараства напълно за: от 1 до 12 месеца.

Ха, Егоистик, чие е това ухо, защото много много силно ми напомня ухото на една позната

Saatana vittu perkele hate crew!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    да вметна...болката идва само от пробиването на кожата...хрущялите са безчуствени по принцип, така да се каже...представи си биене на инжекция

(или се показах като разбирачка, или като пълен идиот)

Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен Аватара на fake
    Иве, май е на аби ушото тва.
    ЕPu, каква упойка на хрущял бе? освен ако не ходи да се дупчи при хирург като мене преди 3 години...да и изтекат вътрешностите за 2 дена през ухото...
    Boots and braces don't make racists!

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    На мен ми прилича на ухото на Ирина (kuln), че специално обиците съм и заглеждала и май е нейното

Saatana vittu perkele hate crew!

Град
    Piнk w(o)rlД
    Здравейте благодаря ви за отговорите
    Pedigree защо да не си слагам сребърна обица?
    Ако е златна немога защото на едното ухо имам 2 дупка и имах златни обици и ми се подуваше и гноясваше мога да нося само сребро..

Град
    in your sweet dreams
    внимавай каде се пробиваш щото ушето ти може да ЗАПРИЛИЧА на това

това е пиерс на Хрущяла и е хубаво да научиш още неща за него - като например - той няма да зарастне както другите за 1-2 месеца - ще има да те боли ушето цяло лято ако не се грижиш - и да пробиването доста боли ;] препоръчително е да сложиш ТИТаН а не злато или сребро или теникия или кфото там мислиш да слагаш - и се пробий в студио защото ако се пробиеш при козметичка ушето ти може да заприлича на това дето съм сложила снимка
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Град
    Piнk w(o)rlД
    Ъъ благодаря че ми го показа това май се разобедих ама ще видя все пак имам още време да помисля...

Град
    in your sweet dreams
    Цитирай Първоначално написано от БiJyY
    Ъъ благодаря че ми го показа това май се разобедих ама ще видя все пак имам още време да помисля...
    това ми беше целта де това е по вероятно да стане ако се пробиеш с пистолет ама иначе е страшно яко и аз си имам
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB
    ami imam to4no tam kudeto e na snimkata predi 6 godini mi q napravi bashta mi sus pistolet nqmam nikakvi problemi i ne boli mnogo smisul ne e bolka za umirane

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Не се тормози,с мисли какво може да стане..защото найстина понякога има инфекции,но това найстина е рядко,а и всичко си е до организъм...
    На мен вчера ми направиха дупка с пистолет,болката е минимална,да не кажа никаква,ухото дори не е зачервено
    А една фр има 4 дупки с абокат,който забележи си е правила самичка,но не те съветвам да пробваш,защото е опасно ....

Имам три такива пиърсинга.Двата пъти беше дупчено с пистолет, а втория с абокат..аз също сама си го правих =] Отиди в студио, едва ли ше ти земат повече от 25 кинта.Мн ше се кефиш после :]
    Мен не ме боля изобщо
    Обичай ближния,ближи обичния..

От Гъза в Устата - 6A Завинаги .

И аз имам там и ми е правен с пистолет ама тогава бех тъпичка и незнаех кво може да стане.Та болката се търпи ама се приготви поне месец да не спиш на ухото си...поне при мен беше така.Иначе после мн ше се кефиш Айде успех
    FreAk_oN_A_leAsH

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Цитирай Първоначално написано от ЕPu
    Поискай да ти сложат упойка (в никакъв случай не се дупчи сама)
    Редовни промивки, качествени обици и няма да има проблеми
    2ма познати си пробиха сами хрущялите, а единия и веждата Но .. наистина човек, който не разбира по-добре да не пипа. Аз мойта обечка си я имам от 2 години и половина. 1вата седмица не можех да си спя на това ухо, доста пареше първите 2 дни. След време и аз нзн какво стана ами ми се възпали и ми се поду ухото. Много се уплаших и махнах обецата и дупката уж зарасна, мина доста време до 1 ден, в който се чудих какво е станало с дупката. И тя си беше там, не беше зараснала ... и сега пак си нося обечката и мн и се радвам

Град
    Ебачова Поляна
    Една приятелка си го проби точно там в ЧАС.

ми аз имам там и ми го пробиха с пистолет около седмица не можах да спя на ухото,и на 5 ден се поду щото едно момиче ми го бутна да пита "о кво е тва"(мн.тъпо)и тъй към 1 седмица седя подуто и го мазах с някви работи,иначе не боли мн.А пък аз съм си със сребърна обеца и дори не бях чувала че не трябва да е такава
    Никой не е идеален,докато не се влюбиш в него!

Град
    Behind You... BOO o_O
    Цитирай Първоначално написано от EJI4eTy
    внимавай каде се пробиваш щото ушето ти може да ЗАПРИЛИЧА на това
    Ще заприлича на това, ако се пробие с пистолет, ако е абокат не би се получило така кофти...
    Един приятел се проби сам с пистолет на трагуса... сега няма там хлущялче... моя си беше с абокат и си беше наред... само дето махнах обецата и после не можах да я сложа

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    това ми беше целта де това е по вероятно да стане ако се пробиеш с пистолет ама иначе е страшно яко и аз си имам
    Абе каааак бе,глупости!Със пистолет се пробиват повечето и ако питаш мен няма нищо опасно!Аз както написах по-горе...всъщност тогава имах една,преди 3 дена си пробих 2ра.Много е добре,няма от какво да се плашиш.Със пистолет е много по-добре,от колкото със абокат.

Град
    Behind You... BOO o_O
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Абе каааак бе,глупости!Със пистолет се пробиват повечето и ако питаш мен няма нищо опасно!Аз както написах по-горе...всъщност тогава имах една,преди 3 дена си пробих 2ра.Много е добре,няма от какво да се плашиш.Със пистолет е много по-добре,от колкото със абокат.

Абе даааааа бе, разбира се... с пистолета е прооосто страхотно, няма по-добър вариант... та защо мислиш така?!

Мнението ти е грешно... цаката не е да се пробие със сила и тъпа обеца... А с острота... не със сила!!!
    Тва за пистолета не е 100% вероятно да ти се преебе хрущяла... Просто по-правилно е с игла... та мисля, че и размерът е по-различен...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си