.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Повече от фен Аватара на japixloops
    ха сладк0 е , по -добре си направи все пак си момиче неможе да не се грижиш за него докато се оправи
    I wake up in the morning and I piss excellence.

аз имам от около 3-4 месеца и не ме боля мн..зарсна за 2-3 седмици

хах и аз имам там-преди 2-3 дни ми я направиха-с абокат-не боли изобщо...не знам защо всички се хвърлят на тази болка-не боли!обаче си стои леко червеничко и леко подъто-промивам го редовно...нормално е да е така нали?
    *°•Рядко се замислям преди да направя нещо.И да сгреша после и без това ще съжалявам-Безмислено е,нали...?•°*

Град
    kurvi
    Аз имам там обица от доста време. Като ми го пробиха не болеше. Но следващите 3 месеца само се възпаляваше и ме болеше зверски наистина зверски. И после постепенно спря болката. Сега ми е супер сменям си обичките слагам си халкички и други видове. Но внимавай че може така да ти я сложат че като спиш и да ти е неудобно. Тогава се раздразнява и се възпалява. Също така те съветвам да не си слгаш някакви неблагородни метали ако ти е чувствителна кожата. За начало сложи хирургическа стомана... В судиото ако не се лъжа ще ти сложат такава.

И все пак ако те боли месец след това те съветвам или да смениш обицата с друга (друг материал) или я махни. Там е опасно...

i az imam obica tam napraviha mi q s pistolet ne boli mnogo samo dokato ti probiqt uhoto
    ЖивЕй еДин пЪт но каКто трЯбВа сЛънцЕто нЯма цяЛа ВечНост да те рАдВа, грАби със шЕпИ ОбиЧай всеКи кРая не тЕжи Ако днИтЕ ти са ЛЕкИ

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    аз имах там пробита с абокат не боли се едно леко те щипват цаката е да уцелиш абоката че са няколко вида
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

аз имам там пиърсинг почти от година вече и не ме боли,всичко е наред.
    може да те боли само при продупчването и при спането следващите няколко нощи ,ако лягаш на тва ухо,ня което е обицата...

П.П.не е адска болка няма да умреш,но внимавай и се грижи за обицата и ухото!!

Град
    kurvi
    Абе гледайте от кога са темите преди да пишете....
    As S1m
    KuRwA

Град
    Balgariq
    аз си сложих обица на хрущяла но искам да сложа една друга която е по дебела имате ли идеи ??

niy4eto
    Guest

Пиарсинг на ухото

Znam che temata e mn stara ama pak e po toq v1pros...gore dolu...prosto po-gorni dupki ot normalnite koito sa na uhoto,na mekata chast, broqt li se za piarsing... imam predvid ako sa samo 3 togava broi li se za piarsing I kolko gore dolu struva
    Последно редактирано от niy4eto : 01-03-2014 на 18:08

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Ако не ти го направят свястно има опасност да се възпали, също не прави пиърсинг през студено време.

niy4eto
    Guest
    Ama vse pak broqt li se piarsing xD... I zashto da ne gi pravq prez studeno vreme...po-minapata godina si napravih dupkite tochno na b1dni vecher...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си