- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пиърсинг на ухото
ха сладк0 е , по -добре си направи все пак си момиче неможе да не се грижиш за него докато се оправи![]()
![]()
I wake up in the morning and I piss excellence.
аз имам от около 3-4 месеца и не ме боля мн..зарсна за 2-3 седмици![]()
хах и аз имам там-преди 2-3 дни ми я направиха-с абокат-не боли изобщо...не знам защо всички се хвърлят на тази болка-не боли!обаче си стои леко червеничко и леко подъто-промивам го редовно...нормално е да е така нали?
*°•Рядко се замислям преди да направя нещо.И да сгреша после и без това ще съжалявам-Безмислено е,нали...?•°*
Аз имам там обица от доста време. Като ми го пробиха не болеше. Но следващите 3 месеца само се възпаляваше и ме болеше зверски наистина зверски. И после постепенно спря болката. Сега ми е супер сменям си обичките слагам си халкички и други видове. Но внимавай че може така да ти я сложат че като спиш и да ти е неудобно. Тогава се раздразнява и се възпалява. Също така те съветвам да не си слгаш някакви неблагородни метали ако ти е чувствителна кожата. За начало сложи хирургическа стомана... В судиото ако не се лъжа ще ти сложат такава.
И все пак ако те боли месец след това те съветвам или да смениш обицата с друга (друг материал) или я махни. Там е опасно...
i az imam obica tam napraviha mi q s pistolet ne boli mnogo samo dokato ti probiqt uhoto![]()
ЖивЕй еДин пЪт но каКто трЯбВа сЛънцЕто нЯма цяЛа ВечНост да те рАдВа, грАби със шЕпИ ОбиЧай всеКи кРая не тЕжи Ако днИтЕ ти са ЛЕкИ
аз имах там пробита с абокат не боли се едно леко те щипват цаката е да уцелиш абоката че са няколко вида![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
аз имам там пиърсинг почти от година вече и не ме боли,всичко е наред.
може да те боли само при продупчването и при спането следващите няколко нощи ,ако лягаш на тва ухо,ня което е обицата...![]()
П.П.не е адска болка няма да умреш,но внимавай и се грижи за обицата и ухото!!![]()
Абе гледайте от кога са темите преди да пишете....
As S1m
KuRwA
![]()
аз си сложих обица на хрущяла но искам да сложа една друга която е по дебела имате ли идеи ??
Znam che temata e mn stara ama pak e po toq v1pros...gore dolu...prosto po-gorni dupki ot normalnite koito sa na uhoto,na mekata chast, broqt li se za piarsing... imam predvid ako sa samo 3 togava broi li se za piarsing I kolko gore dolu struva![]()
Последно редактирано от niy4eto : 01-03-2014 на 18:08
Ако не ти го направят свястно има опасност да се възпали, също не прави пиърсинг през студено време.
Ama vse pak broqt li se piarsing xD... I zashto da ne gi pravq prez studeno vreme...po-minapata godina si napravih dupkite tochno na b1dni vecher...