- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се тълкува тази реплика, казана ми от момиче ?
Здравейте. С една съученичка в края на 2 поредни учебни години се забивахме за по 1 нощ (без секс). При по-скорошния път преди около 8 месеца аферата стана неочаквано, бяхме принудени да сме в едно легло на една екскурзия, тя каза, че е уморена, но впоследствие започнахме да се натискаме..... тогава веднъж опитах да се наместя по-удобно, а тя каза да не го правя (беше невинно преместване, но явно е изглеждало другояче). След време разбрах, че (май) е очаквала от мен секс, а аз в желанието си да не съм груб съм оставил у нея ужасно лошо впечатление. Та, проблемът - няколко месеца по-късно все още много я харесвам. През последните 2 дни няколко момичета ми дават да свалям тренировъчно сутиените им с 1 ръка (обучават ме с различни модели
). В час по физкултура вчера правих същото с едно момиче, но се забавих 20на секунди, а момичето, което харесвам, се избъзика, че не се справям добре
Казах й да се хванем на бас, че ще сваля нейния за 3 секунди (нямаше много повод за смях
). Тя каза - не. Когато повторих, тя каза: "Да си го свалил, когато е трябвало" с леко игрив, леко надменен и леко укорен глас (освен, ако не го тълкувам пристрастно)
Как да си обясня подобна реплика: прекалено значение ли й придавам, има ли повод да вярвам, че все още момичето ме харесва, или пък изобщо ме е отписала .... или какво мислите вие ?
Това не е ирония. Провери в речника. Това е чиста проба зяждане. Дали игриво или не не знам, личи си от погледа и тона по принцип.
Груба, но права![]()
Ирония, според мен. А може би и забележка. Зависи..
Животът е адът описан в Библията!
az si mislq,4e tova momi4e e o4akvalo ne6to ot teb predi vreme,ti ne si se usetil,tq se e obidila,4e ne si i obarnal nujnoto vnimanie navreme i sega ti go e kazal po zaobikolen na4in.ako iska6 da ima6 ne6to s neq po-dobre se zadeistvai
!!!!11!111!Първоначално написано от bibo
Не мога да ти кажа точно, сигурно заради случилото се, за което ти никаква вина си нямал.Нали тя е казала да не го правиш?Тогава какво право има да говори.
по скоро подигравателно но и доста заядливо ...![]()
~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski
Ако не си я изчукал на екскурзията не пречи да я изчукаш сега, ако се оплаква, че тогава не е станало.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Възможно еПървоначално написано от Sarabi*
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Аз пък се чудя тя една ми взе скаипа,търси ме с поглед,казва ми здрасти кво ли ми намеква?????![]()
Има ли нужда да ти се обяснява, или сам ше се сетиш........................................ .........нееееее, не е това, тя иска да я научиш на математикааааПървоначално написано от Wind_of_change
![]()
If you want to fuck the sky, you must teach your dick to fly.
прави се на много 'оборотна'...ако я натириш в някой ъгъл да й свалиш сутиена... друга песен ще запее...
не се хващай на подобен род женски простотиии
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Предизвиква те![]()
![]()
qvno predi vreme naistina e iskala ne6to s tebe,ama ti kato ne si se ysetil....i sega iska da ti go natqkva pone taka mislq az !
.KyKlA_nA_eDiN-IgRa4Ka_nA-NiKoGoO
.
О боже....съвсем се убедих,че някои момичета са мнооогооо зле....
Сега по темата-прави се на голямата свалячка,вероятно има някакви чувства,но за мен всичко в тази "връзка","зарибявка" си е чист секс и детски глупости....
Just haters make me famous! εĭз
mhm taka eПървоначално написано от w0sh
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
mi prosto mai ne znae kvo iska i tva e! ako bqh na teb 6tqh da izbera podhodq6tiq moment i 6tqh da q celuna mn strastno pred vs pyk da vidim togava kvo 6te kajE!
Първоначално написано от Riot
направо гавра си е ако питаш мене![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Ехх жени .....