- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс без презерватив
Kolko ot was go prawiat bez prezerwatiw? Ne se li pritesniawate ot nejelana bremennost? Kakwi sa riskowete ako i dwamata partniori nesa bolni. Za sega towa e, ako se setia oste neshto shte editna po kysno.
Бръм!
Kato cqlo ne go pravq bez prezervativ.Na principa sym,che 10 minuti udovosltvie ne si zaslujavat trepereneto posle.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Предлагали са ми , но никога не съм се съгласявал .......
Така е " минутка невнимание , цял живот страдание " ... както са казали хората ...
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Ami az go pravq bez. No tova e samo sled kato si poznavam partniorkite. Inache sus. Za povecheto tuka bih preporuchal da se pazqt i da polzvat.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
От доста време го правя без. В на4алото беше голям спек, но ве4е изобщо не е така.. Не знам, не твърдя, 4е е правилно, но си е въпрос на ли4ен избор
![]()
Робинята на Quench
супер яко си епоне 2 пъти по яко от колкото със
~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`
+1Първоначално написано от SINDEL
Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing
nese li kazva HIF?![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Секс без кондом само с гадже... че иначе от къде да ги знам кой кво има![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Хахахаха.... зависи какви партньори си имал!Първоначално написано от SWASTICA
![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Винаги със сериозна партньорка съм го правил без. За последните около 7 години проблеми няма. Прави си изводите какви са рисковете, ако имаш глава на раменете![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
az go prawq bez prezarwatiw ... i OOOOOOO DA pritesnqwam se ..... ama udowolstwieto si e 300 pyti po golqmo.......i stawat falowe nqkoi pyt .....
Ми като свършат презервативите а и двамата искаме още, че се тресем кво да правим? Ако прекалим със секса без, просто тя си пие едно хапче и сме спокоини и двамата
.
Първоначално написано от SINDEL
При по продалжителна връзка и при положение, че момчето не свършва за 1 мин а и момичето знае това избора е личен а относно СПИН и Хив и Хепатит ако не сте сигорни за себеси и партниора си е желателно да си направите тест, не е толкова срамно нито страшно. Във всеки друг случей случайни свалки или каквото и да е друго задалжително е ползването на презерватив за ваша(на момчетата) и за предпазване на момичетата!
Незнам обаче кой те е заблуди теб че секса може да е само 10 минути, много жалко че си останала с такова впечетление.Първоначално написано от Lorelei
![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Ами аз го правя без, но гледам да внимавам... все пак с приятеля ми сме заедно от почти 1 година и му имам доверие... а ако стане гафа ще се оправяме![]()
+1Първоначално написано от Alice Fox
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Аз съм си правила и за ХиВ и за всичко друго преди няма месец..нищо ми няма..Първоначално написано от SWASTICA
![]()
Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing
А ако сме били девствени и двамата и по време на връзката ни нямае други контакти, не сме наркомани и не е възможно да го носим по рождение?Първоначално написано от SWASTICA
Правя секс без презерватив, когато пия хапчета. Иначе съм рискувала за 2-3 вкарвания, но не и повече.
po-dobre s prezervativ no mi se e slu4valo 1-2 pati bez
За момента правя секс единствено с гаджето и чат-пат го правим и без презарватив( я го марзи да го сложи, я е забравил да купи), но иначе съм ЗА презарвативите![]()
I MaY Be AwAy BuT I'm SuRe...EvEn WhEn We ArE FaR ApArT... DiSTaNcE CaN NeVeR ChAnGe ThE LOVE I HaVe FoR YoU in My HeArT... Thinking ot you...
Do skoro polzvahme prezervativi ma sega sum na hap4eta.Predi my pozvoliavah da pravim bez samo 2-3 dni predi da mi doide.
i az taka go pravih bez ama s priqtelkata mi sme zaedno godina i polvina i zabremenq 1 pyt i trqbva6e da pravi abort daje ne sym svyr6val vytre prosto kofti kysmet... i ot togava natatyk s prezervativ i sega poslednite 2 meseca tq e na hap4eta. Inache otna4alo go pravihme s prezervativi.
kolko pari wi izleze abortaПървоначално написано от Zeratuul
wiarno li e che niakolko dni predi i sled menstruacia riskyt ot zabremeniawane e minimalen?
Бръм!