- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс без презерватив
az sam go pravila bez prezervativ i bqh sigorna v nego i dvamata nesme bolni i toi si go vade6e navreme naistina ydovolstvieto bez prezervativ e po golqmo no tova se pravi samo ako si sigorna v partura si za 8 meseca nesam zabremenqla
ami abortyt mi izlezna 300$ canadski ne znam v bulgaria kolko e...Първоначално написано от bobi s bobmobila
ina4e riskyt ot zabremenqvane nqma minimalen vinagi e opasno no da ti kaja 4estno nqkolko pyti 2 dena sled menstruaciq sym se praznil vytre i tq ne zabremenq predpolagam 4ist kysmet i sy6to taka i 1 den predi cikyla i pak sym go pravil i po vreme na cikyl i nikoga ne e zabremenqvala predpolagam 4e riskyt e po malyk no vse pak moje bi sme iskarali kysmet.
Понякога го правя без, рядко, но се случва.
Няма лошо да се прави без презерватив, въпроса е при евентуална бременност и двамата да си понесат отговорността.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Първоначално написано от Zeratuul
Първоначално написано от Zeratuul
![]()
blagodaria wi za otgoworite
Бръм!
Mi i az go praviq s prezervativ.
Priqtelqt mi predpochita da vzemam hapcheta,no az mnogo debeleq ot tqh,i zaradi tova ne iskam da gi vzemam![]()
И много яко!Първоначално написано от naze
Аз си го правя със капут! Случвало се е и без, но след това има многодокато и дойде на момичето. Така че...
маа фака
az imam postoianen partnior i go pravia bez riskovete sa minimalni ako i dvamata sa zdravi a i redovno si pravq testove i hodia na pregledi
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!