.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    az sam go pravila bez prezervativ i bqh sigorna v nego i dvamata nesme bolni i toi si go vade6e navreme naistina ydovolstvieto bez prezervativ e po golqmo no tova se pravi samo ako si sigorna v partura si za 8 meseca nesam zabremenqla

Цитирай Първоначално написано от bobi s bobmobila
    Цитирай Първоначално написано от Zeratuul
    i az taka go pravih bez ama s priqtelkata mi sme zaedno godina i polvina i zabremenq 1 pyt i trqbva6e da pravi abort daje ne sym svyr6val vytre prosto kofti kysmet... i ot togava natatyk s prezervativ i sega poslednite 2 meseca tq e na hap4eta. Inache otna4alo go pravihme s prezervativi.
    kolko pari wi izleze aborta
    wiarno li e che niakolko dni predi i sled menstruacia riskyt ot zabremeniawane e minimalen?
    ami abortyt mi izlezna 300$ canadski ne znam v bulgaria kolko e...
    ina4e riskyt ot zabremenqvane nqma minimalen vinagi e opasno no da ti kaja 4estno nqkolko pyti 2 dena sled menstruaciq sym se praznil vytre i tq ne zabremenq predpolagam 4ist kysmet i sy6to taka i 1 den predi cikyla i pak sym go pravil i po vreme na cikyl i nikoga ne e zabremenqvala predpolagam 4e riskyt e po malyk no vse pak moje bi sme iskarali kysmet.

Понякога го правя без, рядко, но се случва.
    Няма лошо да се прави без презерватив, въпроса е при евентуална бременност и двамата да си понесат отговорността.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

daje ne sym svyr6val vytre prosto kofti kysmet...
    no da ti kaja 4estno nqkolko pyti 2 dena sled menstruaciq sym se praznil vytre

blagodaria wi za otgoworite
    Бръм!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Mi i az go praviq s prezervativ.
    Priqtelqt mi predpochita da vzemam hapcheta,no az mnogo debeleq ot tqh,i zaradi tova ne iskam da gi vzemam

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    От 3г. някъде не съм ползвала презерватив, да чукам на дърво, съм се опазила от бременност, а за ХИФ просто нямам съмнение в приятеля ми ...
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

Повече от фен Аватара на air_wisp
    Цитирай Първоначално написано от naze
    az go prawq bez prezarwatiw ... i OOOOOOO DA pritesnqwam se ..... ama udowolstwieto si e 300 pyti po golqmo .......i stawat falowe nqkoi pyt .....
    И много яко!

Аз си го правя със капут! Случвало се е и без, но след това има много докато и дойде на момичето. Така че...
    маа фака

Re: Секс без презерватив

az imam postoianen partnior i go pravia bez riskovete sa minimalni ako i dvamata sa zdravi a i redovno si pravq testove i hodia na pregledi
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си