Molq vi kajete mi kakvo da napravq. S priqtelq mi se razdelihme predi okolo 4 meseca. No sled kao vsi4ko be6e svar6ilo toi mi kaza 4e o6te me obi4a i 4e iska otnovo da opitame i az bqh saglasna.Tova be6e edin vid 6ans koito toi iska6e a az glupa4kata se saglasih I malko predi koleda ima6e edin kupon na koito az ne otidoh za6toto mi be6e zle,no toi be6e tam i edno momi4e ot moq klas sa6to e bila tam i se pravila na piqna i lqgala varhu nego natiskala mu se i o6te edin milion raboti i sled kupona toi mi zvanna i mi kaza 4e s na6te 6ansove ni6to nqma da stane i 4e ve4e ne me obi4a i 4e mn si dopadnal sas taq moq fr. az togava pobesnqh i kadeto q bqh vidqla 6tqh da ubiq. A toi mi kaza 4e tq mnogo me uvajavala i 4e mi imala straha.Sega go vijdam vsqka ve4er pred daskalo a toi se prai 4e ne me poznava.A kogato me vidi nqkade drygade i ne e sas NEQ mu izti4at o4ite po mene a az taka i nemoga da go zabravq a taq negova ,,nova lubov'' nemoga da q ponasqm i da q gledam vseki den i obe6tavam 4e ako mi kaje ne6to nakrivo 6te q ubiq i 6te q hvarlq v nqkoq kanafka za6toto uspq da me uni6toji kato ni razdeli i na vsi4koto otgore vseki den mi kazva kvo sa [pravili kolko sa 6tastrlivi moklq vi pomognete mi razbita sam ot vsqkade i nemoga da go zabravq i mn me boli