- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как бихте се почувствали в такава ситуация?
Той : MnogO sI SLAdkyYY~JAlKo 4e nqma da moga sled 4-5 godinki da te vidq kolko 6te si po sladka
Аз : shto pa da ne mojesh
Той: em dalga istoriq bolen sam ot ne6to neizle4imo i imam 1-2 god nai mn jivot o6te nqma zna4enie
Запознах се с едно момче тази вечер ф скайп и последствия вижте какво стана..Не го познавам .. пиша си за първи път с него.. и ми стана много гадно.. щях да се разплача..
![]()
![]()
Вие как бихте се почуствали в такава ситуация и какво бихте направили.. ?![]()
Moderated by miloto
т.7 от Правилника
Мечтите са безкрайни..
И на мен би ми станало гадно, но бих продължила да си пиша с него...
Naistina gadno... Bi mi stanalo mnogo tejko za nego... ;(
ууу тва е мн гадно![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ситуацията наистина е неприятна.За съжаление, явно нито ти, нито който и да е било друг може да помогне.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Gadno e da znaesh... gadno e da useshtash... che jivota si otiva ot teb... che nqma kak da go spresh... I prosto trqbva da jiveesh... da obichash... da jaduvash... da bydesh shtastliv... dokato mojesh...
Sigurno e ujasno da chakash smyrtta.... da znaesh che skoro shte te otvede sys sebe si...
Знам какво е да се чувстваш истински безпомощен.Ужасно е да си наясно с това, че не ти остава много време...Ние тук го съжаляваме, но за един обречен, това е най-тежката присъда.Едва ли ти го е казал за да търси съчувствие и състрадание...Първоначално написано от KiSs_mY_LiPs
Едва ли.. просто аз го попитах защо няма да ме види.. и той ми каза..![]()
Мечтите са безкрайни..
Разбирам... и все пак колкото и да ти е трудно, абстрахирай се от мисълта-"той е пътник" и провеждайте спокоен чат, като се опитвате да избегнете темата за неговото здравословно състояние.
Пиши ми как се казва и как се пише в скайп,ако искаш лично ми пиши,защото аз също си писах с едно момче което ми каза същите работи и след доста време се оказа,че мн яко ме е лъгал.а и на колко години ти каза,че е да не да е същиянадявам се че не е.
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
да и след време да не се окаже че наистина ще умре.С такива работи шега не бива тъпо лапеПървоначално написано от valentinka_1990
Народен.Лечител.Ебем.За.Здр аве™
мм мацка кажи как се пише ф скайп и аз ще ти кажа дали е същия..
Мечтите са безкрайни..
Ще ми е мъчно за него,но бих продължила да му пиша.
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
аз не казвам че е задължително той,не си правя шега.казах даже,че се надявам да не е така.просто страшно много боли да вярваш на някого безусловно за такова нещо,да преживяваш всичко с него и накрая да се окаже,че май не е съвсем така.valentinka_1990 написа:
Пиши ми как се казва и как се пише в скайп,ако искаш лично ми пиши,защото аз също си писах с едно момче което ми каза същите работи и след доста време се оказа,че мн яко ме е лъгал.а и на колко години ти каза,че е да не да е същия надявам се че не е.
да и след време да не се окаже че наистина ще умре.С такива работи шега не бива тъпо лапе
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...