.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Те се отчуждиха...

Значи.. Ще започна моята история още от началото, за да придобиете по-голяма представа за моя проблем..
    Още от много малки с едно момиче-Йоана-си бяхме много добри приятелки.Където беше едната-там беше и другата. Играли сме си заедно, карали сме се, но винаги само за дреболии.Даже си разменяхме дрешките.Добрите ни взаимоотношения се запазиха и в началното ни образование.Преди да започна първи клас, мама и тати заминаха за чужбина и са там вече 7 години.Аз ходя всяко лято при тях за 3 месеца.Йоана беше плътно до мен при раздялата с родителите ми.В първи клас се запознахме с още 2 момичета, с които си станахме също добри приятелки. Едното за съжаление се премести в друг град. В четвърти клас дойде едно момиче-Илонка.С нея също си допаднахме, но скоро се скарахме и сега не си говорим. Говоря в множествено число, защото се отнася за Йоана,за мен и за Диди (третата фр). Тази година Йоана и Диди седнаха на един чин и аз останах сама. Реших да викна Цвети (съученичка) да седне при мен и тя на драго сърце прие. Мина първия срок и аз усетих, че Цвети мъти водите. На няколко пъти ми казваха, че тя говори против мен на Диди и Йоана. Опитах се да направя нещо, но без успех...Днес бях в Йоана и си позволих да прочета малко от един чат между нея и Диди.В тоя чат Йоана беше написала, че Криси (т.е аз) няма да идва( ставаше дума за даскало) и Диди и беше изпратила емотиконка, която се кефи.А Йоана и беше отговорила по същия начин. Депресирах се.Вече незнам какво да направя, за да си променят отношението към мен. Тъжна съм...
    Трябва да направя нещо, защото ги губя с всеки изминал ден. Именно за тпова ви пише. Моля ви за съвет.
    Благодаря предварително, че изчетохте поста ми.
    П.С. Мога да кажа, че съм им помагала много. На всяко контролно им давах отговорите. решавам моето и тяхното, за да могат да минат. И аз незнам за какво го правя това, но усещам, че само заради това все още ми говорят.

Фен Аватара на ABF
    Град
    В мазЪта да го ева !
    Поговори с тях.Според мен не са ти никакви приятели а те използват.
    Народен.Лечител.Ебем.За.Здр аве™

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Ъъм... тъп въпрос ама ти кой клас си?

7 клас съм.Знам, че съм още малка, но за мен 7 години са предостатъчни, за да опозная някой хора. Знам, че ме използват и аз си мсиля, че това е единствения начин да ги задържа близо до себе си.

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Хммм... 7ми... не е малко... Понякога обаче се случва така, че хората на които си разчитал и вярвал те предават... Ужасно гадно е, знам... Не мога друго да ти кажа освен, че ще имаш и други приятелки и приятели и сега най-важното е да не се сдухваш... Знам че звучи много тъпо но е вярно, няма смисъл да дружиш с хора които само те използват...

Гадну..
    Мечтите са безкрайни..

Знам,че не трябва да се сдухвам,но аз много държа на тях А те направо ми обърнаха гръб.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Pogovori s tqh.. kaji im kak se chuvstvash i poiskai ot tqh da bydat napylno iskreni s teb kakto si ti s tqh... Ako istinata naistina e tova koeto vijdam... a imenno che te izpolzvat (kolko detsko zvuchi samo)... prosto gi ostavi... ne si zaslujava da se borish za neshto koeto ne ti e nujno...

Guest
    Popadala sam v po4ti sa6tata situaciq samo ,4e na mqstoto na 4ata bqha belejki i bqh predadena ot 4ovek s koito sam stoqla 6 godini na edin 4in,spodelqla sam vsi4ko i tq s men.Kogato se poqvi novoto momi4e ne6tata se razviha kakto i pri teb samo ,4e az kato vidqh kak stoqt ne6tata se otdrapnah ot tqh,a posle tova momi4e se useti ,4e drugite go lajat ,a ne az i tq sama me pot1rsi i se opita da se sbliji s men!Spri da im obra6ta6 vnimanie .. i si imai edno na um

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си