Младежи понякого в този форум от сърце се смея на писанията Ви. Успявате да ме развеселите. Пич да те успокоя ще ти кажа, че място за притеснения няма. Веднъж една много яка компанюонка ми обясни, че това за размера на пенисъ е мит. Ще ти цитирам дословно думите й:
"Не е важно да ти е голям, а е важно да си добър, да умееш да манипулираш една жена в леглото. Хубаво е обаче да ти е дебел, даже е по-добре, защото обхваща чувствителните места, но и някои клиент с малък член, ако знае как да ме възбуди и предразположи и не свършва бързо, мени позите често и ме докосва където трябва, значи ако нямах сводник и без пари ще му пускам."
Не съм сигурен, че й предавам думите точно, защото това беше преди около 6 години. Това ми го каза, след като я попитах какво ще каже за размера ми /и аз си мислех, че е от първостепенно значение/, и ми отвърна, че е добре задоволителна работа.
Все пак това си е природна даденост, не можеш да го промениш насила, макар, че продават разни помпички и медикаменти, които всъщност имат слаб ефект. Разтърси се по сексшоповете.
Не си затормозявай харда с глупости. Всичко си е в реда на нещата.