Здравейте. С една съученичка в края на 2 поредни учебни години се забивахме за по 1 нощ (без секс ). При по-скорошния път преди около 8 месеца аферата стана неочаквано, бяхме принудени да сме в едно легло на една екскурзия, тя каза, че е уморена, но впоследствие започнахме да се натискаме..... тогава веднъж опитах да се наместя по-удобно, а тя каза да не го правя (беше невинно преместване, но явно е изглеждало другояче). След време разбрах, че (май) е очаквала от мен секс, а аз в желанието си да не съм груб съм оставил у нея ужасно лошо впечатление. Та, проблемът - няколко месеца по-късно все още много я харесвам. През последните 2 дни няколко момичета ми дават да свалям тренировъчно сутиените им с 1 ръка (обучават ме с различни модели ). В час по физкултура вчера правих същото с едно момиче, но се забавих 20на секунди, а момичето, което харесвам, се избъзика, че не се справям добре Казах й да се хванем на бас, че ще сваля нейния за 3 секунди (нямаше много повод за смях ). Тя каза - не. Когато повторих, тя каза: "Да си го свалил, когато е трябвало" с леко игрив, леко надменен и леко укорен глас (освен, ако не го тълкувам пристрастно) Как да си обясня подобна реплика: прекалено значение ли й придавам, има ли повод да вярвам, че все още момичето ме харесва, или пък изобщо ме е отписала .... или какво мислите вие ?